Pokloni Nova godina 2024 Srbija Pokloni Nova godina 2024 Srbija
Alfa Plam peć na pelet Alfa LUCA S8, Silver Slike

Alfa Plam peć na pelet Alfa LUCA S8, Silver cene

Ova peć na pelet ima nov i moderan dizajn, skladne dimenzije i, između ostalih, dostupna je u elegantnoj srebrnoj nijansi. Odlična je u zagrevanju manjih stambenih jedinica. Staklo na vratima ložišta je keramičko i veliko i kroz njega možete videti plamen, sto doprinosi toploj i prijatnoj atmosferi u vašem domu. Komora za sagorevanje obložena je materijalom koji akumulira toplotu koja se polako i postepeno oslobađa nakon gašenja peći. Omogućeno je strujanje toplog vazduha bez dodatnog ventilato.
 
 • Najbolja cena
 
Alfa Plam peć na pelet Alfa LUCA S8, Silver Slike
Alfa Plam peć na pelet Alfa LUCA S8, Silver
Trenutno najbolja ponuda:
129990.00 din u Ananas
Više o ponudi Prikaži prodavnice (1)
 
Prodavac Napomena Na stanju Cena Prodavac

Ananas

Jedinstveni šoping mol, ā na netu! Širok asortiman, sigurno plaćanje, brza dostava! Klik! Bum! Tras! Ananas!
Na stanju
Poseti prodavnicu
Jedinstveni šoping mol, ā na netu! Širok asortiman, sigurno plaćanje, brza dostava! Klik! Bum! Tras! Ananas!
Peć na pelet Luca R metalik
Prodavcu napomenite da ste proizvod videli na portalu EPONUDA.com
Cena ažurirana: 11.12.2023

OPIS I KARAKTERISTIKE

Ova peć na pelet ima nov i moderan dizajn, skladne dimenzije i, između ostalih, dostupna je u elegantnoj srebrnoj nijansi.
Odlična je u zagrevanju manjih stambenih jedinica. Staklo na vratima ložišta je keramičko i veliko i kroz njega možete videti plamen, sto doprinosi toploj i prijatnoj atmosferi u vašem domu.
Komora za sagorevanje obložena je materijalom koji akumulira toplotu koja se polako i postepeno oslobađa nakon gašenja peći.
Omogućeno je strujanje toplog vazduha bez dodatnog ventilatora.
Peć se može programirati na nedeljnom nivou i u može raditi u pet različitih nivoa snage.
Zbog moderne tehnologije koja je korišćena prilikom izrade ove peći, njom je lako rukovati.
Ugrađeni su sigurosni termostati koji sprečavaju samozapaljenje peći.
Zapremina rezervoara za pelet je 20kg.

- Peć na pelet novog dizajna, skladnih Dim., dostupna u vi&še boja, - Idealno re&šenje za zagrevanje manjih stambenih jedinica, - Veliko, keramičko staklo na vratima loži&šta i vidljiv plamen koji dodatno unosi toplinu u Va&š dom, - Komora za sagorevanje obložena materijalom koji akumulira toplotu koja se postepeno oslobađa dugo nakon ga&šenja peći - Specifična izrada peći omogućava strujanje toplog vazduha bez dodatnog ventilatora, - Nedeljno programiranje rada peći, - Mogućnost rada peći na 5 nivoa snage, - Elektronika najnovije generacije omogućava lako rukovanje proizvodom, - Ugrađeni sigurnosni termostati onemogućavaju samozapaljenje peći, - Rezervoar za pelet zapremine 20kg omogućava veliku autonomiju u radu proizvoda, LUCA S8 Snaga: 8kW Dim. (&šxDxV): 547 x 543 x 1025 mm Dim. loži&šta (Dx&šxV): 70 x 50 x 49 mm Prečnik dimovodonog nastavka: 80 mm Potro&šnja peleta min/max: 0, 63 / 1, 95 kg/h Maksimalno vreme rada sa punim rezervoarom: 29h Kapacitet rezervoara za pelet: 20kg Zapremina zagrevanja: 133 m3 Povr&šina zagrevanja: 51 m2 Težina Neto / Bruto: 136/158 kg Stepen iskori&šćenja: 85 %

 • Tipovi proizvoda
  Peći na pelet
 
 
Promena cene

Grafikon prikazuje kretanje najniže cene proizvoda u izabranom vremenskom periodu.

Trenutno najbolja ponuda:

129.990,00 din u Ananas

 
Popularni testoviPrikaži sve
KOMENTARI
 
 • Ocena: 1 Goran GoleKG, 2022-09-27
  • Prednosti:
   NEMA PREDNOSTI
  • Mane:
   PEC JDD KATASTROFA IMAM JE DVE GODINE NE VREDI NICEMU MENJAN VENTILATOR DVA PUTA MENJAN PUZ SADA OTISJ ELEKTRONIKA
  • Komentar:NEMAM KOMENTAR NA KVALITET PECI NULAAA KAO KUCA
 • Ocena: 3 Katica trpesk, 2021-11-14
  • Komentar:Peć na pelet luca ako je prostorija manja od 50 kvadrata dali tu postoji problem
 
 
EPonuda sajt za upoređivanje cena i proizvoda, Vam omogućava da brzo i lako nađete Alfa Plam peć na pelet Alfa LUCA S8, Silver po najpovoljnijoj ceni u prodavnicama Ananas. Naš cilj je da kupci budu što bolje informisani o ponudi na tržištu Srbije (Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Leskovac, Subotica i ostali gradovi). Vrlo lako nalazite željeni proizvod, cene i akcije za kategoriju Peći na pelet cene , ne morate da lutate od sajta do sajta za Alfa Plam Peći na pelet, sve Vam je na jednom mestu. Naši operateri svakodnevno ažuriraju cene ali je potrebno da proverite cenu i dostupnost kod prodavnice. EPonuda ne može da garantuje potpunu tačnost specifikacije i slika za Alfa Plam peć na pelet Alfa LUCA S8, Silver. Pre kupovine, proverite podatke na sajtu prodavnice.
 
Popularni katalozi
NAJNOVIJI PROIZVODI