240 proizvoda u 46 prodavnica
Filteri
Proizvođač
Cena
Kapacitet
Format

Sortiraj
 
7.493 din - 9.217 din 21 prodavnica Uporedi cene
  • - 25 %
9.388 din - 11.999 din 7 prodavnica Uporedi cene
  • Popularno
Popularni testoviPrikaži sve

Zanimljivi proizvodi te očekuju u srodnim kategorijama

Ne zanemarite povezane kategorije


 
 

 

Cene eksternih hard diskova variraju u zavisnosti od marke, modela, kapaciteta memorije i tehnoloških karakteristika proizvoda. Pre kupovine eksternog hard diska, treba pažljivo proceniti potrebne funkcije.

Kapacitet skladištenja eksternih hard diskova

Kapaciteti skladištenja koje pružaju eksterni hard diskovi kreću se od 120 GB do 8 TB. Što je veća veličina podataka koje nameravate da skladištite, to bi trebalo da izaberete veći kapacitet memorije. 

Eksterni hard diskovi rade povezivanjem na računar. Postoje dva tipa veze: USB 2.0 i USB 3.0. Brzina prenosa podataka sa USB 3.0 je mnogo brža od USB 2.0. Postoje i modeli koji mogu uspostaviti bežične veze.

Veličina eksternih hard diskova

Još jedna od karakteristika je veličina proizvoda. Proizvodi imaju dve različite veličine: 2,5 inča i 3,5 inča. Eksterni diskovi veličine 2,5 inča se lakše transportuju, ali oni od 3,5 inča pružaju više prostora za skladištenje.

Eksterni diskovi nude sigurno skladištenje. Takođe se mogu koristiti i kao medijski centar. Film koji želite da gledate možete gledati direktno na eksternom disku. Sve što treba da uradite je da povežete eksternu memoriju sa računarom. Takođe možete pregledati svoje fotografije i video zapise na eksternoj memoriji.

Prikaži više