Lepota i zdravlje - najpopularniji proizvodi

Toplomeri, Kontaktna sočiva, Korektivne naočare (sa dioptrijom)

Preparati iz ove kategorije prvenstveno su namenjeni obezbeđivanju što boljeg psihofizičkog stanja. Ovde možemo pronaći vitaminske preparate i suplemente bogate: glukozaminom, kolagenom, svim vrstama masnih kiselina i preparate naprednog sastava koji podržavaju održavanje zdravlja i vitalnosti. Odeljak je posebno kreiran za sve koji brinu o fizičkom i mentalnom zdravlju. Pravi izbor hranljivih materija i suplemenata poboljšava kvalitet života.

Mi smo ono što jedemo, i zbog toga akcenat stavljamo na pravilnu ishranu koju ćemo dopuniti adekvatnim snom i suplementacijom. Ako naše telo ima sve potrebne sastojke, poboljšava se i naša psiha, manje se stresiramo, što povećava kvalitet života, a to se odražava i na posao i na svakodnevni život. Pravi izbor regeneratora je takođe važan ako uzmemo u obzir naš ten kao i kosu i nokte Sve više ljudi ima problem sa kožom zbog „kvaliteta“ današnje hrane.

U našoj ponudi ćete pronaći i odgovarajuće suplemente za jačanje zglobova i kostiju, takođe vredi zapamtiti zbog visokog stepena kontuzije, posebno u sportovima snage, odgovarajuća zaštita je važna kao i pamćenje osnovnog principa zdravog treninga - uvek izdvojite dovoljno vremena pre vežbanja za zagrevanje! Danas je teško voditi računa o neprerađenoj hrani, ali ako želimo što duže da uživamo u svom zdravlju, moramo pravilno birati namirnice koje jedemo. Upotreba suplemenata naravno može pomoći da se telo održava u dobrom stanju, iako morate zapamtiti da vitamine takođe treba koristiti sa oprezom!

U slučaju predoziranja vitaminima može doći do hipervitaminoze, pa se za upotrebu preporučuje konsultacija sa lekarom, dijetetičarom ili farmaceutom. Sportista će imati povećanu potrebu za vitaminima nego osoba koja se ne bavi sportom, pa je važno individualno izračunati koji su sastojci i doze potrebni. Imamo dobro razvijenu ponudu hranljivih materija i suplemenata, tako da će svako pronaći nešto za sebe!

Stres, svakodnevna trka i nekvalitetna hrana ne doprinose zdravom načinu života. Potrošnja prehrambenih proizvoda, stepen prerade hrane izaziva gotovo obavezu dodatne pro-zdravstvene suplementacije.

Prednosti suplementacije za zdravlje:
Održavanje vitalnosti
Poboljšanje funkcionisanja celog tela
Pozitivan uticaj na psiho-fizičko stanje
prikaži više
Popularni testoviPrikaži sve