Popusti kuca i basta Popusti kuca i basta

Kuća i bašta - najpopularniji proizvodi

Kosilice i trimeri, Keramičke pločice i pribor, Sve za kupatilo, Ostala oprema i dodaci za dvorište i baštu, Vodovod i kanalizacija

Profesionalni alati, oprema i okovi - za radionicu, kuću i baštu

Svako ko poseduje kuću sa velikom baštom sigurno je svestan koliko je truda potrebno da bi taj prostor doveo u red i održao ga takvim. Da bi se postigao zadovoljavajući efekat, potrebno je posvetiti mnogo vremena i energije ovoj aktivnost. Ako u njima ne boravite duži vremenski period, to može dovesti do ozbiljnog zanemarivanja. Tako ne samo da se može upropastiti dotadašnji posao, već će zahtevati i mnogo veću posvećenost i finansijske izdatke.

Baštenski alati i najbolji baštenski pribor

Sledeća grupa proizvoda sastoji se od raznih vrsta elemenata koji će vam biti od velike pomoći pri obavljanju poslova kod kuće i u bašti. Ovo su baštenski alati i još mnogo toga. Profesionalni alati za baštu i dom su način da brzo popravite kvarove, održite red i obavite kućne poslove brzo i efikasno.

Predstavljamo kosilice visoke klase, rotacione freze, trimere i usisivače koji će održavati vaš travnjak na pravom nivou. Savremena tehnologija uređaja iznenadiće vas lakoćom i efikasnošću korišćenja. Znamo da je uređena bašta ukras svakog doma i savršeno mesto za odmor i opuštanje. Zato ćete u našoj ponudi pronaći proizvode kao što su oprema neophodna za roštiljanje sa porodicom i prijateljima, ukrasi, praktični baštenski suncobrani.

Kuća i bašta - profesionalna oprema, alati i pribor

Svako zaslužuje trenutak opuštanja nakon rada u bašti... Zato pogledajte našu ponudu baštenske opreme - garnitura za bašte, kao što su ležaljke, ljuljaške i klupe. Da biste organizovali pravu baštensku zabavu, potrebne su vam atmosferske LED lampe na travnjaku i plinski roštilj, koji će vam omogućiti da pripremite ukusna jela na otvorenom. Iznenadite sve divnom organizacijom prostora u vašoj bašti.

Kada uređujete novi dom ili želite da promenite okruženje, trebalo bi da razmislite o promeni nameštaja i drugih predmeta u enterijeru. Aspekti kao što su odgovarajuće osvetljenje, stilski ukrasi i dekoracija, pa čak i mali kućni ili baštenski dodaci su izuzetno važni.

Većina vlasnika kuća takođe može uživati u svojoj bašti. Kućne bašte zahtevaju negu, koja zahteva razne vrste alata, uključujući ručne, benzinske ili električne. Pravilno uređenje bašte je takođe od velikog značaja za udobnost ljudi koji je koriste. Da biste se opustili, vredi kupiti baštenski nameštaj. Odlično rešenje su i razne vrste paviljona i šatora, zahvaljujući kojima je boravak na otvorenom moguć bez obzira na vremenske uslove.

Teško je zamisliti baštu bez biljaka, čija briga često zahteva kupovinu đubriva i posebnih preparata. Atraktivan element može biti i pravilno uređena baštenska arhitektura, odnosno ukrasne fontane ili baštenske leje.

Pregledajući proizvode u kategoriji dom i bašta, možete doći do zanimljivih ideja za opremanje bašte, kuće i stana, njihovo uređenje ili modernizaciju. Možete kupiti pojedinačne delove ili rezervne delove, tako da ne morate odmah da se otarasite pokvarenih uređaja. Ovaj pristup ne samo da doprinosi uštedi, već i izražava brigu za životnu sredinu.
prikaži više
Popularni testoviPrikaži sve