Popusti kuca i basta Popusti kuca i basta

Nameštaj - najpopularniji proizvodi

Baštenske stolice, Ljuljaške, Baštenske garniture, Baštenski stolovi, Ležaljke

Asortiman se sastoji od nameštaja za sve prostorije u kući i stanu, kao i baštenskog nameštaja, korisnih dodataka, kućnih aparata, razne dekoracije i rasvete. Želimo da naš nameštaj kombinuje funkcionalnost, izdržljivost i svež dizajn. Želimo da svako, bez obzira u kom stilu uređuje svoj dom ili stan, u našim salonima pronađe rešenja po meri koja će biti moderan i praktičan izbor dugi niz godina.

Nameštaj za dnevnu i spavaću sobu - kreveti, ugaone, police Kod nas možete urediti svoju zonu opuštanja iz snova u dnevnoj i spavaćoj sobi. Asortiman obuhvata tradicionalne i kontinentalne krevete, sofe, ugaone sofe i fotelje, nameštaj za odlaganje i dekorativnu galanteriju, lampe i tekstil. Nameštaj za spavaće i dnevne sobe dostupan je u elegantnim i funkcionalnim kolekcijama. Zahvaljujući tome, izbor savršeno usklađene, kompletne opreme je mnogo lakši i brži. Vrijedno je zapamtiti da nije samo dnevna soba izlog kuće i stana. Prostorija u koju naši gosti prva uđu je predsoblje. Mi ćemo vam pomoći da to uredite lepo i udobno. Asortiman uključuje moderan, izdržljiv i pre svega multifunkcionalni nameštaj.

Dnevni boravak i trpezarija - širok izbor modernog nameštaja Nudimo nameštaj za dnevni boravak i trpezariju - oba spojena u jedan otvoreni prostor, kao i dve odvojene prostorije. Zahvaljujući obimnim kolekcijama nameštaja, možete urediti dnevni boravak i trpezariju na stilski način ili odlučiti da pozovete kontrastne trendove u unutrašnjost. Pored širokog izbora salonskog nameštaja, naći ćete trpezarijske stolove prilagođene svakoj veličini, uključujući izuzetno praktične stolove na sklapanje. Prostor ćete osvetliti unikatnim lampama i ukrasiti ga.

Kuhinjski nameštaj - gotovi setovi i modularne kuhinje Nudimo gotove garniture nameštaja i modularni kuhinjski nameštaj. Modularni nameštaj je fleksibilno rešenje koje je ekonomičnija i brža za implementaciju alternativa nameštaju po meri. Za nameštaj možete lako izabrati savršeno usklađene fioke, pregrade, umetke za fioke, sisteme tereta ili mehanizme za otvaranje. Kombinovanjem pojedinačnih elemenata jedni sa drugima, dobićete kuhinju u stilu koji želite i maksimalno iskoristiti raspoloživi prostor.

Nameštaj za dečiju i tinejdžersku sobu Ne zaboravljamo ni na najmlađe ukućane. U ponudi imamo kako dečiji tako i omladinski nameštaj koji zadovoljava ukuse dece i roditelja. Omogućavamo uređenje prostora za učenje, igru, noćni odmor, odlaganje odeće, knjiga i trofeja i zabavu sa prijateljima. U ponudi imamo krevete za bebe i tinejdžere, kao i krevete na sprat.

Šta treba uzeti u obzir pri izboru savršenog nameštaja za vaš dom?
Pre svega, sopstvena očekivanja - u pogledu stila, kvaliteta, udobnosti upotrebe i funkcionalnosti. Savršen kućni nameštaj je onaj koji je podržan dobro osmišljenim planom prilikom kupovine i uređenja. Bez obzira da li želite da opremite celu kuću ili vam je potreban samo nameštaj za kupatila, sa našom ponudom dizajn enterijera je uvek intuitivno i inspirativno iskustvo.
prikaži više
Popularni testoviPrikaži sve