Nega i oblikovanje kose

Proizvodi za negu i oblikovanje kose su dizajnirani da pomognu u održavanju zdrave, jake i lepe kose. U ove proizvode spadaju obočni šamponi i balzami, ali i specijalizovani proizvodi kao što su maske za kosu, serumi i proizvodi za stilizovanje.

Proizvodi za negu kose

Šamponi se koriste za pranje kose i kože glave, uklanjanje prljavštine, ulja i ostataka korišćenih proizvoda. Dostupni su šamponi za svaki tip kose, uključujući i one koji su posebno napravljeni za suvu, oštećenu, masnu ili farbanu kosu.

Regeneratori se koriste za hidriranje i ishranu kose, pomažu u sprečavanju sušenja, kovrdžanja i lomljenja. Ovi proizvodi se obično nanose nakon pranja šamponom i ostavljaju na kosi nekoliko minuta pre ispiranja. Regeneratori su dostupni u različitim formulama, uključujući i one koje su dizajnirane za specifične tipove kose.

Maske za kosu se koriste da pruže dublji nivo hidratacije i ishrane kosi. Ovi proizvodi se obično nanose na kosu jednom ili dva puta nedeljno i ostavljaju na duže vreme nego balzami. Maske za kosu su formulisane sa većom koncentracijom hranljivih sastojaka, poput ulja i proteina, koji mogu pomoći da se popravi i ojača kosa.

Serumi se koriste za pružanje ciljanog tretmana na određenim delovima kose, kao što su vrhovi ili vlasište. Ovi proizvodi su obično lagani i nemasni, i mogu pomoći u davanju sjaja, smanjenju kovrdžanja i sprečavanju lomljenja. 

Proizvodi za oblikovanje kose

Proizvodi za stilizovanje se koriste za postizanje željenog izgleda kose, bilo da je uglađena i ravna ili kovrdžava i gusta. Ovi proizvodi uključuju pjene, gelove, lakove za kosu i još mnogo toga, a mogu pomoći da se kosa drži na mestu i doda joj se tekstura, volumen i sjaj.

Proizvodi za negu kose su neophodni za održavanje zdrave, jake i lepe kose. Redovnom upotrebom ovih proizvoda, sprečavaju se oštećenja, lomljenje i drugi problemi sa kosom i dobijaju se glatki, sjajni i lepi pramenovi. Sa toliko različitih proizvoda, postoji nešto za svaki tip kose, što olakšava pronalaženje pravih proizvoda za individualne potrebe.

prikaži više
Popularni testoviPrikaži sve