Posao

Mogućnost da zajedno kreirate proizvod, budućnost kupovine, doprinosite svom znanju razvoju proizvoda. Prilika za rast u motivisanom i nadahnutom timu profesionalaca koji otvoreno komuniciraju, imaju strast, jedinstvena interesovanja i talente. Razvoj pokreću dobre ideje, koje kontinuirano testiramo, gde su rezultati ključna mera odlučivanja. Važan deo posla je ulaganje u znanje i redovno praćenje ličnog razvoja i doprinos celini. Svako ima priliku da karijeru usmeri u pravcu vođe tima ili stručnjaka sa rastom kompanije.

Proverite naše otvorene pozicije za posao i postanite deo Eponuda tima!

Sales and Customer Support Specialist

Tražimo novog člana tima za poziciju Sales and Customer Support Specialist.

Opširnije
Marketing Specialist

Tražimo novog člana tima za poziciju Marketing Specialist.

Opširnije
PHP mid/senior developer

Tražimo mid/senior programera koji će nam pomoći u razvoju (e)Commerce platformi u Adriatic regiji. U potrazi smo za kvalitetnim članovima tima koji će doprineti daljem, bržem i boljem razvoju naših poslovnih IT rešenja.

Opširnije
UX/UI Designer

Tražimo nadarenog UX/UI dizajnera koji će raditi na oblikovanju budućnost naših proizvoda. Ovo je hibridna uloga koja kombinira i UX i UI dizajn radeći na osnovnim karakteristikama proizvoda Eponude. Pružaćete dobro definisana, proverena korisnička iskustva i visoko izrađene lepe vizualne dizajne u (e)Commerce.

Opširnije
Podaci o firmi
Naziv firmeEponuda DOO
AdresaMilutina Milankovića 9b, Novi Beograd
PIB111388957
Matični broj21474118
Šifra delatnostiVeb portali 6312
E-mailzaposlenje@eponuda.com