Popusti kuca i basta Popusti kuca i basta
764 proizvoda u 16 prodavnica
Filteri
Filtriranje
Proizvođač
Cena

Sortiraj
 
1.999 din - 9.999 din 10 prodavnica Uporedi cene
  • Najbolja cena
  • - 33 %
5.999 din - 11.218 din 9 prodavnica Uporedi cene
  • - 40 %
2.499 din u GameS Poseti prodavnicu
  • Najbolja cena
1.999 din - 4.849 din 11 prodavnica Uporedi cene
  • Najbolja cena
  • - 20 %
2.496 din - 3.999 din 11 prodavnica Uporedi cene
  • Najbolja cena
Popularni testoviPrikaži sve
1.349 din - 2.499 din 11 prodavnica Uporedi cene
  • Najbolja cena

Zanimljivi proizvodi te očekuju u srodnim kategorijama

Ne zanemarite povezane kategorije


 
 

 

Igrice za konzole kompanije Microsoft su visokog kvaliteta, maksimalnog realizma i osećaja potpune uključenosti u igru. Ekskluzivni, popularni blokbasteri i nagrađivane igrice su dostupne za Xbox konzole.

Konzole Microsoft Xbox One i Microsoft Xbox 360 opremljene su funkcionalnim multiplayer-om, što olakšava odabir širokog spektra igrica. Zahvaljujući obimnoj i inovativnoj funkcionalnosti konzola, provođenje vremena u igri sa prijateljima postaje mnogo zanimljivije. Obimna biblioteka aplikacija za igrice omogućava pristup raznim kategorijama. Povezivanje slušalica omogućava pričanje sa prijateljima u igricama za više igrača. Možete podesiti video vezu za strimovanje tako što ćete povezati kameru.

Vrste Xbox igrica

Igrice se razlikuju po žanru. Za udobnost korisnika, svaka od njih ima posebne karakteristike koje omogućavaju da odredite kategoriju žanra. Igrice mogu biti univerzalne, pogodne za platforme Xbox One i Xbox 360, ili specijalizovane, kreirane posebno za određeni model konzole.

Kinect senzor stvara potpuno novi način kontrole vašeg procesora za igrice. Njegova tehnologija obezbeđuje maksimalnu uključenost u događaje zamenjujući radnje gamepada pokretima vašeg tela.

Uz odgovarajuću podršku internet tehnologija, konzole vam omogućavaju da učestvujete u onlajn igricama. S obzirom na starosna ograničenja, korisnik može izabrati žanr koji voli: arkadne igre, simulatore, akcije, borbene igra i mnoge druge. Proizvođači, uključujući Microsoft Studios, SEGA, Bandai Namco Games, Disney, Interactive Studios, bavili su se i bave se proizvodnjom igrica za Microsoft Xbox One i Microsoft Xbox 360.

Prikaži više