Popusti kuca i basta Popusti kuca i basta

Kućni aparati - najpopularniji proizvodi

Klima uređaji, Usisivači, Bojleri, Pegle, Daske za peglanje

Kod nas ćete pronaći sve potrebne kućne aparate koje vredi imati u svom domu. Ova kategorija opreme uključuje, između ostalog: frižideri i zamrzivači, mašine za pranje i sušenje veša, šporeti, mašine za pranje sudova, kuhinjske nape, mikrotalasne pećnice, kuhinjski elementi i svi potrebni kućni aparati. Ako vam je potreban neki od navedenih uređaja, mi ćemo vam pomoći da osigurate da odabrani proizvod ispunjava vaše zahteve. Svesni smo da kupovina svakog od ovih uređaja zahteva opsežno poznavanje njihovih parametara. Da biste olakšali pretragu, možete filtrirati rezultate u svakoj kategoriji kućnih aparata, kao i u drugim. Ova opcija će vam omogućiti da izaberete uređaj prilagođen vašim potrebama. Možete filtrirati rezultate, između ostalog: zbog: snage uređaja, nivoa generisane buke i kod nekih uređaja klase štednje energije. Naravno, za svaki uređaj mogu biti važni malo drugačiji parametri. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica kada tražite pravo rešenje, obratite se našim savetnicima koji će vam objasniti koji su tačno parametri najvažniji i eventualno preporučiti najbolju opremu u odnosu na vaš budžet.

Koje kućne aparate izabrati za kuhinju?

Pre nego što se odlučite za određeni kućni aparat, morate da razmislite šta možete da priuštite. Dimenzije uređaja su veoma važne - uzmite u obzir koliko prostora možete izdvojiti za njega. Često je problem malo kupatilo u koje želimo da smestimo mašinu za pranje veša. Tada možete tamo postaviti SLIM uređaj, koji može imati dubinu čak i manju od 45 cm, a da vam i dalje omogućava da ubacite do 7 kg veša. Alternativa može biti da izaberete ugrađenu opremu i postavite je u kuhinju, gde neće biti vidljiva zahvaljujući ugrađenom nameštaju. Pored toga, vredi obratiti pažnju na to koliko će biti visoki troškovi rada uređaja. Važna je klasa energetske efikasnosti, a, na primer, u slučaju mašine za pranje veša ili mašine za pranje sudova, takođe je važna upotreba vode po ciklusu. Takođe ne treba zaboraviti na pitanja vezana za izgled uređaja - njegov oblik ili boju. Kod nas ćete pronaći upravo onaj uređaj koji vam je potreban!

Samostojeći kućni aparati

Jedna od važnih odluka je izbor između ugradne i samostojeće opreme. Ali da li je izbor samostojećih kuhinja dobra odluka? To je stvar vaših preferencija. Naravno, obe vrste opreme mogu imati iste parametre, ali izbor treba da zavisi od vaših očekivanja. Neki od naših kupaca biraju ugrađene uređaje, drugi preferiraju samostojeće uređaje. Ugradbena rešenja posebno često naručuju kupci koji zbog, na primer, male kuhinje nemaju na raspolaganju veliku površinu, ali ih ništa ne sprečava da istu opremu koriste u velikoj prostoriji i urede svoju kuhinju u u skladu sa njihovim očekivanjima.

prikaži više
Popularni testoviPrikaži sve