Računari - najpopularniji proizvodi

Monitori, Štampači, Laptopovi, Procesori, Tablet pc računari

Ova kategorija podeljena je na sledećih pet glavnih kategorija:

  • Računari,
  • Računarske periferije,
  • Računarske komponente,
  • Multimedia i
  • Mrežna oprema.

U kategoriji Računari možete pronaći različite modele laptopova, notebookova, tableta ali i desktop računara izuzetnih performansi kao i  vrhunsku prateću opremu. Radi se o računarima kompanija kao što su Apple, Hp, Lenovo, Asus, MSI, Mediacom, Acer, Dell, Gigabyte, Intel, Zotac, Huawei, Samsung, Prestigio i mnogih drugih.

U kategoriji Računarske periferije možete da pronađete svu onu pomoćnu opremu koja vaš kompjuter čini pouzdanim i savršenim uređajem. Ako ste u potrazi za monitorima, štampačima, skenerima, raznim ulaznim uređajima kao što su miševi i tastature, ova je kategorija upravo za vas.

Ovde možete da pronađete i grafičke table, čitače memorijskih kartica, elektro naponsku zaštitu (UPS-ove), nosače za monitore, USB Hubove i ostalu računarsku periferiju najpoznatijih svetskih proizvođača računarske opreme.

Ukoliko  ste u potrazi za matičnim pločama (standardnim kao što su ATX i E-ATX ploče, popularnim Micro-ATX i Mini-ITX ili nekim drugim matičnim pločama), grafičkim karticama različitih parametara ili Intel i AMD procesorima, iste možete da potražite u kategoriji Računarske komponente. U ovoj kategoriji nalaze se i hard diskovi, DDR i SDR RAM memorije, razna napajanja i kućišta, veliki izbor NAS uređaja (Network Attached Storage uređaji, za skladištenje podataka povezanih na mrežu) kao i veliki izbor raznih kulera i ostale opreme za hlađenje računara.

Kategorija Multimedija sadrži sledeće potkategorije:

  • PC zvučnici,
  • WEB kamere,
  • Zvučne kartice,
  • Media plejeri i posebnu potkategoriju
  • Apple.

U potkategoriji Apple, u okviru kategorije Mulitmedija, pronaći ćete  Apple iPod shuffle USB kablove, Apple MagSafe konvertere, razne micro USB i power adaptere, Apple punjače za MacBook ali i ostale adaptere i kablove brenda Apple.

U sklopu kategorije Mrežna oprema možete da pronađete veliki izbor rutera, mrežnih adaptera, kartica i kablova, raznih modema i svičeva najpriznatijih svetskih proizvođača mrežne opreme kao što su: Tp-link, Asus, D-link, Tenda, MikroTik, Mercusys, Linksys, Teltonika, Cisco, Intellinet, Hp, Dahua, Hikvision, Reinkjet, Gembird, Western i mnogi drugi.

U ovoj kategoriji pronaći ćete i razne Access point uređaje, Rack ormane, kanalice za kablove i ostalu dodatnu opremu za mreže.

Istražite kategorije povezane s računarima i odaberite one artikle i proizvode koji su u skladu s vašim željama i zahtevima koje ste postavili prilikom odluke o kupovini računara i računarskih komponenti i periferija.

prikaži više
Popularni testoviPrikaži sve