BC Group prodavnica
Prodavnice (1)

BC Group

BC Group Etrustmark verified
U vreme ogromne ekspanzije internet kupovine nije lako odlučiti se kom prodavcu ukazati svoje poverenje. U moru široke ponude i velikog broja trgovaca koji žele da budu deo tog rastućeg talasa potrebe kupca da svoju kupovinu obavi bez odlaska u radnju, mali broj prodavaca poseduje znanje koje je potrebno da bi iskustvo kupovine bilo prijatno, brzo i uspešno. Kao pionir online poslovanja u Srbiji koji se tom delatnošću bavi od njenog samo početka, BC Group poseduje to znanje I gradili smo povrenje kupaca više od 18 godina. U prilog tome govori I preko 4000 recenzija na google sa prosečnom ocenom od 4.8. Mi smo kompanija sa preko 70 zaposlenih, uključujući specijaliste za sve ključne kategorije proizvoda. Naš iskusni tim ostvaruje lični kontakt sa svakim kupcem i uvek smo spremni da ponudimo savet i dodatna objašnjenja. Ispunjavamo sve standarde propisane od strane CESNE i posedujemo sertifikat o bonitetnoj izvrsnosti od strane medjunarodne finansijske organizacije Bisnode sa ocenom AA koju poseduje svega 0.14% firmi u Srbiji. Svrstani smo među 99 najuspešnijih firmi u Srbiji po portalu Biznis.rs za 2022. godinu.

Uvek nudimo najbolju cenu, a kako biste bili sigurni da smo najpovoljniji, nudimo vam opciju da zatražite nižu cenu od trenutne i u svakom od tih slučajeva ćemo zajedno sa uvoznicima i dobavljačima pokušati da vam izađemo u susret. Omogućili smo besplatnu dostavu za sve artikle čija je cena viša od 5.000 dinara. Brza, povoljna i efikasna dostava je priroritet u našem poslovanju. Imate pravo da se u roku od 14 dana od dana online kupovine predomislite i vratite uredjaj koji ne odgovara vašim potrebama i zamenite ga za drugi ili da dobijete povrat novca (ne odnosi se na uredjaje čijom je upotrebom narušeno fabričko stanje) I da uredjaj pokvaren u prvih 6 meseci zamenite drugim ili da dobijete povrat novca (neophodan samo izvestaj ovlašćenog servisa o nesaobraznosti). Kod nas je vaša kupovina bezbrižna jer vam nudimo BC Group Premium garanciju – naš kurir dolazi na vašu kućnu adresu, rešavamo problem i vraćamo vam uredjaj potpuno besplatno ( https://www.bcgroup-online.com/textovi/bc-group-premium-garancija ). Širok asortiman robe, pažljivo birani pokloni uz odredjene grupe artikala, razne mogućnosti plaćanja kao i svakodnevne akcije su samo jos neki od razloga da izaberete baš nas.

Plaćanje prilikom isporuke: Ukoliko isporuku vrši kurirska služba moguća je plaćanje gotovinom ili čekovima do 12 rata bez kamate. Za sve isporuke na teritoriji Beograda moguće je, pored navedenih i plaćanje karticama Dina, Visa, MAster svih banaka kako debitnim tako i kreditnim. Takođe možete platiti i na 12 rata kreditnom karticom banke Intesa. Virmansko plaćanje: Za pravna i fizička lica moguće je avansno plaćanje virmanski na račun firme. Plaćanje u prodavnici: Prilikom preuzimanja robe u prodavnici u Durmitorskoj 3 moguće je plaćanje svim navedenim načinima. Plaćanje čekovima: Čekovima možete plaćati na odloženo do 12 meseci bez kamate. Plaćanje čekovima je moguće prilikom preuzimanja proizvoda u radnji kao i prilikom isporuke na Vašu adresu bilo gde u Srbiji. Čekove je potrebno uredno popuniti, potpisati i predati kuriru koji vrši isporuku. Važno je napomenuti da prilikom popunjavanja čekova ne sme biti greški i ispravki. * Datume na čekovima možete dogovoriti sa našom službom prodaje. Sve poručene proizvode možete preuzeti lično u našoj prodavnici na adresi Durmitorska 3 u Beogradu ili tražiti isporuku na adresu koja Vama odgovara. U planu je I otvaranje novih lokacija za lično preuzimanje. U većini slučajeva za proizvode sa lagera vreme isporuke nije duže od 24h. Isporuka proizvoda sa cenom preko 5000 din je besplatna, osim ukoliko uz proizvod nije navdeno drugačije. Sve dodatne detalje vezazno za pravila I uslove vezano za isporuku na celoj teritoriji Srbije možete videti na sledećem linku (https://www.bcgroup-online.com/textovi/isporuka-i-uslovi-kupovine).
Pogledaj više
  • Beograd
  • Durmitorska 3, Beograd 11000, Serbia
  • 011/41.42.720, 011/41.42.721, 011/41.42.722
  • prodaja@bcgroup.rs
  • www.bcgroup-online.com

BC Group proizvodi

44212 proizvoda
Filteri
Proizvođač
Cena

Sortiraj po:
 

9.710 - 16.990

prodavaca (14) Uporedi cene
Popularni testoviPrikaži sve

14.589 - 17.466

prodavaca (10) Uporedi cene

10.152 - 13.329

prodavaca (11) Uporedi cene

123. . .10 >