20 proizvoda u 20 prodavnica
Filteri
Sortiraj
 
51.800 din - 57.270 din 10 prodavnica Uporedi cene
  • Top 10
43.983 din - 44.999 din 2 prodavnica Uporedi cene
  • - 7 %
  • Popularno
44.296 din - 44.999 din 4 prodavnica Uporedi cene
  • Top 10
32.009 din - 44.990 din 9 prodavnica Uporedi cene
  • Popularno
31.500 din - 32.999 din 4 prodavnica Uporedi cene
  • Najbolja cena
32.999 din - 44.990 din 6 prodavnica Uporedi cene
52.908 din - 57.260 din 2 prodavnica Uporedi cene
  • - 6 %

 

 

Nintendo Switch je jedinstvena konzola koja vam omogućava da koristite ne samo prenosivi režim, već i stacionarni. Uređaj je u stanju da se pretvori u centar za kućnu zabavu. Sve zahvaljujući uključenom konvertoru slike na postolju za monitor ili TV. Šta karakteriše Switch? Cela stvar se sastoji od velikog IPS ekrana. Oprema ima 2 kontrolera u kompletu, koji se mogu isključiti u bilo kom trenutku i čak igrati pokretne igre. Unutra se nalazi 4 GB RAM-a, grafika sa 256 CUDA jezgara i četvorojezgarni Nvidia Tegra ARM Cortex-A57 procesor.

Nintendo Switch konzola - koje vrste postoje

Nintendo je japanski gigant za konzole. Sve više gejmera bira funkcionalnu verziju uređaja ovog proizvođača. To je jedinstveni hibrid prenosive konzole sa mogućnostima stacionarne opreme. Postoji puna verzija, kao i alternativa u vidu Nintendo Switch Lite. Glavna razlika između ovih izdanja uređaja je njihov dizajn. Switch ima dva odvojiva joy-con kontrolera, dok je Lite jedan blok. Prva verzija se povezuje sa monitorom, druga nec. Lite verzija je namenjena ljudima koji traže potpuno prenosivu konzolu za igranje.

Da li treba razmisliti o kupovini Nintendo Switch kontrolera i dodatne opreme

Switch je moćna konzola. Na tržištu su dostupni i funkcionalni dodaci koji mogu pozitivno uticati na udobnost korišćenja uređaja. Razmislite o nabavci dodatnih kontrolera. Pronaći ćemo i nove radosti, odnosno originalne jastučiće i zamene. Ovo poslednje može imati drugačiju strukturu. Sve zbog kompatibilnosti opreme sa drugim kontrolerima - takođe onima koji imaju klasičan dizajn. Postoje i posebni jastučići za borbene igre.

Nintendo Switch konzola je mobilna platforma opremljena izdržljivom i dugotrajnom baterijom, tako da možete da je igrate bilo gde i bilo kada. Ali to nije sve - ovaj mali uređaj takođe ima veoma obimnu priključnu stanicu, koja vam zauzvrat omogućava da povežete konzolu sa televizorom. Tada postaje stacionarna konzola koja mnogi korisnici mogu da liče na PlayStation 4 ili Xbox One. Za to vreme, baterija se naravno puni.

Konzola takođe ima dva kontrolera sa dugmadima koji se mogu uvući koji se mogu koristiti za upravljanje uređajem. Ovo su Joy-Con L i Joy-Con R, oba imaju akcelerometar, žiroskop i ugrađenu funkciju haptičke vibracije. Pored toga, jedan od njih prepoznaje predmete i gestove. Veoma praktična funkcija kontrolera je da se mogu koristiti kao izvor kontrole za svakog od dva igrača, što zauzvrat omogućava igranje igara na podeljenom ekranu. Na ovaj način igra dobija nove emocije, ali i malo takmičenja ili potrebu za saradnjom. Nove igre za Nintendo Switch mogu se kupiti u obliku kertridža, što je takođe veoma zgodno - samo se setite koliko je bilo teško fokusirati se na igranje na drugim mobilnim konzolama, u kojima je disk za brzinu vibrirao unutra. A na poleđini uređaja je montirana specijalna stopa, koja olakšava postavljanje mobilne konzole na skoro svako mesto.

Prikaži više