Popusti kuca i basta Popusti kuca i basta
Moni Serengeti auto sedište i-Size 40-150cm Slike

Moni Serengeti auto sedište i-Size 40-150cm cene

Moni Serengeti auto sedište iSize 40150cm. Moni Serengetiauto sedišteje odličan izbor ako želite da svom detetu pružite udobnost i sigurnost dok je na putu. Model je specijalno dizajniran za male bebe od trenutka njihovog rođenja do otprilike 12 godina.. Sigurnosni pojas u 3 tačke, koji se može podesiti, pobrinuće se za bezbednost i sigurnost deteta. Model dolazi sa mekanim jastučićem za glavu i telo, ali i dodatnim putnim jastukom za vrat, kao i odgovarajućom plišanom igračkicom.. Auto sedište ima 4 položaja nagiba naslona za leđa do 165 stepeni. Položaji se lako podešavaju jednom rukom. Naslon za glavu je takođe podesiv u nekoliko položaja. Zahvaljujući isofix sistemu, sedište se može rotirati na svojoj bazi za 360 stepeni u oba smera, što je dodatna pogodnost prilikom smeštanja deteta u sedište.. Moni Serengeti auto sedište je namenjeno deci od rođenja, visine 40 do 150cm (težine 036kg);. Montira se u smeru suprotnom od smera kretanja za decu visine do 105cm (18kg/4 godine);. Može se montirati u smeru kretanja za decu minimalnog uzrasta 15 meseci, visine od 76cm;. Moderno, funkcionalno i izuzetno praktično auto sedište za decu;. Odličan izbor koji pruža udobnost i sigurnost na putu;. Sigurnosni pojas u 5 tačaka sa neklizajućim naramenicama;. SPS sistem bočne zaštite;. Jastučići za glavu i telo deteta (za decu visine 4060cm) sa memorijskom penom;. Dodatni putni U jastučić za spavanje i igračka za put;. 4 položaja nagiba za leđa, koja su podesiva jednom rukom do nagiba od 165 stepeni;. Naslon za glavu je podesive visine;. Produžena baza sedišta kako bi bliže pristajala uz naslon sedišta automobila;. Isofix konektori i top tether pojas za bolju stabilnost i laku montažu;. Mogućnost rotacije za 360 stepeni sedišta na svojoj bazi za veću pogodnost, uključujući olakšan ulazak i izlazak deteta iz kola;. Navlaka se skida radi pranja na temperaturi do 30 stepeni..
 
  • Najbolja cena
 
Moni Serengeti auto sedište i-Size 40-150cm Slike
Moni Serengeti auto sedište i-Size 40-150cm
Trenutno najbolja ponuda:
20490.00 din u Dečiji Bazar
Više o ponudi Prikaži prodavnice (1)
 
Prodavac Napomena Na stanju Cena Prodavac

Dečiji Bazar

Na stanju
Poseti prodavnicu
Serengeti auto sedište i-Size 40-150cm
Prodavcu napomenite da ste proizvod videli na portalu EPONUDA.com
Cena ažurirana: 18.05.2024

OPIS I KARAKTERISTIKE

Moni Serengeti auto sedište iSize 40150cm. Moni Serengetiauto sedišteje odličan izbor ako želite da svom detetu pružite udobnost i sigurnost dok je na putu. Model je specijalno dizajniran za male bebe od trenutka njihovog rođenja do otprilike 12 godina.. Sigurnosni pojas u 3 tačke, koji se može podesiti, pobrinuće se za bezbednost i sigurnost deteta. Model dolazi sa mekanim jastučićem za glavu i telo, ali i dodatnim putnim jastukom za vrat, kao i odgovarajućom plišanom igračkicom.. Auto sedište ima 4 položaja nagiba naslona za leđa do 165 stepeni. Položaji se lako podešavaju jednom rukom. Naslon za glavu je takođe podesiv u nekoliko položaja. Zahvaljujući isofix sistemu, sedište se može rotirati na svojoj bazi za 360 stepeni u oba smera, što je dodatna pogodnost prilikom smeštanja deteta u sedište.. Moni Serengeti auto sedište je namenjeno deci od rođenja, visine 40 do 150cm (težine 036kg);. Montira se u smeru suprotnom od smera kretanja za decu visine do 105cm (18kg/4 godine);. Može se montirati u smeru kretanja za decu minimalnog uzrasta 15 meseci, visine od 76cm;. Moderno, funkcionalno i izuzetno praktično auto sedište za decu;. Odličan izbor koji pruža udobnost i sigurnost na putu;. Sigurnosni pojas u 5 tačaka sa neklizajućim naramenicama;. SPS sistem bočne zaštite;. Jastučići za glavu i telo deteta (za decu visine 4060cm) sa memorijskom penom;. Dodatni putni U jastučić za spavanje i igračka za put;. 4 položaja nagiba za leđa, koja su podesiva jednom rukom do nagiba od 165 stepeni;. Naslon za glavu je podesive visine;. Produžena baza sedišta kako bi bliže pristajala uz naslon sedišta automobila;. Isofix konektori i top tether pojas za bolju stabilnost i laku montažu;. Mogućnost rotacije za 360 stepeni sedišta na svojoj bazi za veću pogodnost, uključujući olakšan ulazak i izlazak deteta iz kola;. Navlaka se skida radi pranja na temperaturi do 30 stepeni.

 
Promena cene

Grafikon prikazuje kretanje najniže cene proizvoda u izabranom vremenskom periodu.

Trenutno najbolja ponuda:

20.490,00 din u Dečiji Bazar

 
Popularni testoviPrikaži sve
KOMENTARI
 
 
 
EPonuda sajt za upoređivanje cena i proizvoda, Vam omogućava da brzo i lako nađete Moni Serengeti auto sedište i-Size 40-150cm po najpovoljnijoj ceni u prodavnicama Dečiji Bazar. Naš cilj je da kupci budu što bolje informisani o ponudi na tržištu Srbije (Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Leskovac, Subotica i ostali gradovi). Vrlo lako nalazite željeni proizvod, cene i akcije za kategoriju Nesortirano cene , ne morate da lutate od sajta do sajta za Moni Nesortirano, sve Vam je na jednom mestu. Naši operateri svakodnevno ažuriraju cene ali je potrebno da proverite cenu i dostupnost kod prodavnice. EPonuda ne može da garantuje potpunu tačnost specifikacije i slika za Moni Serengeti auto sedište i-Size 40-150cm. Pre kupovine, proverite podatke na sajtu prodavnice.