Dijaspora Shop prodavnica
Prodavnice (1)

Dijaspora Shop

Dijaspora.shop je jedinstvena Internet prodavnica koja je sa radom otpočela 2018. Godine, u vlasništvu pravnog lica „Gord Digital Solutions” d.o.o., kompanije registrovane u Srbiji, na adresi Miška Kranjca 26, 11000 Beograd Srbija. Cilj nam je da objedinimo tržišta internet prodaje matice i dijaspore i omogućimo vam brzu i kvalitetnu online kupovinu vodećih regionalnih i svetskih brendova sa srpskog tržišta bilo gde iz sveta i bilo kada. Mi smo jedina i najveća Internet prodavnica koja fokusirano nudi srpskoj dijaspori usluge pouzdane kupovine proizvoda svojim najmilijima u Srbiji, bez bilo kakvih skrivenih troškova i provizija. Ukoliko živite u inostranstvu i želite da vaše najmilije u Srbiji obradujete kupovinom određenog proizvoda/poklona, verujemo da će Dijaspora.shop biti pravi izbor za vas. Ukoliko ste iz Srbije, mi smo tu da vam ponudimo sve na jednom mestu. Naš širok asortiman, pristupačne cene i briga o vama kao kupcima su samo neki od razloga zbog kojih se nadamo da ćete nam ukazati vaše poverenje, a mi opravdati vaša očekivanja. Tim koji stoji iza dijaspora.shop ima više od 20 godina iskustva u trgovini, e-commerce prodaji, marketingu i distribuciji kako na regionalnom tako i na razvijenim zapadnim tržištima. Konstanto ćemo biti posvećeni unapređenju kvaliteta iskustva kupovine vas kao naših korisnika. Naša filozofija poslovanja fokusirana je isključivo na vaše korisničko zadovoljstvo prilikom kupovine pod sloganom Na klik do svega što želite Ukažite nam svoje poverenje, a mi ćemo opravdati vaša očekivanja.

Proizvode koje poručite od nas možete platiti na više načina: - Plaćanje platnim karticama Prihvatamo sledeće platne kartice : VISA, MASTER CARD, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS, DINA, PayPass™ platni stiker. Nakon potvrde narudžbenice, bićete preusmereni na sajt Banka Inteza. Na tom sajtu vršite unos podataka sa platne kartice. Ukoliko je transakcija uspešno obavljena bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. Ukoliko transakcija iz nekog razloga ne bude obavljena, takođe ćete biti vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem o neuspeloj transakciji. Tada možete pokušati ponovo ili izabrati drugi način plaćanja. Iz sigurnostnih razloga, podaci o vašoj platnoj kartici su vidljivi samo banci kao procesoru kartica, pa se kompletan proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu. Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. - Pouzećem: plaćate iznos sa porudžbine prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši gotovinski na ruke kuriru. Za sve porudžbine isporuka se naplaćuje u visini od 250 RSD. Navedena cena isporuke važi za svaku pojedinačnu porudžbinu koja može obuhvatati više proizvoda.Određeni broj artikala nije moguće platiti pouzećem, razlog je veći novčani iznos i osetljivost proizvoda. - E-banking: Nakon poručivanja na vašu e-mail adresu stižu instrukcije za plaćanje. Za sve porudžbine isporuka se naplaćuje u visini od 250 RSD. Navedena cena isporuke važi za svaku pojedinačnu porudžbinu koja može obuhvatati više proizvoda. -Uplatnicom na šalteru banke ili pošte: Ovaj način plaćanja podrazumeva da nakon potvrde porudžbine na šalteru banke ili pošte izvršite uplatu iznosa sa porudžbenice na naš račun. Kada primimo vašu uplatu bićete obavešteni putem email adrese ili telefona koji ste ostavili na sajtu o terminu isporuke.

DOSTAVA GABARITNIH POŠILJAKA SA DVA IZVRŠIOCA Isporuku gabaritnih pošiljaka iz asortimana bele tehnike vršimo sopstvenim dostavnim vozilima Dijaspora.shop-a. Usluga obuhvata unos u stan i overu garantnog lista, bez obzira na kom se spratu nalazi, otpakivanje uređaja i omogućavanje potpunog uvida i proveru fizičkog stanja dostavljene pošiljke pred naručiocem. Naši ljubazni i profesionalni dostavljači omogućiće najviši nivo usluge bez kompromisa, dostavu krupnih uređaja na željenu lokaciju bez bilo kakvog potrebnog angažovanja od strane cenjenih klijenata. OPŠTI USLOVI DOSTAVE Za sve porudžbine isporuka se naplaćuje u visini od 250 RSD. Navedena cena isporuke važi za svaku pojedinačnu porudžbinu koja može obuhvatati više proizvoda. Dostavu pošiljke vršimo sopstvenim dostavnim vozilima Dijaspora.shop-a ili putem kurirske službe Daily express u roku od 2 do 5 radnih dana od dana poručivanja osim u slučaju isporuke nameštaja, kada je dostava u roku od 7 do 30 dana u zavisnosti od tipa poručenog proizvoda. Za više informacija o rokovima isporuke nameštaja možete kontaktirati naš call centar. O datumu I terminu dostave bićete blagovremeno obavešteni od strane naših operatera i/ili od strane kurira. Ukoliko niste u mogućnosti da preuzmete pošiljku u dogovorenom terminu, možete sa kurirom dogovoriti dostavu za drugi dan, kada Vama odgovara.
Pogledaj više
  • Beograd
  • Miška Kranjca 26
  • +381677800700

Sirće - Dijaspora Shop proizvodi

5 proizvoda
Filteri
Proizvođač
Cena

Sortiraj po: