Bela Tehnika - najpopularniji proizvodi

Mašine za pranje sudova, Šporeti, Ugradne rerne, Mašine za pranje i sušenje veša, Frižideri

Bela tehnika znatno olakšava rad u domaćinstvu. Od frižidera sa dvoja vrata do šporeta, veš mašina: mnogi uređaji su u upotrebi svakodnevno i nemoguće je zamisliti život bez njih.

Frižideri i zamrzivači
Moderne i štedljive kombinacije frižidera, vertikalnih ili horizontalnih zamrzivača su praktične i štede prostor. U prostoru za hlađenje možete profesionalno i higijenski čuvati hranu, jer u različitim hladnim zonama proizvodi poput mesa, povrća ili mleka dugo zadržavaju svežinu i čuvaju važne vitamine. Ovi uređaji brzo i nežno hlade proizvod dok se ne dostigne temperatura smrzavanja.

Za manja domaćinstva dovoljni su frižideri ili kombinovani uređaji do 250 l, za tri i više osoba možete računati na 250 do 350 l. Ako tražite nešto neobično, idealni su hladnjaci u retro stilu ili modeli sa dvoja vrata. Integrisani dozatori za kockice leda i vode, funkcije automatskog odmrzavanja i brzog zamrzavanja zaokružuju vaš frižider.

Šporeti i ploče za kuvanje
Šporet ili ploče za kuvanje su srce kuhinje. Ploče za kuvanje se obično postavljaju na sredinu radne ploče ili ostrva za kuvanje ili se kombinuju sa rernom da bi se formirao šporet. Sa napom sprečavate da se mirisi hrane i isparenja talože na nameštaj ili odeću.

Dodatni mali kuhinjski aparati kao što su mikrotalasne pećnice, roštilji, parni šporeti, friteze, mikseri ili procesori za hranu odlična su alternativa za manja domaćinstva ili praktični dodaci za kuvanje.

Mašine za pranje sudova i sredstva za čišćenje
Mašina za pranje sudova koja štedi energiju počinje da radi nakon kuvanja i jela. Od filigranskog stakla do prljavog tiganja, ovaj kućni aparat brine o čišćenju vašeg posuđa. Za manje poslove čišćenja preporučujemo pomagala za čišćenje kao što su brisači, krpe ili usisivači za prozore.

Pranje veša
Zaboravili ste da skinete cipele ili ste prosuli čašu vina po stolnjaku? To je deo svakodnevnog života. Ovo je trenutak gde moderna kućna elektronika može pomoći i skinuti teret sa vaših leđa.

Savremene mašine za pranje veša su moćne i energetski efikasne. Pomoću funkcije programiranja možete odrediti vreme početka ciklusa pranja i pustiti kućni aparat da radi dok ste odsutni. Modeli sa visokom ocenom klase energetske efikasnosti imaju malu potrošnju električne energije. Jeftini uređaji sa zapreminom od 4 do 6 kg su dostupni za jednočlana i dvočlana domaćinstva.

Korisne mašine za sušenje veša
U većim domaćinstvima i porodicama, kačenje i skidanje veša često može postati pitanje vremena i prostora. Tu dobro dolaze praktične mašine za sušenje u koje možete staviti vlažan veš nakon pranja. Zahvaljujući funkciji protiv gužvanja, mnogi modeli se čak i ne moraju peglati nakon vađenja iz mašine za sušenje.
prikaži više
Popularni testoviPrikaži sve