Popusti kuca i basta Popusti kuca i basta

Kuhinjski aparati - najpopularniji proizvodi

Blenderi, Aparati za kafu, Friteze, Mikseri, Kuvala i ketleri

Veliki deo života provodimo u kuhinji. Ona je često jedno od najvažnijih mesta u stanu, jer okuplja porodicu i tamo provodite puno vremena. Zato je treba urediti prema vašim željama i tako da vam olakša funkcionisanje, bilo da se radi o svakodnevnom kuvanju ili godišnjem prolećnom čišćenju.

Mala količina kućnih poslova obezbeđuje više blagostanja i podržana je raznim kućnim aparatima. Preporučujemo ove neophodne stvari kao osnovnu opremu za savladavanje zadataka u sopstvenom domu:

Kuhinjski aparati: pranje posuđa u mašinama za pranje sudova deo je svakodnevne rutine, bilo da se radi o ugradnoj mašini za pranje sudova, koja je instalirana direktno u kuhinjskom delu, ili samostojećem modelu. Šporeti i frižideri su takođe nezamenljivi u svakom domaćinstvu, posebno za kuvanje i da bi hrana bila sveža.

Aparati za domaćinstvo: u ovu kategoriju spadaju usisivači, mašine za pranje veša, uređaji za čišćenje poda ili prozora, koji štede dosta posla. Da bi vaša odeća bila sveža, koristite mašinu za veš svaki dan i kombinujte je sa mašinom za sušenje veša kako biste uštedeli vreme. Pegla se preporučuje kao poslednji korak za završetak izgleda. Za veću udobnost, ljudi se sada odlučuju za robote usisivače koji čiste potpuno nezavisno uz inovativno prepoznavanje prostorije i daljinsko upravljanje putem aplikacije.

Kuhinjski aparati: Postoje mnogi uređaji za optimalnu pripremu hrane, kao što su friteze, kontaktni roštilji, mikrotalasne pećnice, aparati za vafle, tosteri ili kuvala za vodu. Koriste se za razne specijalitete. Ručni blender se koriste za pravljenje pirea, potaža ili sosova.

Svakom kuvaru je potrebna optimalno opremljena kuhinja. Multifunkcionalni uređaji i tajmeri ​​ništa ne prepuštaju slučaju, ali i drugi praktični pomoćnici olakšavaju kućne poslove. Asortiman se kreće od kuvala i mašina za sušenje veša do usisivača.

Pored osnovnih kuhinjskih predmeta kao što su posuđe, šerpe i tiganji, razni mali uređaji kao što su sekači sira, rezači za picu i čaše za jaja su takođe važni dodaci. Pribor kao što su lopatice, kalupi za pečenje i serveri za torte preporučuju se onima koji uživaju u spremanju poslastica.

Električni kuhinjski aparati pomažu u kuvanju i pečenju
Električni kuhinjski uređaji štede vreme i energiju. Od standardnih uređaja kao što su mašina za pranje sudova, šporet ili frižider do malih uređaja kao što su toster ili aparat za vafle, naš asortiman nudi sve što olakšava rad u kuhinji. Drugi uređaji kao što su drobilice za kocke leda i pekači hleba ili multifunkcionalni uređaji, kao što su sekači za hranu ili blenderi, omogućavaju širok izbor metoda i jela za pripremu. Oni čine eksperimentisanje sa širokim spektrom recepata i sastojaka zabavnim. Naravno, aparat za kafu ili espreso ne bi trebalo da izostane za savršen početak jutra. Potpuno automatske mašine za kafu i aparati za kafu takođe su postali nezamenljivi u mnogim kuhinjama, često dopunjeni aparatima za sendviče kako bi se stvorio savršen doručak.

Aparati za domaćinstvo
Dobro domaćinstvo uvek treba da bude uredno. Ovo zahteva mnogo posla, što može biti skupo i dugotrajno. Međutim, kućni aparati kao što su usisivači, mašine za pranje veša i pegle znatno olakšavaju rad i štede dosta vremena. Pored uređaja za čišćenje podova kao što su usisivači, dokazali su se i uređaji na paru, koji se koriste, na primer, za čišćenje prozora. Zahvaljujući visokoj temperaturi pare, ostavljaju za sobom higijenski očišćenu površinu bez mrlja.

Ventilatori i klima-uređaji obezbeđuju idealnu sobnu temperaturu u domu, dok fen za kosu i vage ne bi trebalo da nedostaju u kupatilu.
prikaži više
Popularni testoviPrikaži sve