Letnji popusti Letnji popusti
Minka spiralne stepenice - spiral smart bela bela 120 cm Slike

Minka spiralne stepenice - spiral smart bela bela 120 cm cene

Posebno pogodan za porodice zahvaljujući čvrstim drvenim stepenicama i sigurnoj ogradi Stepenice dostupne u četiri varijante: bukva, orah, hrast i bela Metalni dijelovi praškasto lakirani u crnoj, sivoj ili beloj boji Rukohvat od visokokvalitetnog PVCa Četiri prečnika: 100, 120, 140 i 160 cm Maksimalna visina sprata: 3055 mm OPIS Spiral Smart je svestrano spiralno stepenište iz Minke. Sa svojim direktnim i prilično jednostavnim oblikom, istinski je svestrani i ugodno se uklapa u bilo koju postavku prostorije. Spiral Smart je posebno pogodan za porodice sa decom i kućnim ljubimcima zahvaljujući stabilnim drvenim stepenicama i usko raspoređenim balusterima, omogućava celoj porodici da se bezbedno penje gore i dole. Fleksibilan dizajn. Spiralno stepenište Spiral Smart dostupno je u četiri različite veličine. Prečnik može biti 100, 120, 140 ili 160 cm. Ali Spiral Smart takođe nudi širok spektar mogućnosti dizajna. Stepenice su izrađene od hrastovog ili bukovog drveta. Po želji, bukove stepenice mogu biti obojene u tamniji izgled oraha ili lakirane u belo. Metalni dijelovi stepeništa i rukohvata od visokokvalitetnog PVCa mogu se odabrati u crnoj, sivoj ili beloj boji. To znači da svoje stepenište možete prilagoditi tako da savršeno odgovara vašem stilu enterijera. Održiva upotreba. Drvo za stepenice svih Minka stepeništa dolazi iz evropskih šuma i pakuje se zajedno sa ostalim delovima u Austriji. Metalni elementi su površinski obrađeni visokokvalitetnim Minka praškastim premazom i stoga su izuzetno otporni na ogrebotine i druge oblike habanja. Tako možete biti sigurni da ćete dugo uživati u svom spiralnom stepeništu Spiral Smart. Spiralne stepenice se prave po narudžbi. Rok isporuke do 45 dana, avansna uplata 50% od cene merdevina..
 
  • Najbolja cena
 
Minka spiralne stepenice - spiral smart bela bela 120 cm Slike
Minka spiralne stepenice - spiral smart bela bela 120 cm
Trenutno najbolja ponuda:
278000.00 din u Merdevine.rs
Više o ponudi Prikaži prodavnice (1)
 
Prodavac Napomena Na stanju Cena Prodavac

Merdevine.rs

Na stanju
Poseti prodavnicu
Spiralne stepenice - Spiral Smart Bela Bela 120 cm
Prodavcu napomenite da ste proizvod videli na portalu EPONUDA.com
Cena ažurirana: 18.06.2024

OPIS I KARAKTERISTIKE

Posebno pogodan za porodice zahvaljujući čvrstim drvenim stepenicama i sigurnoj ogradi Stepenice dostupne u četiri varijante: bukva, orah, hrast i bela Metalni dijelovi praškasto lakirani u crnoj, sivoj ili beloj boji Rukohvat od visokokvalitetnog PVCa Četiri prečnika: 100, 120, 140 i 160 cm Maksimalna visina sprata: 3055 mm OPIS Spiral Smart je svestrano spiralno stepenište iz Minke. Sa svojim direktnim i prilično jednostavnim oblikom, istinski je svestrani i ugodno se uklapa u bilo koju postavku prostorije. Spiral Smart je posebno pogodan za porodice sa decom i kućnim ljubimcima zahvaljujući stabilnim drvenim stepenicama i usko raspoređenim balusterima, omogućava celoj porodici da se bezbedno penje gore i dole. Fleksibilan dizajn. Spiralno stepenište Spiral Smart dostupno je u četiri različite veličine. Prečnik može biti 100, 120, 140 ili 160 cm. Ali Spiral Smart takođe nudi širok spektar mogućnosti dizajna. Stepenice su izrađene od hrastovog ili bukovog drveta. Po želji, bukove stepenice mogu biti obojene u tamniji izgled oraha ili lakirane u belo. Metalni dijelovi stepeništa i rukohvata od visokokvalitetnog PVCa mogu se odabrati u crnoj, sivoj ili beloj boji. To znači da svoje stepenište možete prilagoditi tako da savršeno odgovara vašem stilu enterijera. Održiva upotreba. Drvo za stepenice svih Minka stepeništa dolazi iz evropskih šuma i pakuje se zajedno sa ostalim delovima u Austriji. Metalni elementi su površinski obrađeni visokokvalitetnim Minka praškastim premazom i stoga su izuzetno otporni na ogrebotine i druge oblike habanja. Tako možete biti sigurni da ćete dugo uživati u svom spiralnom stepeništu Spiral Smart. Spiralne stepenice se prave po narudžbi. Rok isporuke do 45 dana, avansna uplata 50% od cene merdevina.

 
Promena cene

Grafikon prikazuje kretanje najniže cene proizvoda u izabranom vremenskom periodu.

Trenutno najbolja ponuda:

278.000,00 din u Merdevine.rs

 
Popularni testoviPrikaži sve
KOMENTARI
 
 
 
EPonuda sajt za upoređivanje cena i proizvoda, Vam omogućava da brzo i lako nađete Minka spiralne stepenice - spiral smart bela bela 120 cm po najpovoljnijoj ceni u prodavnicama Merdevine.rs. Naš cilj je da kupci budu što bolje informisani o ponudi na tržištu Srbije (Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Leskovac, Subotica i ostali gradovi). Vrlo lako nalazite željeni proizvod, cene i akcije za kategoriju Merdevine cene , ne morate da lutate od sajta do sajta za Minka Merdevine, sve Vam je na jednom mestu. Naši operateri svakodnevno ažuriraju cene ali je potrebno da proverite cenu i dostupnost kod prodavnice. EPonuda ne može da garantuje potpunu tačnost specifikacije i slika za Minka spiralne stepenice - spiral smart bela bela 120 cm. Pre kupovine, proverite podatke na sajtu prodavnice.
 
Popularni katalozi
NAJNOVIJI PROIZVODI
 

Minka spiralne stepenice - fusion bela bela 120 cm

Minka spiralne stepenice - fusion bela orah 120 cm

Minka spiralne stepenice - fusion bela hrast 160 cm

Minka spiralne stepenice - fusion bela hrast 140 cm

Minka spiralne stepenice - fusion bela hrast 120 cm

Minka spiralne stepenice - fusion bela bukva 160 cm

Minka spiralne stepenice - fusion bela bukva 140 cm

Minka spiralne stepenice - fusion bela bukva 120 cm

Minka spiralne stepenice - fusion bela bela 160 cm

Minka spiralne stepenice - fusion bela bela 140 cm

Minka spiralne stepenice - fusion siva orah 160 cm

Minka spiralne stepenice - fusion siva orah 140 cm

Minka spiralne stepenice - fusion siva orah 120 cm

Minka spiralne stepenice - fusion siva hrast 160 cm

Minka spiralne stepenice - fusion siva hrast 140 cm

Minka spiralne stepenice - fusion siva hrast 120 cm

Minka spiralne stepenice - fusion siva bukva 160 cm

Minka spiralne stepenice - fusion siva bukva 140 cm

Minka spiralne stepenice - fusion siva bukva 120 cm

Minka spiralne stepenice - fusion siva bela 160 cm

Minka spiralne stepenice - fusion siva bela 140 cm

Minka spiralne stepenice - fusion siva bela 120 cm

Minka spiralne stepenice - fusion crna orah 160 cm

Minka spiralne stepenice - fusion crna orah 140 cm

Minka spiralne stepenice - fusion crna orah 120 cm

Minka spiralne stepenice - fusion crna hrast 160 cm

Minka spiralne stepenice - fusion crna hrast 140 cm

Minka spiralne stepenice - fusion crna hrast 120 cm

Minka spiralne stepenice - fusion crna bukva 160 cm

Minka spiralne stepenice - fusion crna bukva 140 cm