Crni petak 2023 Srbija Crni petak 2023 Srbija
Aura prodavnica
 • Niš
 • Vazduhoplovaca b.b.
 • +381 18 4584 916, 4584 918
 • aura@aura.co.rs
 • www.aura.co.rs
Prodavnice (2)

Aura

Misija i vizija organizacije Naša misija je iskrena posvećenost potrošačima kroz razvoj savremenog organizacionog ambijenta, znanja i poslovne kulture, tržišne i tehnološke fleksibilnosti. Naša vizija je izgraditi prepoznatljiv globalni brend i biti sinonim za modernu i kvalitetnu kozmetiku. Vrhunski kvalitet Svesni smo činjenice da imamo samo jednu priliku da pridobijemo poverenje svakog od klijenata. Zato svaki AURA proizvod mora da bude najvišeg mogućeg kvaliteta. Moramo da iznenadimo svoje klijente. Da ih iznenadimo kvalitetom. NAJBOLJA TEHNOLOGIJA Ceo asortiman naših proizvoda je proizveden od najkvalitetnijih sirovina, što je dovelo do saradnje sa svetskim liderima u proizvodnji kozmetike. Pratimo najnovije tehnološke inovacije, trendove boja u kozmetici, kao i trendove u dizajnu proizvoda. Politika kvaliteta Politika kvaliteta preduzeća AURA je sastavni deo ukupne poslovne politike i u skladu je sa definisanim kontekstom organizacije i strateškim ciljevima, a njeni osnovni principi su: da neprestano istražuje i predviđa zahteve kupaca i u što kraćem roku odgovara na njihove potrebe i očekivanja... ŽIVOT LJUBAV LEPOTA... jesu Sveto trojstvo u jednome slobodnom, nezavisnom biću; ono se ne može menjati, niti odvajati. NOVA KOLEKCIJA Uvek inovativni. Zavirite u svet urbanih žena i upoznajte se sa našom novom kolekcijom. ŽIVOT U RUŽIČASTOM Ponosni smo time što pružamo vrhunske uslove za rad našim zaposlenima. Verujemo da samo zadovoljni i dobro motivisani ljudi mogu napraviti odlične proizvode. IZNENADI SE SVAKI PUT

Proizvode koje želite da poručite putem Aura internet prodavnice, možete platiti na više načina: plaćanje pouzećem gotovinski u trenutku isporuke uplatnicom u pošti ili banci platnim karticama tokom procesa kupovine na sajtu. Plaćanje pouzećem Prilikom preuzimanja pošiljke koju ste prethodno poručili putem našeg sajta www.aura.co.rs, plaćanje porudžbine se vrši isključivo u gotovom novcu u dinarskoj valuti na ruke kuriru naše partnerske kurirske službe Daily Express koji Vam donosi pošiljku. Plaćanje uplatnicom u pošti ili banci Za porudžbine čije plaćanje se vrši uplatom u banci ili pošti, rok za uplatu je 3 radna dana. Robu ćemo Vam poslati nakon evidentirane uplate. Plaćanje karticama Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Amex ili Maestro platnu karticu. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje. Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu banke Intesa koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Niti jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Rok isporuke Nakon potvrde, porudžbina ulazi u status obrade. Nakon obrade porudžbine, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a. Period obrade porudžbine je najčešće 2-3 radna dana. Za sve porudžbine poslate petkom i vikendom, prodavac će Vas kontaktirati početkom naredne nedelje. Od tog trenutka rok isporuke je 3 radna dana. Preuzimanje pošiljke Kuriri Daily Express-a (eksterna firma koja vrši dostavu robe za nas), pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 08:00-16:00h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom na broj +381 64 82 36 941 ili putem email-a online@aura.co.rs Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju. Cena isporuke Isporuka na kućnu adresu za sve porudžbine čiji je iznos 1000 dinara ili veći je besplatna. Ukoliko je vrednost porudžbine manja od 1000 dinara, cena isporuke će iznositi 200 dinara uključujući PDV.
Pogledaj više
 • Beograd
 • Trajka Stamenkovića 1
 • +381 11 38 63 461, +381 11 38 63 515
 • Beograd
 • Vazduhoplovaca b.b.
 • +381 18 4584 916, 4584 918

Telefoni - Aura proizvodi

2 proizvoda
Filteri
Proizvođač
Cena

Sortiraj po:
 
4.590 din u Aura Poseti prodavnicu
 • Najbolja cena
13.900 din u Aura Poseti prodavnicu
 • Najbolja cena