Letnji popusti Letnji popusti
dečiji pametni sat Z1/ plava Slike

Dečiji pametni sat Z1/ plava cene

UPUTSTVO ZA POVEZIVANJENapuniti sat (punjenje traje oko 2 sata).Ubaciti SIM karticu na kojoj je prethodno aktiviran prenos podataka (internet). Kartica se ubacuje ravnom stranom sa čipom okrenutim na gore. Nakon ubacivanja kartice, potrebno je restartovati sat. Obavezno proveriti da li se na satu ocitava ukljucen prenos podataka ().Instalirati aplikaciju SeTracker ili SeTracker2 na mobilni telefon.Pokrenuti instaliranu aplikaciju (SeTracker ili SeTracker2) i registrovati se na istu unošenjem dostupnog emaila i lozinke po Vašem izboru.Povezati sat sa telefonom skeniranjem QR koda do koga se dolazi kroz meni sata device info register code na ekranu sata se pojavljuje kod koji je potrebno skenirati. Ako se ne kod ne pojavi odmah, potrebno je pokušati više puta dok se ne pojavi.Nakon registracije uneti potrebne podatke srodstvo sa vlasnikom sata, ime uredjaja i sl. Nakon toga, potrebno je izabrati vremensku zonu EAST GMT+1 kako bi se sat podesio na naše vreme.Podesiti potrebne informacije (neke od osnovnih funkcija telefonski imenik, SOS brojevi i sl.)Telefonski imenik svi brojevi koje unesete preko aplikacije bice umemorisane u telefonskom imeniku sata preko koga ce korisnik moci da pozove.SOS brojevi moguce je uneti SOS brojeve telefona koje ce korisnik sata pozvati duzim pritiskom na SOS dugme. Sat zove sve SOS brojeve po postavljenom redosledu dok mu jedan ne odgovori na poziv ili dva puta odbije poziv..
 
 • Najbolja cena
 • - 18 %
 
dečiji pametni sat Z1/ plava Slike
Dečiji pametni sat Z1/ plava
Trenutno najbolja ponuda:
3361.99 din u Eplaneta
Više o ponudi Prikaži prodavnice (1)
 
Prodavac Napomena Na stanju Cena Prodavac

Eplaneta

Kombinuj keš, čekove, kartice ili administrativnu zabranu do čak 18 mesečnih rata na preko 100.000 artikala! Eplaneta TO JE TO!
Na stanju
4.099,99 -18%
Poseti prodavnicu
Cena dostave artikala standardnih dimenzija je 300 rsd, a gabaritnih 1.500 rsd. U kategoriju gabaritnih artikla spadaju svi artikli težine preko 30 kg i dimenzija većih od 60 x 80 x 100 cm. ePlaneta sprovodi periodične akcije, kada je dostava besplatna za sve kategorije artikala, što je naznačeno i posebnim stikerom.
Kombinuj keš, čekove, kartice ili administrativnu zabranu do čak 18 mesečnih rata na preko 100.000 artikala! Eplaneta TO JE TO!
Dečiji pametni sat Z1/ plava
Prodavcu napomenite da ste proizvod videli na portalu EPONUDA.com
Cena ažurirana: 16.06.2024

OPIS I KARAKTERISTIKE

UPUTSTVO ZA POVEZIVANJE


Napuniti sat (punjenje traje oko 2 sata).



 • Ubaciti SIM karticu na kojoj je prethodno aktiviran prenos podataka (internet). Kartica se ubacuje ravnom stranom sa čipom okrenutim na gore. Nakon ubacivanja kartice, potrebno je restartovati sat. Obavezno proveriti da li se na satu ocitava ukljucen prenos podataka ().

 • Instalirati aplikaciju SeTracker ili SeTracker2 na mobilni telefon.

 • Pokrenuti instaliranu aplikaciju (SeTracker ili SeTracker2) i registrovati se na istu unošenjem dostupnog emaila i lozinke po Vašem izboru.

 • Povezati sat sa telefonom skeniranjem QR koda do koga se dolazi kroz meni sata device info register code na ekranu sata se pojavljuje kod koji je potrebno skenirati. Ako se ne kod ne pojavi odmah, potrebno je pokušati više puta dok se ne pojavi.

 • Nakon registracije uneti potrebne podatke srodstvo sa vlasnikom sata, ime uredjaja i sl. Nakon toga, potrebno je izabrati vremensku zonu EAST GMT+1 kako bi se sat podesio na naše vreme.

 • Podesiti potrebne informacije (neke od osnovnih funkcija telefonski imenik, SOS brojevi i sl.)



  • Telefonski imenik svi brojevi koje unesete preko aplikacije bice umemorisane u telefonskom imeniku sata preko koga ce korisnik moci da pozove.

  • SOS brojevi moguce je uneti SOS brojeve telefona koje ce korisnik sata pozvati duzim pritiskom na SOS dugme. Sat zove sve SOS brojeve po postavljenom redosledu dok mu jedan ne odgovori na poziv ili dva puta odbije poziv.

  • Brend
   
  Promena cene

  Grafikon prikazuje kretanje najniže cene proizvoda u izabranom vremenskom periodu.

  Trenutno najbolja ponuda:

  3.361,99 din u Eplaneta

   
  Popularni testoviPrikaži sve
  KOMENTARI
   
   
   
  EPonuda sajt za upoređivanje cena i proizvoda, Vam omogućava da brzo i lako nađete dečiji pametni sat Z1/ plava po najpovoljnijoj ceni u prodavnicama Eplaneta. Naš cilj je da kupci budu što bolje informisani o ponudi na tržištu Srbije (Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Leskovac, Subotica i ostali gradovi). Vrlo lako nalazite željeni proizvod, cene i akcije za kategoriju Pametni satovi cene , ne morate da lutate od sajta do sajta za Pametni satovi, sve Vam je na jednom mestu. Naši operateri svakodnevno ažuriraju cene ali je potrebno da proverite cenu i dostupnost kod prodavnice. EPonuda ne može da garantuje potpunu tačnost specifikacije i slika za dečiji pametni sat Z1/ plava. Pre kupovine, proverite podatke na sajtu prodavnice.
   
  NAJNOVIJI PROIZVODI
   

  Denver SWC-191B 30812 pametni sat

  Denver SW-182B pametni sat crni 30953

  Denver SW-182RO pametni sat rose 30903

  Denver SWC-372RO 30824 pametni sat

  Denver SWC-342GR pametni sat 30851

  Tcl pametni sat Movetime MT42X 1.5"/dečiji/ružičasta

  Xiaomi haylou mibro color smart watch narukvica bela

  Canyon joyce KW-43, smart watch, realtek 8762DT/IPS 1.54" 240x240/ARM Cortex-M4F/eMMC 512MB, speaker, music player & bt/tws direct connection, IP-67 waterproof, health monitoring, 3 games, changeable watch-faces/240mAh/Green-Black/Φ43.5*36.5mm strap:260*22mm

  Canyon joyce KW-43, smart watch, realtek 8762DT/IPS 1.54" 240x240/ARM Cortex-M4F/eMMC 512MB, speaker, music player & bt/tws direct connection, IP-67 waterproof, health monitoring, 3 games, changeable watch-faces/240mAh/White-Black/Φ43.5*36.5mm strap:260*22mm

  Canyon joyce KW-43, smart watch, realtek 8762DT/IPS 1.54" 240x240/ARM Cortex-M4F/eMMC 512MB, speaker, music player & bt/tws direct connection, IP-67 waterproof, health monitoring, 3 games, changeable watch-faces/240mAh/Blue/Φ43.5*36.5mm strap:260*22mm

  Xiaomi pametni sat redmi mi watch 3 black

  Liu Jo SWLJ001 smart watch

  Liu Jo SWLJ067

  Oukitel pametni sat BT20 sport rugged/zaštićen IP68/IP69K

  Celly pametni sat za decu KIDSWATCH4G

  My First pametni sat za decu KW1305SA-GY01

  My First pametni sat za decu fone R1s - plavi

  Denver pametni sat SWC-156

  Huawei pametni sat sw fit 3 leather strap white

  Moye smart watch joy kids gps 2G pink

  Moye smart watch joy kids gps 2G black/blue

  Canyon smart watch easy SW-54 beige

  Mador pametni sat (GT4 Mini) Black Amoled

  Mador pametni sat (GT4 Mini) Gold Amoled

  Mador pametni sat (K62) Black

  Mador pametni sat (GT4 Mini) Silver Amoled

  Liu Jo Luxury satovi SWLJ078 liu jo smartwatch luxury ženski ručni sat

  Liu Jo Luxury satovi sWLJ065 liu jo smartwatch voice color ženski ručni sat

  Liu Jo Luxury satovi SWLJ068 liu jo smartwatch voice color unisex ručni sat

  Liu Jo Luxury satovi sWLJ064 liu jo smartwatch voice color ženski ručni sat