Popusti kuca i basta Popusti kuca i basta
0 proizvoda u 0 prodavnica
Filteri
 
Treba vam novi telefonski kabl ili dodatni telefonski adapter? Da li stara baterija telefona više ne radi ili vam je potreban novi mrežni kabl? U našoj dobro odabranoj online prodavnici naći ćete razne rezervne delove za fiksne telefone kao i neophodnu dodatnu opremu, uključujući repetitore, napajanje, produžne kablove i F-konektore. Telekomunikacione artikle poznatih brendova možete lako naručiti po povoljnim cenama.

Veći radijus sa produžnim kablom za telefon
Uprkos sve većoj popularnosti mobilnih telefona, stara fiksna veza je daleko od toga da je zastarela. Uz pravi pribor, vaša komunikacija će biti još lakša. Uz pomoć telefonskog adaptera, telefonske utičnice za površinsku montažu ili TAE adaptera uključujući F-konektor marke, možete osigurati pravu vezu za kratko vreme. Čak i ako vam je potreban produžni kabl ili novi kabl za vaš telefon, imamo razne ponude spremne za vas. Ovim kablovima premošćuju razdaljine do deset metara u prostoriji i ostaju nezavisne od postavljanja telefonske utičnice. Uštedite sebi put do najbliže telefonske prodavnice i izaberite svoje telekomunikacione proizvode na mreži. Takođe ćete pronaći rezervne delove za vaš telefon u našem asortimanu dodatne opreme za fiksne telefone.

Poboljšana sposobnost prenosa preko patch kablova
Da li biste takođe želeli da imate koristi od dobrog prenosa podataka sa svojom internet vezom? Mrežni patch kablovi iz naše online prodavnice omogućavaju vam brzu internet vezu zahvaljujući poboljšanoj mogućnosti prenosa. Sa dužinom do 10 metara, ovi mrežni kablovi se takođe mogu koristiti fleksibilno i pojedinačno. Takođe možete lako naručiti drugu telefonsku dodatnu opremu kao što su zamenske baterije ili postolje za punjenje telefona u našoj online prodavnici. Za starije osobe i osobe sa oštećenjem vida ili sluha, u našem asortimanu imamo i pojačala zvona i pomagala za biranje sa velikim foto dugmadima. Kod nas možete pronaći i interfon sisteme i odgovarajuću dodatnu opremu.
Prikaži više