Nega tela

Proizvodi za negu tela pomažu u održavanju zdrave, meke i lepe kože celog tela. Ovi proizvodi se kreću od osnovnih losiona i krema do više specijalizovanih proizvoda kao što su pilinzi za telo, ulja za kupanje i sprejevi za telo.

Proizvodi za negu tela

Losioni i kreme za telo se koriste za hidriranje i ishranu kože na telu. Ovi proizvodi mogu pomoći u sprečavanju isušivanja, pucanja i ljuštenja kože i mogu se koristiti svakodnevno za održavanje meke i zdrave kože. Losioni i kreme za telo dostupni su u različitim formulama, uključujući one koje su dizajnirane za osetljivu kožu i one koje su formulisane za rešavanje specifičnih problema kože kao što su suvoća i starenje.

Pilinzi za telo se koriste za piling kože, pomažu u uklanjanju mrtvih ćelija kože i stvaranju zdrave, blistave kože. Ovi proizvodi se obično prave od sastojaka poput šećera ili soli, koji pomažu u uklanjanju mrtvih ćelija kože, i hranljivih ulja koja pomažu da se koža hidrira i neguje.

Ulja i soli za kupanje mogu pomoći da se telo umiri i opusti, pružajući spa iskustvo u udobnosti sopstvenog doma. Ovi proizvodi se dodaju u vodu za kupanje i mogu pomoći u omekšavanju kože, ublažavanju napetosti mišića i podsticanju opuštanja.

Sprejevi za telo su osvežavajuć i lagan način da se telu da prijatan miris. Ovi proizvodi se obično prave od kombinacije vode, alkohola i mirisa i mogu se prskati po telu tokom dana kako bi se obezbedio suptilan i prijatan miris.

Proizvodi za negu tela su neophodni za održavanje zdrave, meke i lepe kože na celom telu. Redovnom upotrebom ovih proizvoda, sprečava se isušivanje, pucanje i druge iritacije kože i koža se održava lepom i mekom.

prikaži više
Popularni testoviPrikaži sve