15926 proizvoda u 62 prodavnica
Filteri
Proizvođač
Cena

Sortiraj
 
1.596 din - 1.710 din 2 prodavnica Uporedi cene
 • Najbolja cena
 • Top 10
3.990 din u Diplon Kupatila Poseti prodavnicu
 • Najbolja cena
 • Top 10
3.290 din u Flash Krusevac Poseti prodavnicu
 • Najbolja cena
 • - 8 %
3.450 din - 3.869 din 3 prodavnica Uporedi cene
 • Najbolja cena
 • Top 10
16.990 din - 19.660 din 5 prodavnica Uporedi cene
 • Najbolja cena
 • Top 10
27.000 din u ARD Salon Poseti prodavnicu
 • Najbolja cena
 • Popularno
13.011 din - 16.688 din 3 prodavnica Uporedi cene
 • Najbolja cena
 • - 45 %
4.200 din - 4.335 din 5 prodavnica Uporedi cene
 • Najbolja cena
 • Popularno
10.319 din u Kerametal Poseti prodavnicu
 • Najbolja cena
 • Popularno
2.990 din u Vodocentar Poseti prodavnicu
 • Najbolja cena
 • - 20 %
500 din u Flash Krusevac Poseti prodavnicu
 • Najbolja cena
 • Popularno
4.850 din - 5.543 din 3 prodavnica Uporedi cene
 • Najbolja cena
 • - 15 %
Popularni testoviPrikaži sve
5.840 din u Kerametal Poseti prodavnicu
 • Najbolja cena
 • Popularno
1.790 din u Flash Krusevac Poseti prodavnicu
 • Najbolja cena
 • Popularno
6.900 din - 10.660 din 2 prodavnica Uporedi cene
 • Najbolja cena
1.150 din - 1.820 din 3 prodavnica Uporedi cene
 • Najbolja cena
 • Popularno
61.490 din - 65.040 din 2 prodavnica Uporedi cene
 • Najbolja cena
1.978 din u Kerametal Poseti prodavnicu
 • Najbolja cena

Zanimljivi proizvodi te očekuju u srodnim kategorijama

Ne zanemarite povezane kategorije

5.990 din u Diplon Kupatila Poseti prodavnicu
 • Najbolja cena

Često postavljana pitanja

Koji materijal kade izabrati?

Odabir pravog materijala za kadu je ključan za izdržljivost i estetiku kupatila. Kade su dostupne na tržištu od različitih materijala, kao što su akril, liveni mermer, emajlirani čelik i prirodni kamen. Akrilne kade su popularne zbog svoje lakoće, izdržljivosti i lakog održavanja. Kade od livenog mermera nude eleganciju i izdržljivost i popularne su za moderna kupatila. Emajlirane čelične kade su veoma izdržljive i otporne na ogrebotine. Kade od prirodnog kamena, kao što su granit ili mermer, daju kupatilu prirodan izgled i visokokvalitetnu estetiku. Prilikom izbora materijala uzmite u obzir estetske preferencije, izdržljivost i lakoću čišćenja.

Kakav nameštaj za kupatilo izabrati?

Prilikom izbora kupatilskog nameštaja moramo voditi računa o raspoloživom prostoru i dimenzijama, kao što su širina, visina i dubina ormarića, lavaboa, ogledala i zidnih polica. Preporučljivo je odabrati materijale koji su otporni na vlagu, kao što su keramika, akril, laminat i PVC. Uzmite u obzir i funkcionalnost nameštaja, kao što su ugradbeni ormari, police i korpe za skladištenje. Dodatna oprema kao što su zidne police, dozatori sapuna i stalci za peškire mogu upotpuniti i poboljšati funkcionalnost kupatila. Za održavanje koristite neabrazivna sredstva za čišćenje i pazite na vlagu i visoku vlažnost. Prilagodite izbor prema svojim potrebama, stilu i raspoloživom prostoru u kupatilu.

Koju slavinu odabrati za kupatilo?

Na tržištu postoji ogroman izbor slavina, kako oblika, veličina, materijala, tako i šipki i funkcionalnosti koje slavine nude. Izaberite slavinu koja odgovara celokupnom stilu kupatila i dopunjuje njegov dizajn. Prilikom izbora materijala uzmite u obzir izdržljivost, otpornost na koroziju i lakoću čišćenja. Odredite koje su vam karakteristike važne, kao što su slavine sa jednom polugom, mešalice za toplu i hladnu vodu i fleksibilni izlivi. Takođe, uzmite u obzir veličinu umivaonika i prostor u kupatilu da biste izabrali odgovarajuću veličinu slavine. Dostupne su i različite boje slavina koje vam omogućavaju da prilagodite kupatilo svom ličnom stilu. Imajte na umu ove faktore i pogledajte recenzije i mišljenja drugih kupaca da biste pronašli kvalitetnu i pouzdanu slavinu za kupatilo.

Koju veličinu tuš kabine odabrati?

Prva smernica u vezi sa veličinom tuš kabine je veličina kupatila. Standardne dimenzije za kvadratne tuš kabine su obično 80x80 cm, 90x90 cm ili 100x100 cm. Za pravougaone tuš kabine uobičajene dimenzije su 80x100 cm, 90x120 cm ili 100x120 cm. Važno je izmeriti raspoloživi prostor u kupatilu kako biste odabrali odgovarajuću veličinu tuš kabine koja će se uklopiti u prostor. Takođe je preporučljivo da proverite tačne dimenzije i specifikacije kod pojedinačnih prodavaca ili proizvođača tuš kabina, jer dimenzije mogu varirati u zavisnosti od ponude na tržištu.

Kako odabrati pravi umivaonik za kupatilo?

Prilikom izbora lavaboa za kupatilo moramo uzeti u obzir veličinu kupatila, stil koji želimo i kojoj nameni će sudopera služiti. Neophodno je razmišljati o materijalu sudopera. Danas možete kupiti umivaonik od različitih materijala, kao što su keramika, porcelan, staklo ili prirodni kamen. Umivaonici su takođe različitih oblika, pravougaone, kvadratne, okrugle, ovalne ili neobične. Izaberite dizajn koji će odgovarati stilu koji želite i koji će odgovarati vašim potrebama.

Koja vrsta pločica je najbolja za kupatilo?

Prilikom izbora pločica za kupatilo treba obratiti pažnju na izdržljive materijale koji su vodootporni i laki za čišćenje. Među najpopularnijim su keramičke i porcelanske pločice. Tu su i pločice od prirodnog kamena, poput mermera ili granita, koje dodaju eleganciju kupatilu.

 
 

 

Ukoliko opremate svoje kupatilo i tražite odgovarajuće elemente, pogledajte naš odabir i pronađite sve za kupatilo na jednom mestu.

Na ePonudi možete naći predloge različitih proizvoda koji su vam potrebni za stvaranje funkcionalnog kupatila po vašem ukusu. Ova oprema i izbor uključuju tuševe, kade, lavaboe, baterije za lavaboe, kade i tuš kabine, WC šolje, ali i brojne druge dodatke uz koje ćete upotpuniti kupatilo i učiniti ga funkcionalnijim i lepšim.

Kako izabrati sve za kupatilo što će idealno odgovarati vašem prostoru?

Sigurni smo da znate da nisu svi kupatilski elementi idealni za svako kupatilo - oprema za ovu prostoriju treba da bude u skladu sa tim koliko mesta imate na raspolaganju, rasporeda drugih elemenata, kao što su na primer, veš mašina, bojler. Od svega toga zavisi i da li ćete imati dovoljno mesta za kadu, veću ili manju tuš kabinu, veći ili manji ormarić, lavabo sa jednim ili dva umivaonika i mnogo toga još.

Tuš se uklapa u veoma mali prostor i lako se postavlja. Predstavlja sjajno rešenje čak i ako želite luksuz u trenucima tuširanja, pa imate mogućnost da izaberete tuš kabine specifičnih modela, sa funkcijom pare ili drugim naprednijim funkcionalnostima za uživanje i opuštanje.

Kada unosi svakodnevni luksuz u vaše kupatilo. Pored pojedinačnih kada, postoje i veliki modeli koji mogu da prime do četiri osobe - takozvani đakuzi. Ako ne možete da izaberete između kade i tuša, kombinacija tuša i kade je odličan izbor samo ako imate prostorne uslove za to. Istražite sve mogućnosti jer je kupatilska oprema danas veoma raznovrsna, te možete naći sve za vaše kupatilo snova.

Kada su u pitanju lavaboi, i njihov izbor može zavisiti od prostora i vaših želja - da li će to biti model koji ide zajedno sa ormarićem ili odvojeno, izbor je vaš. Postoje zidni, kao i ugaoni modeli koji štede prostor.

Kod WC školjki se mogu izabrati modeli koji idu zajedno za kazančetom, takozvani monoblokovi, kao i jednostavni modeli za koje se vodokotlići kupuju odvojeno. Možete odabrati tradicionalnu ili zidnu WC šolju koja se lako može integrisati u izgled kupatila.

Pored toga, ukoliko vam nije potrebna potpuno nova šolja, zamena samo daske može osvežiti staru WC šolju - ovakva oprema će vas jeftinije koštati, ali i uneti novine u vaše kupatilo.

Kakav kupatilski nameštaj izabrati?

Ako pričamo o nameštaju za kupatilo, najčešće mislimo na različite vrste polica, ormarića i sličnih elemenata koji su sjajno rešenje za odlaganje svih onih stvari koje su vam potrebne za kupatilo.

Police pored lavaboa i ormarići daju neophodan prostor za odlaganje i sitnica, zaliha šampona, hemije, papira i ostalih kupatilskih potrepština.

U ponudi su i različite baterije za lavaboe, kao i ogledala i ormarići sa ogledalom koji proširuju mogućnosti odlaganja kozmetike.

Oprema za vaše kupatilo, dodaci i pribor za bolje organizovani i sređen prostor

Da bi sve bilo na svom mestu i da biste se vi lakše snalazili, raznovrstan pribor za kupatilo može taj prostor učiniti još praktičnijim. Tu spadaju držači za peškire, staklene police, dozeri za tečni sapun, držači za toalet papir i kante za otpatke.

Čekaju vas najraznovrsniji modeli, boje i materijali ovih dodataka, uz koje će sve biti lakše dostupno, baš onako kako želite.

Pogledajte pažljivo celokupnu ponudu kupatilskih proizvoda, uporedite cene i izaberite sve za vaše savršeno kupatilo. Tuš baterija, kabina, lavabo, kupatilski nameštaj ili sitna dodatna oprema, sve na jednom mestu.

Prikaži više