165 proizvoda u 39 prodavnica
Filteri
Proizvođač
Cena
Širina
Energetski razred
Dimenzije (ŠxVxD)
Visina
Dubina
Punjenje veša
Kapacitet pranja
Broj obrtaja u minuti
Kapacitet sušenja

Sortiraj
 

30.289 din - 32.990 din

prodavaca (10) Uporedi cene
Popularni testoviPrikaži sve

28.318 din - 31.999 din

prodavaca (5) Uporedi cene

 
1234 >
 

 
Mašina za sušenje veša je izuzetno funkcionalan uređaj. Često sušenje veša, posebno u jesen i zimu, dugotrajan je proces. Iz tog razloga se možete opredeliti za kupovinu mašine za sušenje veša, koje postaju sve popularnije među našim kupcima jer minimiziraju obaveze vezane za sušenje odeće. ePonuda.com vam nudi veliki izbor mašina za sušenje veša. Većina njih je štedljiva i poseduje programe prilagođene različitim vrstama tkanina. Zahvaljujući njima sušenje veša oduzima mnogo manje vremena, a vaš jedini zadatak je da mokar veš prebacite u mašinu za sušenje.

Tipovi mašina za sušenje veša


Zbog načina sušenja, mašine za sušenje veša se se mogu podeliti na kondenzatorske, mašine za sušenje veša sa odvodom ili sa toplotnom pumpom. Prvima nije potrebna veza sa ventilacionim sistemom, a voda iz odeće ide u poseban rezervoar, koji se s vremena na vreme mora isprazniti. Postoje uređaji sa funkcijom pare i toplotnom pumpom. Ovi poslednji, definitivno su manje popularni jer zahtevaju povezivanje sa ventilacionim sistemom.

Odaberite dgovarajuću mašinu za sušenje


Na ePonuda.com izaberite uređaj čiji će parametri i mogućnosti odgovarati vašim zahtevima. U našoj ponudi ćete pronaći mašine renomiranih proizvođača. Obratite pažnju na povratne informacije o pojedinačnim uređajima. Koji su parametri najvažniji? Naravno, važna je energetska klasa - što veća, to bolja. Maksimalna veličina tereta izražena u kilogramima je veoma važna, jer određuje koliko odeće sušite tokom jednog ciklusa. Takođe obratite pažnju na dubinu uređaja - posebno ako imate ograničen prostor. Zahvaljujući upotrebi odgovarajućeg konektora možete mašinu za sušenje veša postaviti na mašinu za pranje veša.
Prikaži više