Posao

Mogućnost da zajedno kreirate proizvod, budućnost kupovine, doprinosite svom znanju razvoju proizvoda. Prilika za rast u motivisanom i nadahnutom timu profesionalaca koji otvoreno komuniciraju, imaju strast, jedinstvena interesovanja i talente. Razvoj pokreću dobre ideje, koje kontinuirano testiramo, gde su rezultati ključna mera odlučivanja. Važan deo posla je ulaganje u znanje i redovno praćenje ličnog razvoja i doprinos celini. Svako ima priliku da karijeru usmeri u pravcu vođe tima ili stručnjaka sa rastom kompanije.

Proverite naše otvorene pozicije za posao i postanite deo Eponuda tima!

Senior sales manager

Tražimo iskusnog menadžera prodaje koji je vođen prodajnim rezultatima i voli raditi s klijentima.

Opširnije
PHP mid/senior developer

Tražimo mid/senior programera koji će nam pomoći u razvoju (e)Commerce platformi u Adriatic regiji. U potrazi smo za kvalitetnim članovima tima koji će doprineti daljem, bržem i boljem razvoju naših poslovnih IT rešenja.

Opširnije
Performance Marketing Specialist

Tražimo iskusnog Performance Marketing stručnjaka koji će razviti strategije prikazivanja u svim projektima ePonude.

Opširnije
UX/UI Designer

Tražimo nadarenog UX/UI dizajnera koji će raditi na oblikovanju budućnost naših proizvoda. Ovo je hibridna uloga koja kombinira i UX i UI dizajn radeći na osnovnim karakteristikama proizvoda Eponude. Pružaćete dobro definisana, proverena korisnička iskustva i visoko izrađene lepe vizualne dizajne u (e)Commerce.

Opširnije
Podaci o firmi
Naziv firmeEponuda DOO
AdresaDragana Jeftića 25, Novi Beograd
PIB111388957
Matični broj21474118
Šifra delatnostiVeb portali 6312
E-mailzaposlenje@eponuda.com