Sport i Rekreacija - najpopularniji proizvodi

Električni bicikli, Bicikli, Kamp oprema, Skuteri, Fitness oprema

Odgovarajuća sportska oprema čini osnovu za pravilno izvođenje svih sportova. Bilo da se radi o lopti, reketu, stolu, strelicama, štapovima ili skijama - sa posebnom opremom, sport postaje zabavan i održava vas u formi.

Sa ovom sportskom opremom možete uživati u svojim aktivnostima
Od košarke do joge: raspon opcija za vežbanje koje možete da koristite da biste održali kondiciju je veliki i raznolik. Za ovu svrhu su dostupni različiti pribori, specifični za discipline ili sportove.

Lopte i oprema za sportske terene
Sportske lopte su raznovrsne koliko i sportovi za koje ih možete koristiti. Oprema za igru i trening čine fokus timskih sportova ili služe kao fitnes dodaci za vežbanje kod kuće. Lopte su funkcionalno opremljene za odgovarajuću oblast primene. Rukometne lopte i košarkaške lopte, na primer, imaju neklizajući spoljni poklopac, gimnastičke lopte su veoma robusne i dostupne u različitim veličinama za efikasan trening. Pored lopti, dostupna je i oprema za sportske terene koja je dizajnira za terene sa golovima, mrežama, koševima i oznakama.

Neke lopte se udaraju direktno rukom ili nogom, a za druge je potreban reket. Oni se koriste za odbijanje lakih loptica u badmintonu, filcanih loptica u tenisu ili malih celuloidnih loptica u stonom tenisu. Veličina, oblik i materijal reketa su prilagođeni tako da možete dobro udarati lopticu i igrati željenim zamahom.

Table i stolovi za igre
Da ne biste samo bacali strelice, već i postizali poene, neophodna je pikado tabla sa odgovarajućom sektorskom podelom za bodovanje. Stolovi za igru čine osnovu igre za bilijar, stoni tenis i stoni fudbal. Multifunkcionalni modeli koji štede prostor mogu se koristiti za nekoliko sportova istovremeno, kao što su bilijar, stoni fudbal i hokej.

Oprema za vodene sportove
Ako volite vreme da provodite u vodi i na njoj, daske, čamci, kao i oprema za plivanje i ronjenje pripremiće vas za prelepe sate u moru, jezeru ili reci. Oprema za sportove na vodi, kao što su topla odeća od neoprena i kape za plivanje, povećavaju udobnost tokom aktivnosti u vodi.

Oprema za zimske sportove
Da li volite da jurite preko leda na klizaljkama, vozite skije niz padine, sankama se spuštate u dolinu sa decom ili se usuđujete da skočite na snoubord? Odgovarajuća oprema za zimske sportove čini sve ovo odličnom zabavnom. Naočare, rukavice i kacige štite od hladnoće i takođe pružaju sigurnost. Tako možete još više uživati u belom pejzažu.

Oprema za jogu
Pored brzine, snage i izdržljivosti, mobilnost je još jedan važan gradivni element za fitnes. Uz odgovarajuću opremu za jogu, možete da radite vežbe kod kuće i učinite svoje telo elastičnijim. Jastuci i blokovi služe kao udobne osnove i pružaju pomoć pri zahtevnim pozama.

Oprema za borilačke veštine
Ako volite boks, karate, džudo ili taekvondo, trebalo bi da nabavite opremu za borilačke veštine. Ona vas štiti podstavkom za udarce ili hvatove i pruža vam lutku za vežbanje sa vrećama za udaranje i drugom opremom za trening.

Spoljašnja odeća za lov i jahanje
Ako ste satima u prirodi, prava funkcionalna odeća nudi zaštitu od vetra, hladnoće ili padavina. Lovačka odeća se pravi u prigušenim bojama, što divljač ne primećuje lako pri vrebanju. Ljubitelji konja imaju koristi od posebne opreme za jahanje: na primer, ukrasi na unutrašnjoj strani pantalona obezbeđuju dobro prianjanje u sedlu i pružaju zaštitu od brzog habanja.

Na ovo treba obratiti pažnju prilikom kupovine opreme
U zavisnosti od sporta, specifične karakteristike igraju ulogu u izboru prave opreme. Međutim, neki kriterijumi su takođe važni širom sveta.

Veličina
Uverite se da sportska oprema odgovara vašim merama tela. Ovo se ne odnosi samo na odeću - veličina lopti, štapova ili skija takođe određuje da li možete da se nosite sa njima i da se zabavite u svom sportu. Koristite informacije u opisu proizvoda kao vodič i, ako ste u nedoumici, uvek izmerite da li kaciga odgovara obimu vaše glave.

Materijal
Ako svoju sportsku opremu koristite samo u zatvorenom prostoru, ona se neće habati onoliko koliko na otvorenom. Čim izađete napolje, materijal treba da bude otporan na vremenske uslove. Vodootporne površine, zaštita od rđe i otpornost na cepanje su kriterijumi kojima treba pridati veći značaj.
prikaži više
Popularni testoviPrikaži sve