11 proizvoda u 3 prodavnica
Filteri
 
Nije slučajno što je serija LEGO Hari Poter toliko popularan među decom i odraslima. Priča o Dečaku koji je preživeo i njegovim prijateljima iz Hogvortsa ne prestaje da zadivljuje svojom mudrošću i magijom.

Kompleti za igru su ispunjeni magijom i zanimljivim detaljima koje svi vole. Možete izgraditi zgradu škole Hogvorts sa tornjevima i učionicama, čuvenu Mlatarajuću vrbu i Hagridovu kolibu, Aragogovu jazbinu i polje za kvidič.

Svaki set je posvećen jednom od najvažnijih događaja iz filmova o Hariju Poteru: Harijevom i Ronovom putovanju u Vizlijevim kolima, putovanju u Zabranjenu šumu, Tročarobnjačkom turniru, pojavi Patronusa, dolasku gostiju iz drugih škola, ponovno rođenje Voldemora. Takođe možete pronaći neke setove posvećene Fantastićnim zverima.

Uranjanje u magični svet Dž. K. Rouling počinje posmatranjem paketa koji sadrže ilustracije iz knjiga, zatim se grade zgrade iz bajke i, na kraju, pojavljuju se minifigure glavnih likova – Harija Potera, Hermione, Rona, Dambldora, Severusa Snejpa, Voldemora i drugih. Sve figure su urađene sa odličnim detaljima, svaka ima svoj stil odevanja sličan likovima iz filma i magične štapiće u rukama.
Prikaži više