Najbolje sezonske ponude

Proleće 2024: popusti i saveti za kuću i baštu

Proleće je pravo vreme za pospremanje i uređenje kuće i bašte. Sa ePonuda.com pronađi sve što ti je potrebno za prijatno i lagodno uređivanje prostora, po veoma povoljnim cenama. U našem članku ćeš pronaći i savete kako da odabereš pravu opremu i materijal, kao i trikove koji će ti pomoći da uštediš. 

Uvod

Dolaskom proleća 2024. započinje i sezona obnavljanja i preuređivanja ne samo dvorišta, već i cele kuće. To je vreme kada priroda u nama budi želju za pospremanjem, inovacijama i poboljšanjem životnog prostora. 

Glavne teme ovog članka su: uređenje dvorišta, izbor i održavanje kosilica za travu, instalacija i održavanje dvorišnih bazena, renovacija kuće, osnove baštovanstva i odabir pravih automobilskih guma. Sve ove teme su ključne za pravo uživanje u proleću 2024. godine i kreiranje prostora u kome ćeš se osećati prijatno, sigurno i srećno. 

Zamisli sebe kako uživaš u kafi sedeći u udobnoj baštenskoj stolici dok se odmaraš gledajući u bujno zelenilo koje te okružuje. Ovo godišnje doba je posvećeno kreiranju okruženja koje ne samo da predstavlja tvoj stil, već pruža i mirnu oazu daleko od gužve svakodnevnog života. 

Mi u Eponudi razumemo zadovoljstvo koje može doneti uređena bašta. Posvetili smo se tome da ti pomognemo da pronađeš savršene delove slagalice koji se uklapaju u tvoju viziju, ali i u budžet. Naša platforma pojednostavljuje tvoju pretragu predstavljajući širok asortiman proizvoda različitih proizvođača. Sa širokom paletom proizvoda, od baštenskog nameštaja do dekoracije, Eponuda nudi bezgranične mogućnosti za ulepšavanje životnog prostora. Bilo da želiš da stvoriš modernu, minimalističku baštu ili dekorišeš kuću u udobnom i rustičnom stilu, Eponuda ima sve što ti treba da to postigneš.

Dok se pripremaš za dolazak novog godišnjeg doba, dopusti da Eponuda bude tvoja prečica za uštedu. Pozivamo te da istražiš, uporediš i otkriješ kako možeš lako i povoljno pretvoriti svoju baštu u slikovit predeo za opuštanje i relaksaciju. Ostani da u narednim delovima zajedno otkrijemo neizostavne elemente baštenskog preuređenja, sve sa ciljem da te inspirišemo i pomognemo da napraviš svoju baštu iz snova tokom proleća 2024. 

Baštovanstvo

Srce svake bašte je baštovanstvo. Kada se preuređuje bašta, veoma je važno razumeti kako spojiti različite aspekte baštovanstva da bi se napravio harmoničan i funkcionalan prostor. Najvažniji elementi u baštovanstvu uključuju odabir biljaka i mesta za njihovo sađenje, korišćenje odgovarajuće baštenske opreme, shvatanje koliko su zemlja i đubrivo važni i efektivno postavljanje baštenskih staza i zelenih površina. 

 • • Baštenske biljke: odabir biljaka je osnova svakog baštenskog projekta. Razmotri tip zemljišta, lokalnu klimu i koliko sunca bašta dobija tokom dana. Razmisli o kombinovanju višegodišnjih i jednogodišnjih biljaka, povrća i začinskog bilja radi raznovrsnosti. Takođe je važno razumevanje međusobnog uklađivanja biljaka - neke upotpunjuju jedne druge dok neke mogu sprečiti rast drugih vrsta.

 • • Baštenska oprema: pravi alati mogu olakšati baštovanstvo i učiniti ga efektivnijim. Osnovna baštenska oprema uključuje lopate, vile, sekire, baštenske makaze, baštenske rukavice i kante za zalivanje. Za veće bašte, možeš razmisliti o kupovini ili iznajmljivanju veće opreme, kao što su kultivatori ili kosilice. 

 • • Zemlja i đubrivo: zdrava i plodna zemlja je osnova za uspešnu baštu. Redovno proveravaj kvalitet zemljišta i, ako je to potrebno, prihranjuj ga koristeći organska đubriva. Kompostiranje je dobar način recikliranja kuhinjskog i baštenskog otpada, a time istovremeno poboljšavaš kvalitet zemljišta.

 • • Prostorno planiranje: efektivno planiranje prostora je ključno za iskorišćavanje velikog baštenskog prostora na što smišljeniji način. Proveri koji su delovi sunčani, koji su u hladu, vetrovita i vlažna mesta i kako u njih možeš implementirati različite vrste biljaka. Kreiraj čiste staze i odvojene prostore za različite tipove baštovanstva, kao što su povrtarstvo, cvetne leje ili delovi sa začinskim biljkama.

 • • Baštenske ograde: one ne samo da pružaju privatnost i sigurnost, već mogu i da služe kao potpora za biljke puzavice ili estetski element. Panelne ograde su popularan izbor zbog snage i izdržljivosti. 

Ako uzmeš u obzir ove ključne elemente, tvoja bašta može da postane ne samo vizuelno atraktivna, već i da funkcioniše kao prostor za uživanje. Veoma je važno da odvojiš vreme za planiranje i odabir pravih elemenata koji će omogućiti bašti da procveta.

Baštenski nameštaj

Terase su bitan deo eksterijera, povezuju unutrašnjost kuće sa prirodnim elementima bašte. Pravilno odabran i raspoređen baštenski nameštaj može terasu preobratiti u prijatno i privlačno mesto za opuštanje, razonodu i uživanje. Evo nekih ključnih stavki na koje treba obratiti pažnju prilikom pravljenja idealnog prostora na otvorenom i biranja baštenskog nameštaja.

 • • Planiranje prostora na terasi: prvo odredi funkciju terase. Da li će služiti kao mesto za opuštanje, prostor za ručavanje na otvorenom ili kutak za razonodu? U zavisnosti od svrhe treba odabrati prikladnu veličinu i oblik nameštaja. To takođe podrazumeva dobar raspored, tako da prostor ostane prostran i prijatan za korišćenje. 

 • • Biranje baštenskog nameštaja: kod izbora nameštaj za baštu ili terasu, uzmi u obzir materijal, stil i udobnost. Drveni nameštaj pruža klasičan i topao izgled, a metal ili plastika veću izdržljivost i manju potrebu za održavanjem. Takođe je važno da se nameštaj uklapa u stil kuće i bašte.

 • • Udobnost i funkcionalnost: pri izboru nameštaja, nikako ne treba zaboraviti na udobnost. Mekani jastuci i udobne stolice povećavaju mogućnost upotrebe terase. Razmisli o multifunkcionalnim komadima nameštaja, kao što su klupe sa više prostora za odlaganje ili sklopivi nameštaj koji se može lako odložiti kada se ne koristi.

 • • Dodaci za terase: dodaci kao što su tende, tepisi za bašte, osvetljenje i dekorativni elementi služe za dodatnu udobnost i stil. Ovi dodaci ne samo da će upotpuniti izgled terase, već će je učiniti funkcionalnijom u različitim vremenskim uslovima. 

 • • Održavanje baštenskog nameštaja: bez obzira na odabrani tip nameštaja, redovno održavanje je potrebno da bi se obezbedio dug radni vek opreme. Drveni nameštaj može zahtevati povremeno šmirglanje i lakiranje, dok metalni nameštaj mora biti zaštićen od rđanja. Plastični nameštaj je manje zahtevan za održavanje, ali se mora redovno čistiti.

 • • Biljke za ulepšavanje: možeš još više ulepšati terasu zelenilom i cvećem. Koristi saksijsko cveće, visoke plastenike ili čak vertikalne vrtove za unos zelenila. Ovo ne poboljšava samo izgled, takođe kreira prirodnije i opuštenije okruženje. 

 • • Saksije sa cvećem: bilo da ulepšavaš malu gradsku terasu ili veliku baštu, saksije unose dodir elegancije i svežine. Postoji mnoštvo stilova koji su dostupni na tržištu, od minimalističkih do tradicionalnih, koji se mogu lepo uklopiti. Na Eponudi možeš uporediti razne modele i materijale i pronaći one koji će se najbolje uklopiti. 

Sa ovim savetima, tvoja terasa može postati kutak za mir i relaksaciju, gde možeš u potpunosti uživati u lepot svoje bašte. To je mesto gde se možeš odmoriti, uživati u društvu svojih prijatelja i porodice ili jednostavno upijati mir koji pruža bašta. Sa malo planiranja i promišljenim odabirom,terasa može postati popularan deo tvog doma. 

Renoviranje kuće

Renoviranje kuće je mnogo više od puke promene boje zidova ili dodavanja novih delova nameštaja. Ovo je prilika da u nju udahnete novi život, funkcionalnost i lični stil. U ovom delu članka fokusiraćemo se na razne aspekte renoviranja, uključujući krečenje zidova, odabir tapeta i opšte savete za transformisanje enterijera.

 • • Planiranje renoviranja: renoviranje počinje sa jasnim planom. Odredi koje delove kuće želiš da renoviraš i razmisli o svojim potrebama i željama. Da li želiš veću funkcionalnost, bolju iskorišćenost prostora ili samo estetsko osveženje? Odredi budžet i vremenski okvir renovacije.

 • • Biranje boje zidova: boja zidova može dramatično promeniti izgled i atmosferu prostorije. Razmisli o korišćenju svežih, veselih boja koje stvaraju osećaj otvorenosti ili koristi jake, tamne nijanse za intimniju i prijatniju atmosferu. U obzir treba uzeti i prirodnu osvetljenost prostorije i kako se boje menjaju tokom dana.

 • • Tapete: tapete su odličan način dodavanja teksture ili boje prostoriji. Odaberi tapetu koja predstavlja tvoj lični stil i slaže se sa nameštajem i dekorom. Tapeta se može iskoristiti na svim zidovima za dramatičniji efekat ili samo za isticanje jednog zida. 

 • • Nameštaj i dekoracija: renovacija kuće je odlična prilika za promenu rasporeda ili zamenu nameštaja. Odaberi nove komade koji nisu samo u skladu sa estetikom, već su i funkcionalni i udobni. Možeš se odlučiti za multifunkcionalan nameštaj koji štedi prostor, kao što su stolovi na sklapanje ili ležaji sa prostorom za odlaganje.

 • • Osvetljenje: osvetljenje je bitan faktor za atmosferu u prostoriji. Korišćenje različitih izvora svetla, kao što su plafonjere, podne i stone lampe, služi za pravljenje svetlosnih slojeva. Možeš se odlučiti i za podesivo osvetljenje koje omogućava da podešavaš svetlo onako kako ti odgovara. 

 • • Dodaci i tekstilni materijali: završnica renovacije su uvek dodaci i tekstilni materijali. Jastučići, prekrivači, zavese i tepisi mogu uneti boju i teksturu u prostoriju. Odaberi dodatke koji se uklapaju sa bojama i izgledom enterijera. 

Renoviranje kuće je proces koji iziskuje vreme i planiranje, ali rezultati mogu biti odlični. Sa malo kreativnosti i planiranja, možeš napraviti prostor koje oslikava tvoju ličnost, a ujedno je i udoban i funkcionalan. Koristeći ove savete, možeš učiniti da renoviranje bude uspešno i prijatno iskustvo. 

Igralište u dvorištu - zabavan kutak za decu 

Igračke za decu su bitan deo svake porodične bašte - pružaju deci prostor za igru, istraživanje i učenje. Kada se pravi igralište u dvorištu, veoma je bitno da se uspostave sigurnost, zabava i učenje. U ovom delu, istražićemo kako da odabereš odgovarajuće igračke, kako da ih sigurno postaviš i kako da ih održavaš tako da dugo vremena budu izvor radosti dece. 

 • • Biranje igračaka za dvorište: kada birate igračke za dvorište, u obzir morate uzeti uzrast i interesovanja dece. Ljuljaške, tobogani i kutije sa peskom su namenjeni mlađoj deci, dok su zidovi za penjanje, viseće ležaljke ili čak male penjačke staze interesantne starijoj deci. Dobar izbor su igračke koje podstiču i fizičku aktivnost i kreativnost. 

 • • Bezbednosna oprema i ugradnja: bezbednost je najbitniji aspekt kod postavljanja igračaka za dvorište. Sve igračke treba da budu čvrsto postavljene i svi materijali izdržljivi i bezbedni. Preporučljivo je postavljanje mekanih prostirki ispod igračaka, na primer gume ili piljevine, radi ublaživanja padova.Takođe, redovno proveravaj kvarove i lomove na igračkama. 

 • • Održavanje igračaka za dvorište: igračke u dvorištu zahtevaju redovno održavanje da bi ostale sigurne za korišćenje, ali i privlačne za decu. Tu spada čišćenje, proveravanje šrafova i kaiševa i popravka ili zamena istrošenih delova. Drvene igračke mogu zahtevati povremenu zaštitu od vremenskih uslova u vidu prefarbavanja. 

 • • Dizajniranje prostora za igru: pored igračaka, treba da se posvetiš i osmišljavanju čitavog prostora za igru: kutak za “mirne” igre, kao što su stolovi za crtanje ili ugao za čitanje; ali i deo namenjen aktivnim igrama sa loptom ili frizbijem. Ceo prostor treba da bude organizovan na način koji podstiče razne vidove igre i učenja. 

Važno je deci dati slobodu u igranju, ali je isto tako važno da prostor za igru bude lako pregledan za roditelje. Ovim se osigurava da su deca sigurna u svakom trenutku dok se igraju napolju. Kreiranjem sigurnog, zabavnog i edukativnog mesta za igranje u dvorištu, deca će imati savršeno okruženje za odrastanje, razvoj i zabavu. Igračke za dvorište su nisu samo predmeti za igranje; one su sredstva za učenje, istraživanje i stvaranje nezaboravnih uspomena iz detinjstva. 

Bazen u kućnom dvorištu

Bazen u dvorištu nije samo izvor osveženja u toplim mesecima, već i centar društvenog života i mesto za odmor. Postoji mnogo faktora koje treba uzeti u obzir prilikom biranja odgovarajućeg bazena za dvorište, uključujući ograničenja prostora, budžet i upotrebu. Na Eponudi možeš pronaći i uporediti cene mnogobrojnih tipova bazena, od ugradnih modela koji nude izdržljivost do samostojećih bazena koji omogućavaju veću fleksibilnost i ekonomičnost. Ovo su neke od glavnih opcija:

 • • Ugradni bazeni: ugradni bazeni su trajna i popularna rešenja za ljude koji traže dugoročnu investiciju u svojim kućama i dvorištima. Ovi bazeni su obično izgrađeni od betona, fiberglasa ili PVC-a i dolaze u raznim oblicima i veličinama. Ugradni bazeni zahtevaju profesionalnu instalaciju i više posla oko pripremanja terena, ali zauzvrat daju veću izdržljivost i fleksibilnost dizajna. 

 • • Montažni bazeni: montažni bazeni su odličan izbor za ljude koji traže povoljnija i ne toliko trajna rešenja. Laki su za postavljanje i često se mogu pomerati ili skloniti ako vam treba promena. Dolaze u raznim varijacijama veličina i oblika, uključujući okrugle, ovalne i pravougaone modele. 

 • • Bazeni na naduvavanje: bazeni na naduvavanje su još jedna popularna opcija, pogotovo za porodice sa malom decom. Ekstremno su laki za postavljanje i odlaganje i pružaju trenutnu zabavu i deci i odraslima. Njihova najveća prednost je što se mogu lako postaviti bilo gde i isto tako lako odložiti na kraju sezone.

 • • Bazeni sa okvirom: predstavljaju neku sredinu između ugradnog i bazena na naduvavanje. Nude veću stabilnost i izdržljivost nego bazeni na naduvavanje, ali ne treba im dugotrajna instalacija kao ugradnim bazenima. Ovi bazeni se najčešće prave od izdržljivih materijala i imaju potporu u vidu metalnog okvira, koji ima daje dodatnu stabilnost i trajnost. 

 • • Đakuzi i hidromasažne kade: za one kojima treba nešto manje od bazena, sa više fokusa na relaksaciji, đakuzi ili hidromasažna kada je odlična izbor. Pružaju sve prednosti termalnih voda i masažnih mlaznica, što je idealno za opuštanje posle napornog dana. 

 • • Odabir odgovarajućeg bazena: prilikom biranja bazena, razmotri veličinu dvorišta, kao i svoje potrebe. Postoji mnoštvo opcija, od ugradnih bazena koji su trajna opcija, do montažnih bazena, koji su ekonomičniji i stvaraju manje obaveza. 

 • • Instalacija ugradnog bazena: instalacija bazena je važan proces koji zahteva stručnost. Pri instaliranju bazena, neophodno je u obzir uzeti teren, pristup vodi i struji i osigurati odgovarajuću odvodnjavanje. Za montažne bazene, važno je odabrati ravnu površinu i pratiti uputstva proizvođača za sigurnu instalaciju. 

 • • Održavanje bazena: redovno održavanje je ključno da bi bazen ostao čist i siguran za upotrebu. Tu spada redovno čišćenje, balans pH vrednosti vode, korišćenje odgovarajućih hemijskih sredstava za dezinfekciju vode i proveravanje sistema za filtriranje. Zimi, neophodno je da se bazen pravilno pripremi za hladnu sezonu. 

 • • Zaštita okoline bazena: zaštita okoline bazena je ekstremno važna, posebno ako imaš malu decu ili kućne ljubimce. Može podrazumevati instaliranje ograde oko bazena, korišćenje mreža ili alarma za upozoravanje na neočekivanu upotrebu ili neželjene aktivnosti oko bazena. 

 • • Dodaci za bazene: dodatna oprema može doneti nove funkcionalnosti i estetiku. Uključuje bazensko osvetljenje, stepenice ili rukohvate za lakši pristup, staze za rekreativno plivanje ili čak fontane i vodopade kao dodatak estetici bazena.

 • • Deo za opuštanje: oko bazena možeš napraviti deo za opuštanje i sunčanje. Nabavi ležaljke, suncobrane, solarne tuševe, letnju kuhinjicu ili bar za savršenu letnju zabavu.

Bazen u kućnom dvorištu je postao više od luksuza; to je mesto za druženje, opuštanje i uživanje u letnjim danima. Odgovarajućim izborom, instalacijom i održavanjem, bazen može postati središte dvorišta, gde se stvaraju nezaboravne uspomene sa porodicom i prijateljima.

Najbolje kosilice za održavanje travnjaka

Kosilice su nezamenljiv alat za bilo koga ko želi da ima dobro održavan travnjak. Odabir odgovarajuće kosilice i njeno održavanje su ključne za održavanje zdravog i lepog travnjaka. U ovom delu, pozabavićemo se različitim tipovima kosilica, kako da odabereš odgovarajući tip za svoje potrebe i kako da ih održavaš da bi tvoj travnjak uvek izgledao odlično. 

 • • Biranje odgovarajuće kosilice: kada biraš kosilicu, moraš da odrediš veličinu i tip travnjaka. Za manja dvorišta su predviđeni ručni ili električni modeli, koji su male težine i laki za upotrebu. Benzinske ili traktor kosilice se koriste za veće površine. Njihovom upotrebom smanjuju se fizički napor i vreme potrebno za košenje.

 • • Tipovi kosilica: različiti tipovi kosilica nude različite funkcije. Ručne kosilice su lake za upotrebu i održavanje, ali zahtevaju više fizičkog napora. Samohodne kosilice se pokreću same i najviše se koriste za veća dvorišta sa neravnom površinom. Robotske kosilice su poslednji trend i omogućavaju automatsko košenje travnjaka, što još više umanjuje napor. 

 • • Održavanje kosilica: regularno održavanje kosilica je ključno za njihov dug radni vek i optimalne performanse. Ovo uključuje čišćenje kosilice nakon svake upotrebe, redovno proveravanje i oštrenje sečiva i proveravanje i menjanje ulja po potrebi, kao i svećica na benzinskim modelima.

 • • Podešavanja i tehnike: podešavanje tačne visine košenja je važno za zdravlje trave. Previsoko košenje slabi travu, dok prenisko može oštetiti koren. Takođe, bitno je koristiti odgovarajuće tehnike košenja, kao što je košenje u različitim pravcima da bi se sprečilo oštećenje trave i neravno košenje. 

 • • Odlaganje i sigurnost: kada se kosilica ne koristi, mora biti odložena na suvom i sigurnom mestu, daleko od vlage i visokih temepratura. Takođe, treba povesti računa o sigurnosti tokom korišćenja kosilice - koristi zaštitnu obuću i naočare i budi na oprezu da ne bi došlo do kontakta sa vrelim delovima motora i oštrim sečivima. 

Kosilica je više od mašine, ona je tvoj partner u održavanju lepog i zdravog travnjaka. Odabirom odgovarajuće kosilice i njenim redovnim održavanjem, garantuješ sebi da će tvoj travnjak uvek izgledati lepo, dok u isto vreme smanjuješ napor i vreme koje ulažeš u košenje. Prati ove savete da bi tvoj travnjak uvek bio lep i negovan. 

Letnje gume

Sezonske gume igraju ključnu ulogu u sigurnosti i performansama automobila. Izbor odgovarajućih sezonskih guma i njihovo pravilno održavanje su veoma važni faktori koji garantuju optimalno prianjanje i stabilnost vozila tokom letnjih meseci. U Srbiji, zimske gume su obavezne tokom zimske sezone koja traje od 1. novembra do 1. aprila. Zamena zimskih guma letnjim nije obavezno, ali je preporučljivo. U ovom delu, istražićemo kako da odabereš letnje gume za svoj automobil, kako da se brineš o njima i kako da prepoznaš kada ih treba zameniti. 

 • • Biranje odgovarajućih guma za sve sezone: kada biraš all-seasons gume, razmotri veličinu i specifikacije koje se preporučuju za tvoje vozilo. Razmisli o tipu puta kojim najčešće voziš i svom načinu vožnje. All-seasons gume visokog kvaliteta pružaju bolje prianjanje na suvim i mokrim putevima, poboljšanu upravljivost i manju potrošnju goriva. 

 • • Održavanje guma: redovno proveravaj pritisak u gumama, jer nedovoljan pritisak može da utiče na trošenje gume i goriva. Takođe je najbolje da izbegavaš predugo izlaganje guma jakom suncu, pošto UV zraci i vrućina ubrzavaju proces starenja i trošenja gume. 

 • • Proveravanje profila guma: profil gume je ključan za dobro prianjanje na putu. Redovno proveravanje dubine šare i znakova nejednakog trošenja gume može ukazati na probleme sa suspenzijom ili neusklađenost točkova. 

 • • Menjanje guma: preporučljivo je da se letnje gume menjaju kada dubina šare dostigne 3 mm ili manje. Gume isto tako treba zameniti ako se primete neka oštećenja, kao na primer pucanja, ulegnuća ili duboke ogrebotine. 

 • • Odlaganje zimskih guma: kada zameniš zimske gume letnjim, važno je da zimske odložiš na odgovarajući način. Treba da stoje na suvom i hladnom mestu, van direktnog sunca i bez kontakta sa jakim hemikalijama. 

 • • Specijalizovane gume za sve sezone: za neke tipove vožnje ili specijalne uslove (jaki pljuskovi ili visoke temperature), možeš se odlučiti za kupovinu specijalozovanih guma za sve sezone koje su namenjene takvim uslovima. 

Kupovina i održavanje odgovarajućih sezonskih guma je veoma važno za sigurnost na putu. Pravilnim održavanjem, redovnim proverama i zamenama, možeš osigurati da će tvoje vozilo uvek biti spremno na izazove koje donose topli letnji meseci. Ne zaboravi da su gume tvoj jedini kontakt sa putem i da sigurnost tebe i tvojih saputnika može zavisiti od njihovog kvaliteta i stanja u kojem se nalaze. 

 

Zaključak

Bašta nije samo mesto u kojem rastu biljke, već i mirna oaza i mesto za porodične aktivnosti. Uređivanje kuće i odabir pravih dodataka, boja i materijala su ključne za stvaranje prijatnog i toplog životnog okruženja. Bazen i igralište u dvorištu dodaju dimenziju zabave i opuštanja, dok dobar izbor i održavanje sezonskih guma osigurava bezbednost van kućnog okruženja. 

U Eponudi ti nudimo priliku da pametno kupiš širok asortiman proizvoda i pružamo savete koji će ti pomoći na putu renovacije i poboljšanja kuće i bašte. Naš cilj je da te inspirišemo i opremimo znanjem koje će omogućiti da transformišeš svoj prostor u nešto što pruža opuštanje i zadovoljstvo. 

Nadamo se da smo uspeli da ti pružimo korisne informacije i inspirišemo tvoje kućne i baštenske projekte. Bilo da planiraš veliko renoviranje ili male promene, važno je da uživaš u tom procesu i željno iščekuješ rezultate svog truda. Na kraju dana, tvoj dom je tvoje utočište i svaki korak koji načiniš ka unapređenju tog prostora je korak ka većoj harmoničnosti i zadovoljstvu. 

Nove ideje, proizvodi i saveti te čekaju na eponuda.com, gde ćemo ti pomoći da ostvariš svoj san o idealnoj kući.