Popusti kuca i basta Popusti kuca i basta

Gaming

Podjednako je popularan i kod mladih i kod starijih, zato što uz gaming mogu uroniti u najrazličitije svetove i tamo doživeti svoju ličnu avanturu. Bilo da se radi o sportskoj zvezdi, akcionom heroju ili liku iz bajke - jedva da postoje ograničenja za individualne mogućnosti. Ne samo da su svetovi igrica raznoliki, igračke konzole takođe nude raznovrsnost i maksimalnu zabavu. Konzole iz Microsoft-a, Nintendo-a i Sony-a inspirišu ljude širom sveta. Okrijte modele najvećih proizvođača - uključujući najnovije konzole, kao što je PlayStation 5.

Osobine gaming opreme

Igračke konzole su stalni trend. Od kada su se prvi put pojavile, postale su neizostavni deo dečijih i tinejdžerskih soba. I odrasli ih takođe sve više koriste. Među najpopularnijim svetskim proizvođačima su Microsoft, Nintendo i Sony. Svi oni nude različite konzole sa različitim fokusom. Koja konzola je pogodna za koji tip igrača zavisi pre svega od individualnih očekivanja.

Xbox konzole iz Microsofta impresioniraju HDR i 4K kvalitetom. Razlika u odnosu na Sony: Microsoft nudi neke naslove igrica koje su isključivo namenjene za Xbox. To uključuje, na primer, "Forza" i "Halo 6".
Nintendo konzole: tradicionalna kompanija iz Japana proizvodi konzole namenjene celoj porodici. Pored toga, Nintendo je poznat po nekim revolucionarnim hit igricama. Bilo da je to Super Mario ili Pokemon - retko ko može da ih izbegne. Sa Switch serijom konzola, Nintendo takođe nudi maksimalnu fleksibilnost.
PlayStation konzole kompanije Sony: različite verzije i gotovo neograničen raspon igrica - za mnoge gejmere, igračke konzole kompanije Sony su merilo i apsolutni klasik. Igrači mogu da biraju između Slim i Pro modela. Dok su prvi malo jeftiniji, Pro verzija nudi više performansi. Između ostalog, osigurava posebno oštru i glatku sliku.

Što se tiče izbora igrica, ne postoje prevelike razlike između odgovarajućih konzola. Pa ipak: ako imate određenu omiljenu igricu, trebalo bi unapred da proverite za koju platformu je dostupna. Što se tiče zvuka i grafike, sve konzole su u osnovi dobre. Uređaji iz Microsoft-a i Sony-a posebno su namenjeni sličnim ciljnim grupama. Optimalno umrežavanje sa drugim gejmerima je osigurano, a dodaci su takođe popularni. Ako igrice uglavnom igrate u pokretu, Nintendo konzole su pravi izbor. Više su namenjene povremenim gejmerima i deci, ali su zanimljive i svima ostalima koji žele malo raznovrsnosti.

prikaži više
Popularni testoviPrikaži sve