Oprema za vežbanje i rekreaciju

Efikasan trening zavisi od motivacije, samoodricanja i dobre opreme za vežbanje i rekreaciju. Za sve ljubitelje bodibildinga i vežbanja, nudimo širok asortiman opreme za vežbanje namenjene za kućne i profesionalne teretane. U našoj ponudi ćete naći jake i jednostavne šipke za povlačenje, rekvizite za trbušnjake, tegove, kettlebell-ove, ekspandere, vratila, sklekere, kao i dizalice i liftove za vežbe.

Na jednom mestu smo sakupili najpopularniju i najpotrebniju opremu za vežbanje koje će podržati i unaprediti vežbe snage uz korišćenje slobodnih tegova ili treninga pod teretom sopstvene težine. Svi uređaji obezbeđuju sigurnost, dobru zaštitu i efikasnu obuku - visok kvalitet i izdržljivost predložene opreme garantuje činjenica da dolazi od najboljih distributera i proizvođača.

Oprema za teretanu
U našoj ponudi ćete pronaći čitav niz opreme za vežbe snage, uključujući sprave i opremu za trening. Nudimo, između ostalog:

- stubove i rukohvate: ovo je oprema za vežbanje koja omogućava savršeno oblikovanje figure, posebno ramena, grudi i delova stomaka. Njihova prednost je što se lako postavljaju na okvir vrata. Nudimo širok asortiman stacionarnih šipki za povlačenje, šipki za pričvršćivanje za zid ili plafon i modela za proširenje, uključujući i one sa dodatnim pričvršćivanjem vreće za udaranje.

- sportske liftove: ovo je multifunkcionalna oprema za vežbanje koja razvija odabrane grupe mišića. Nudimo izbor gornjih i donjih liftova, pričvršćenih za zid i plafon, a njihova čvrsta konstrukcija pružiće vam ne samo sigurnost, već i udobnost.

Koju opremu za vežbanje apsolutno morate imati?
Ako ste odlučili da trenirate kod kuće, vredi razmisliti u koju opremu za vežbanje vredi uložiti da biste doneli opipljive rezultate. Potrebna oprema za vežbanje ne mora da zauzima puno prostora. Vredi nabaviti tegove za trening mišića, chin-up šipke i uređaje za jačanje mišića ruku. Zapamtite da oprema za vežbanje treba da obezbedi obuku za opšti razvoj, tako da treba da bude raznovrsna.
prikaži više
Popularni testoviPrikaži sve