Test: Body Sculpture Core Pushup skleker

podignite sklekove na viši nivo
0
TOK score
0
USERS score

Body Sculpture Core Pushup je sprava za sklekove koja će vam pomoći da ispravno radite skelekove i aktivirate više mišića, zahvaljujući ručicama koje se postavljaju u pet položaja. Takođe je sa donje strane moguće postaviti polukružni deo, kada rad sklekova podižete na još viši nivo, obzirom da se zahteva balans čitavog tela.

Gde kupiti ovaj proizvod?

Pored trbušnjaka, sklekovi su skoro sigurno prva vežba koju otkrijete još kao dete. Osim ako je ne radite previše krivo, skoro da nije moguće grešiti. Štaviše, ova vežba će vas dodatno ispraviti. Na vama je samo koliko možete da izdržite. Vežba je toliko jednostavna, da ne biste poverovali da može još da se unapredi, dok ne vidite proizvod koji vam u ovom tekstu predstavljamo.

Jednostavan za sklapanje i upotrebu

Kada otvorite Body Sculpture Core Pushup sklekera, delovaće da ima puno delova za sklpanje. Zapravo, potrebno je samo staviti dva šrafa i podlošku na odgovarajuće mesto, kako bi se ručice fiksirale, za šta se u pakovanju nalazi adekvatan inbus ključ. Ručice su fiksirane samo sa jedne strane, dok druga strana može da se postavi u jednu od pet rupa. Svaki položaj ručice aktivira različite grupe mišića, što je ilustrovano na samoj spravi i od velike je pomoći. Iako su ručice tek polu-fiksirane, one su veoma stabilne prilikom treniranja, obzirom da vaša težina drži ove ručice u svom ležištu.

Osnova sprave je urađena od plastike, ručice su od metala, ali su i obložene sunđerastim materijalom protiv klizanja. Dizajn je dobar, na podu ne kliza i po izradi deluje da će izdržati duži niz godina intenzivnog treniranja. Ukupna masa je samo 2 kilograma, a lako može da se sakrije ispod kreveta, pored plakara i faktički bilo gde se ostavljaju stvari koje ne treba uvek da se vide.

Niste ni znali da sklekovi mogu ovoliko da budu napredni

Dobro, neko će reći, znam ja da promenim položaj ruke i aktiviram druge mišiće. Nije to baš tako jednostavno. Pre svega, nije isti položaj ruke kada treba da ispružite šaku na pod i radite vežbe bez sprave ili kada treba da se uhvatite za ove ručice. To što se držite za ručice čini da je moguća više rotirati ruku u osnovi i aktivirati druge mišiće. Međutim, ova sprava podiže sklekove na viši nivo, zahvaljujući jednim delom koji se, po želji, stavlja sa donje strane. Pogledajte naš video. Ovaj polukružni deo treba sa zadnje strane ubaciti u rupe obeležene bojom, koja treba da bude ista kao boja rupe gde se stavlja glavna ručica. Ovo je napredni nivo vežbanja i neće mnogima biti lako. Pored samih sklekova u ovom slučaju je potrebno držati balans i pozituru celog tela, što je zaista teško, ali što će vam pomoći da od jedne proste vežbe sklekova i relativno pristupačne sprave za vežbanje, dobijete rad koji aktivira veći deo tela i mišića.

Body Sculpture Core Pushup je unapređena verzija običnih ručki – sklekera. Lako se sastavlja, jednostavno se koristi, kada više nije potrebno koristiti bilo kakav alat. Pomaže vam da prilikom običnih sklekova aktivirate različite mišiće u odnosu na to kada radite bez sprave, a ukoliko sa donje strane postavite polukružni dodatak, možete iz sklekova da izvučete veoma naprednu i korisnu vežbu, kakvu nikada ne biste mogli bez ovakve sprave. Kada se na to doda da ne košta previše i skoro da ne zauzima ni malo mesta u stanu, jasno je zbog čega preporučujemo ovu spravu svima onima koji žele da treniraju dosta mišića “jednom” jednostavnom vežbom.

 

PREDNOSTI

  • Lako sastavljanje
  • Jednostavno korišćenje
  • Mala masa i zauzimanje mesta
  • Opcija treniranja naprednog nivoa sklekova

MANE

  • Pomalo “plastičan” osećaj

Gde kupiti ovaj proizvod i uštediti?

Isplativost
Kvalitet izrade
Dizajn
Mogućnosti
Lakoća korišćenja
0
TOK score

SADRŽAJ

Testovi sličnih proizvoda