116 proizvoda u 19 prodavnica
Filteri
Proizvođač
Cena

Sortiraj
 
570 din - 575 din 2 prodavnica Uporedi cene
  • - 20 %
  • Popularno
Popularni testoviPrikaži sve

Zanimljivi proizvodi te očekuju u srodnim kategorijama

Ne zanemarite povezane kategorije


 
123 >
 

 
Upotreba različitih vrsta ulja za kosu jedna je od najefikasnijih metoda kućne nege kose. Ulje, kao emolijens, održava kosu vlažnom, ali samo ulje nema hidratantna svojstva. To treba zapamtiti, jer upravo kod izbora ulja za kosu mnoge žene prave ključnu grešku.

Ako redovno tretirate kosu uljem, ona će posle nekog vremena postati prijatnija na dodir: mesnata i opuštena, ali i mnogo fleksibilnija i sjajnija. Kosa tretirana uljima će takođe biti mnogo bolje zaštićena od spoljašnjih uticaja, njena struktura će biti ujednačena i manje porozna.

Izaberite ulje koji odgovara vašem tipu kose

Ako već dugo koristite ulje za kosu i još uvek ne vidite nikakve efekte, verovatno ste izabrali pogrešan preparat. Jer cela umetnost nege kose sa ovom metodom je da odaberete proizvod koji odgovara vašoj kosi.

Za kosu visoke poroznosti preporučuje se upotreba, na primer, lanenog ulja, ulja crnog semena ili ulja od semena grožđa. Za kosu srednje poroznosti, mononezasićena ulja, kao što je ulje makadamije, su najbolji izbor. S druge strane, za kosu niske poroznosti treba koristiti ulja bogata zasićenim kiselinama, pa će ovde bit pogodno kokosovo ulje.
Prikaži više