1822 proizvoda u 31 prodavnica
Filteri
Proizvođač
Cena
Pol

Najnoviji
Sortiraj
 
1.176 din u Factcool Pogledaj ponudu
  • Popularno
  • Trending
7.864 din u Factcool Pogledaj ponudu
  • Popularno
3.690 din - 4.899 din 4 prodavnica Uporedi cene
Popularni testoviPrikaži sve
1.953 din - 2.268 din 2 prodavnica Uporedi cene
  • Trending
2.980 din - 3.999 din 4 prodavnica Uporedi cene

Zanimljivi proizvodi te očekuju u srodnim kategorijama

Ne zanemarite povezane kategorije


 
 

 

Ne postoji univerzalniji, klasičniji i neophodniji dodatak od tako praktičnog novčanika. Novčanik uvek imamo pri ruci, koristimo ga bez obzira na pol i starost, nosimo ga u tašni, rancu ili u džepu. Modeli na preklop koji se zatvaraju na kopču ili oni sa rajsferšlusom ili bez kopčanja, ponuda je velika.

Bilo da vam je potreban muški, ženski ili dečiji novčanik, pogledajte kompletan izbor koji nudi ePonuda, uporedite cena, saznajte sve najvažnije informacije i izaberite novčanik koji će biti u skladu sa vašim potrebama.

Kakve novčanike možete kupiti?

Novčanici se prave od različitih materijala. Najcenjeniji su kožni novčanici, zbog svoje elegancije, trajnosti i upotrebe kvalitetnog materijala – ali, danas se na tržište mogu pronaći i novčanici od veštačkih materijala, kao što su eko-koža, poliester, skaj i druge tkanine. Oni su jeftiniji, lako zamenljivi i danas se prave u raznim oblicima i dezenima, što ih čini posebno privlačnim mlađem delu populacije.

Bez obzira da li tražite muški, ženski ili dečiji model, u ponudi vas čekaju:

- Klasični novčanici

- Futrole za dokumenta

- Sportski novčanici

- Elegantni novčanici

- Dečiji novčanici sa šarama i aplikacijama

Kod novčanika je veoma bitno znati koja veličina vam je potrebna i kakav model - može se desiti da kupite onaj koji je malih dimenzija i koji vam neće biti dovoljno zgodan jer ne nudi dovoljno prostora za smeštanje određenih novčanica i kovanica. Sa druge strane, može se desiti i da kupite veliki i nepraktičan model koji nećete moći da smestite u neku manju torbu, a da vam ne zauzme pola mesta.

Futrole za dokumenta jesu jedan od sličnih proizvoda koji su sjajno rešenje ako vam je potreban poseban prostor samo za kartice ili dokumenta koja nosite sa sobom. One su pregledne i mogu vam umnogome olakšati snalaženje u torbi i pronalaženje kartica i drugih sitnijih dokumenata.

Kako izabrati odgovarajući novčanik?

Kada krenete u nabavku novog novčanika, za početak pogledajte kakvi sve modeli postoje u ponudi, što možete učiniti i putem sajta ePonuda. Tu ćete videti različite modele i njihove dimenzije, te ćete lakše moći da procenite koji je najpogodniji za vas i vaše potrebe.

Neki od najznačajnijih kriterijuma za izbor su: veličina, oblik, materijal i boja. Za klasične muške novčanike se uglavnom vezuju crna, braon i teget boja, mada kod sportskih modela paleta je šira. Neke žene vole da uklope boju novčanika i torbe koju nose, a izbor dostupnih boja je zaista veliki, pa su tu i crvena, zelena, plava, ali i šareni modeli.

Danas je ponuda zaista veoma raznolika, a i ukusi su različiti - dok neki vole sve da uklope, pa čak i novčanik, drugi više uživaju u raznovrsnosti i vole da isprobavaju uvek nešto novo - da često menjaju novčanike, boje modela i slično. Kako je danas sve dozvoljeno, stavite po strani sve ono što vam nije važno i pronađite savršeni novčanik za sebe.

Ukoliko tražite muški, ženski ili dečiji novčanik, na sajtu ePonuda vas čeka veliki izbor ovih proizvoda - novčanici različitih brendova, modela i boja, među kojima su Mona, Ellesse, Tudors, Gazela, Faretti, Rang i mnogih drugih. Obratite pažnju na sve što vam može biti važno pri izboru i odlučite se za odgovarajući model koji će savršeno uklapati sa vašom tašnom ili stilom koji nosite.

Prikaži više