8401 proizvoda u 18 prodavnica
Filteri
Proizvođač
Cena
Pol
Vrsta obuće

Sortiraj
 
5.963 din - 6.635 din 2 prodavnica Uporedi cene
 • - 29 %
 • Top 10
6.999 din - 10.490 din 6 prodavnica Uporedi cene
 • - 40 %
 • Top 10
4.990 din - 6.390 din 2 prodavnica Uporedi cene
 • - 64 %
 • Top 10
4.487 din - 6.790 din 6 prodavnica Uporedi cene
 • - 34 %
 • Top 10
5.549 din - 7.000 din 2 prodavnica Uporedi cene
 • - 50 %
 • Top 10
4.874 din - 7.290 din 4 prodavnica Uporedi cene
 • - 35 %
 • Top 10
14.939 din - 14.939 din 2 prodavnica Uporedi cene
 • Popularno
4.499 din - 7.200 din 5 prodavnica Uporedi cene
 • - 37 %
 • Popularno
7.679 din - 9.974 din 2 prodavnica Uporedi cene
 • - 36 %
 • Popularno
4.031 din - 5.499 din 2 prodavnica Uporedi cene
 • - 43 %
 • Popularno
4.991 din - 4.991 din 3 prodavnica Uporedi cene
 • - 36 %
 • Popularno
Popularni testoviPrikaži sve
8.925 din - 11.799 din 6 prodavnica Uporedi cene
 • - 15 %
5.199 din - 7.800 din 3 prodavnica Uporedi cene
 • - 27 %
 • Popularno
10.999 din - 13.119 din 2 prodavnica Uporedi cene
 • - 32 %
 • Popularno
5.147 din - 6.161 din 2 prodavnica Uporedi cene
 • - 34 %
 • Popularno

Zanimljivi proizvodi te očekuju u srodnim kategorijama

Ne zanemarite povezane kategorije

6.587 din - 10.290 din 2 prodavnica Uporedi cene
 • - 39 %
 • Popularno

Često postavljana pitanja

Koje vrste muških patika odgovaraju mojim potrebama?

Odabir pravih muških patika zavisi od vaših individualnih potreba, načina života i aktivnosti. Neke opcije su opisane u nastavku: Ležerne muške patike: Za one koji traže udobne patike za svakodnevnu upotrebu, klasične ležerne patike biće idealan izbor. Ove patike se dobro slažu i sa ležernom i sa polu-formalnom odećom. Popularni stilovi uključuju bele platnene patike, atletske patike i druge trendi muške patike. Sportske patike: Za sportiste i fitnes entuzijaste, izbor patika je specifičniji i zavisi od sportske discipline koju praktikujete. Za trkače, na primer, najbolje su patike za trčanje koje pružaju odgovarajuću podršku i amortizaciju. Ako igrate košarku, košarkaške patike će vam pružiti neophodnu podršku za skočni zglob. Modne patike: Za ljubitelje mode koji žele da njihove patike budu izraz njihovog ličnog stila, postoje moderni dizajni patika koji kombinuju stil i udobnost. Patike za planinarenje: Za entuzijaste na otvorenom kojima su potrebne patike koje mogu da podnesu teže terene, planinarske patike su najbolji izbor. Kada birate patike, važno je da odaberete par koji odgovara vašem životnom stilu, aktivnostima i ličnom stilu. Svaka vrsta patika ima svoje prednosti i karakteristike, tako da je ključno da razmotrite svoje potrebe pre nego što donesete odluku. Na eponudi vam nudimo širok asortiman muških patika koje su pogodne za sve stilove života i aktivnosti. Bilo da tražite patike za svakodnevnu upotrebu, sport ili planinarenje, možete pronaći nešto za sebe.

Koji materijali su najbolji za muške patike?

Najčešći materijali za muške patike su koža, tekstil i sintetički materijali. Razmislite koliko vremena želite da potrošite na brigu o cipelama i izaberite materijal koji vam odgovara. Na primer, ako su vam potrebne planinarske cipele za upotrebu u lošem vremenu, imalo bi smisla odabrati izdržljiv materijal koji se lako čisti. Evo nekih uobičajenih materijala: Kožu je potrebno impregnirati i tretirati da bi bila lepa, jer je osetljiva na vlagu i prljavštinu. Međutim, ako se pravilno neguje, koža je izdržljiva, pristaje uz stopalo i lako se čisti. Slično koži, antilop je materijal koji treba impregnirati da bi bolje izdržao vlagu. Čišćenje antilop može biti malo nezgodno, ali postoje četke za antilop i posebni šamponi za ovu svrhu. Cipele od tkanine nije tako lako obrisati, ali se često mogu prati u mašini za pranje veša ako je potrebno. Ipak, ne perite ih prečesto, jer se tada đon može ranije uništiti.

Šta treba da uzmem u obzir kada održavam svoje muške patike?

Redovno čišćenje i održavanje patika može produžiti njihov vek. Preporučujemo vam da redovno čistite patike vlažnom krpom i sušite ih na vazduhu.

Koju veličinu patika da izaberem?

Važno je odabrati patike koje odgovaraju veličini vašeg stopala. Preporučujemo da pre kupovine patika izmerite dužinu stopala i proverite tabelu veličina proizvođača.

Koliko često treba da menjam muške patike?

Trebalo bi da menjate patike najmanje jednom godišnje, ali to zavisi od vaše upotrebe. Ako ih nosite svaki dan, možete ih menjati češće. Ako vam je važno da ostanete u kontaktu sa modom i pratite modne trendove, češće ćete menjati patike i možda ćete radije posegnuti za modernim patikama.
6.143 din - 6.599 din 2 prodavnica Uporedi cene
 • - 36 %

 
 

 

Treba vam udobna obuća za različite prilike? Dobrodošli na mesto gde ćete pronaći fenomenalan izbor - muške patike za trening, patike za trčanje, lifestyle modeli, patike koje ćete nositi svaki dan, sve na jednom mestu.

Bilo da vam je potreban određeni brend, boja, klasičniji ili sportski modeli, donosimo vam sjajnu ponudu za sve vaše potrebe - Nike, Adidas, New Balance i mnoge druge muške patike.

Šta je važno kada birate muške patike za sport?

Sportske patike, pre svega, moraju da se savršeno uklapaju i budu vam maksimalno udobne za nošenje.

Ako patike za trening za muškarce ne stoje dobro na stopalu, ovo će već biti primetno u prvim minutima treninga – mogu biti prevelike za vas, tako da bukvalno „plivate” u njima i nemate podršku kada se pomerate. Ako su premale i zategnute oko noge, takođe nije dobro zato što na tačkama pritiska, mogu da se stvore plikovi.

Pre nego što kupite svoje nove sportske patike za muškarce, prvo bi trebalo da pažljivo pogledate odgovarajući model i isprobate ga na miru. Obratite pažnju na đon - dobro i kvalitetno dizajniran đon može da olakša stopala, zglobove, tetive i ligamente. Istovremeno, daje vašim pokretima više slobode i podržava vaše prirodne pokrete.

Kupovinom modela koji će vam sve ovo omogućiti napravićete najbolji odabir kojim ćete dugo biti zadovoljni. ePonuda vam nudi modele koji su dostupni u svakom trenutku za pregled na našem portalu, kako biste mogli da uporedite sve značajne stavke, kao i cene.

Koji kriterijumi su najvažniji kada birate muške patike?

Da biste napravili dobar odabir i imali obuću koja će vam trajati, biti udobna za nošenje i ispuniti vaša očekivanja, važno je da obratite pažnju na nekoliko kriterijuma:

- Namena

- Izbor odgovarajućeg modela

- Odabir odgovarajućeg broja

Ne zaboravite da nije isto ukoliko, na primer, tražite muške patike koje će vam služiti isključivo za trčanje ili možda lifestyle model koji ćete nositi uvek u slobodno vreme i za šetnju. Osim što možda izgledaju slično, i jedne i druge imaju svoje specifične karakteristike koje doprinose da budu više pogodne za jednu ili drugu namenu, te njihov đon, tvrdoća i savitljivost sigurno mogu uticati na to i koliko će one biti udobne za određene aktivnosti.

Naravno, pored namene, važno je i da odaberete par, tj. model koji se vama dopada, u skladu je sa vašim stilom, bojama garderobe koje imate, kako biste ih lako uklapali i nosili sa različitim odevnim kombinacijama, bilo da je to sportska ili klasična odeća.

Kao poslednje, ali ne manje važno, skrenućemo pažnju na značaj odabira odgovarajućeg broja - muške patike određenih brendova imaju, pored klasičnih, i brojeve koji su za polovinu, trećinu, dve trećine i sl. veći od uobičajenih brojeva 42, 43, 44 i tako dalje. Tako možete naći 42 i po, 43 i jedna trećina, itd. Ova skala vam omogućava da pronađete idealan broj za svoje stopalo, tako da neće biti bojazni da će vas nešto stezati i žuljati.

Zašto je važno da muške patike budu odgovarajuće za različite sportove?

Ako se aktivno bavite sportom, nikada ne bi trebalo da nosite obične patike, već se uvek opredelite za posebne patike za trening. Ovo se odnosi i na fudbalske patike, kao i na patike za trčanje ili neku drugu vrstu treninga.

One imaju svoje karakteristike za svaki sport kako bi mogle da vas optimalno podrže. Zato vam je potrebna drugačija sportska patika za tenis u odnosu na one koje su za košarku ili planinarenje. Patike za trening za muškarce koji vežbaju fitnes u studiju, opet, izgledaju potpuno drugačije. Na primer, za razliku od patika za fudbal, one imaju gornji deo koji garantuje maksimalnu disabilnost, a samim tim i idealnu ravnotežu vlage.

Neki ljudi tokom treninga žele da povećaju mišićnu masu, drugi samo žele da održe kondiciju, a treći ipak planiraju da izgube nekoliko kilograma viška. Bez obzira šta je vaš cilj i koji sport odaberete, vaša bezbednost i zdravlje uvek treba da budu prioritet.

Zato vam je potrebna oprema koja podržava vaše kretanje. Odgovarajuće i funkcionalne sportske patike daju muškarcima podršku tokom brzih pokreta i osiguravaju da noga bude što bolje oslonjena tokom treninga.

I na kraju, spomenućemo one klasične i lifestyle modele muških patika, koji će vam biti omiljena obuća za šetnje, svakodnevne aktivnosti, a neke od njih i za posao.

Istražite celokupan izbor, odaberite odgovarajuće modele koji su deo naše ponude, uporedite cene i u roku od samo nekoliko trenutaka možete da saznate sve detalje o cenama i karakteristikama - muške patike za sve prilike. Jednobojne, u više boja, Puma, Nike, Adidas i mnogi drugi brendovi.

Prikaži više