58 proizvoda u 23 prodavnica
Filteri
Sortiraj
 

79.990 din - 94.999 din

10 prodavnica Uporedi cene
  • -5%
  • Top 1

39.690 din - 48.140 din

12 prodavnica Uporedi cene
  • -10%
  • Top 2

75.189 din - 80.428 din

6 prodavnica Uporedi cene
  • Top 7

2.119 din - 3.899 din

2 prodavnica Uporedi cene
  • -10%
Popularni testoviPrikaži sve

32.999 din - 38.920 din

3 prodavnica Uporedi cene

Zanimljivi proizvodi te očekuju u srodnim kategorijama

Ne zanemarite povezane kategorije


 
12 >
 

 

Igračke konzole su specijalizovani računari dizajnirani za igranje video igrica. Obično se povezuju na TV ili monitor i dolaze sa raznim ulaznim uređajima, kao što su kontroleri, za interakciju sa igrama.

Glavni brendovi igračkih konzola

Sony PlayStation: Sony PlayStation brend je dominantan igrač na tržištu konzola od kada je originalni PlayStation objavljen 1994. Trenutni PlayStation 5 nudi grafiku visokog kvaliteta, brzo učitavanje i veliku biblioteku ekskluzivnih igrica.

Microsoft Xbox: Microsoftov Xbox brend je poznat po svom moćnom hardveru i naprednim funkcijama, kao što su kompatibilnost sa prethodnim modelima i striming igrica. Trenutne konzole Xbox Series X|S nude 4K grafiku, visoku brzinu kadrova i pristup popularnim uslugama kao što je Xbox Game Pass.

Nintendo Switch: Nintendo Switch konzola je jedinstvena po tome što se može koristiti i kao kućna konzola i kao prenosivi uređaj. Switch ima ekran osetljiv na dodir, odvojive kontrolere i veliku biblioteku ekskluzivnih igrica, uključujući popularne franšize kao što su Super Mario i The Legend of Zelda.

Svaki od ovih brendova nudi jedinstveno iskustvo igranja igrica i ima posvećene korisnike. Iako postoji određeno preklapanje u igrica dostupnim na svakoj platformi, svaki brend takođe ima svoje ekskluzivne naslove koji se mogu igrati samo na njihovim konzolama.

Igračke konzole su postale popularan oblik zabave i u njima uživaju milioni ljudi širom sveta. One nude zgodan način za igranje igrica u udobnosti svog doma i često uključuju funkcije kao što su mogućnost igranja igrica sa više igrača i digitalne prodavnice za kupovinu igrica. Uz kontinuirani rast industrije igrica, verovatno je da će konzole za igranje nastaviti da se razvijaju i nude nove i uzbudljive funkcije za gejmere.

Prikaži više