Privatnost podataka

Eponuda DOO obrađuje Vaše podatke o ličnosti u skladu sa važećim Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti kao i drugim važećim zakonskim propisima.

Korišćenje internet sajta

Sav materijal na eponuda.com je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom pravima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Sva pravna lica od kojih portal eponuda.com dobija podatke o proizvodima i cenama odgovaraju za tačnost prosleđenih podataka. Eponuda DOO ne može odgovarati za štetu nastalu korišćenjem neispravnih podataka prikupljenih od ostalih pravnih lica, tj. prodavaca.

Linkovi na druge sajtove

Linkovi na sajtu eponuda.com koji vode na sajtove drugih prodavaca služe samo da bi Vama olakšali kupovinu. Eponuda DOO ne kontroliše ove sajtove i nije odgovoran za bilo koji od ovih sajtova ili njihove sadržaje.

Vrste podataka koje prikupljamo

- Email adresu kod prijave za newsletter, prijave greške na sajtu I obaveštenja o ceni
- Ime I prezime kod prijave grešku na sajtu i obaveštenja o ceni
- Podatke koji se automatski šalju sa Vašeg uređaja kada pristupate našem sajtu kao što je IP adresa, URL stranice, pretraživač koji koristite kao i operativni sistem računara koji koristite.

Newsletter

Naša internet stranica nudi elektronski bilten na koji se možete dobrovoljno prijaviti i odjaviti u bilo kom trenutku. Vaša email adresa će se koristiti isključivo za slanje e-pošte, u vezi sa novim akcijama i popustima.

Poseta internet stranice

Prilikom posete naše internet stranice, pretraživač koji koristite na Vašem uređaju će automatski i bez Vaše aktivnosti poslati na server naše internet stranice:

- IP adresu uređaja sa kog je poslat poziv ka našem sajtu
- Datum i vreme pristupa
- internet stranicu/aplikaciju sa koje se pristupa (referrer URL)
- pretraživač koji koristite kao i operativni sistem računara koji koristite

Politika upotrebe „kolačića“

Korišćenjem eponuda.com Vi pristajete na korišćenje kolačića u skladu sa našom politikom kolačića.

Informacije o kolačićima

Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačić je mali tekstualni dokument koji je uskladišten na Vaš uređaj dok posećujete sajtove. Kolačiće koje mi postavljamo su “kolačići treće strane”. Možete u svakom momentu pretraživača izbrisati ili sprečiti cuvanje određenih kolačića na vasem uređaju. Međutim, ovo može ograničiti funkcionalnost internet stranice I samim tim naših usluga koje Vam putem internet stranice pružamo.

Kolačići treće strane koje koristimo su:

- Google Analytics
- Facebook

Google Analytics

Naša internet stranica koristi Google analitiku, uslugu web analitike koju pruža Google Inc. (“Google”). Google analitika koristi “kolačiće” a informacije koje generiše kolačić o Vašoj upotrebi ove web lokacije.

Facebook

Naša internet stranica koristi kolačiće povezane sa društvenom mrežom Facebook.