Peg Perego Torbe

Neizostavni element svakodnevnog funkcionisanja u svim mogućim situacijama je kvalitetna torba. Bilo da krenete do pijace, na posao, na putovanje, kod prijatelja, u grad ili na svečanu večeru, dobra torba ili tašna je sve što vam treba u svim ovim prilikama.

U nju ćete smestiti sve one važne sitnice koje vam mogu biti potrebne, kako sve to ne biste morali da nosite u rukama ili po džepovima.

Ne propustite da pogledate naš izbor i sjajnu kolekciju, da saznate značajne informacije i karakteristike odabranih modela, ali i izaberete baš onaj model koji će biti u skladu sa vašim željama i potrebama.

Muške i ženske torbe različitih stilova

Klasične torbe, putne torbe, aktovke, torbe za opremu ili neki potpuno drugačiji modeli - trenutno ih ima puno na tržištu i ovo je samo deo ponude. Brendovi se poslednjih godina takmiče u kreativnosti, a izbor ponekad može biti zaista težak, posebno ako tražite nešto određeno.

Pre kupovine treba obratiti pažnju na detalje koji su vam važni, a to mogu biti namena, veličina, boja, nekada i sam brend, pa i cena torbe. ePonuda vam nudi sjajan izbor ovih proizvoda za svaku vašu priliku, modele za muškarce i žene, ali i šarene dečije modele - u našoj online ponudi vas očekuju:

- Elegantne torbe za posao i druge prilike

- Sportske torbe za treniranje i svakodnevne potrebe

- Torbice koje se nose oko struka

- Male torbice za preko ramena

- Rančevi

- Neseseri

- Koferi i setovi kofera

- Putne torbev

- Torbice za decu, koje najčešće imaju šarene detalje ili aplikacije crtanih junaka

Žene najčešće vole da među svojim aksesoarima imaju torbe i tašne u više boja, modela, koje se mogu kombinovati na različite načine, dok je muškarcima najčešće dovoljan jedan praktičan model koji mogu koristiti za različite prilike.

Pronađite sve što vam treba u skladu sa vašim potrebama i ukusom, i uživajte u nošenju ovih praktičnih i korisnih dodataka koji će upotpuniti vaš stil i uneti neki novi detalj u vaše outfite.

Na ePonuda možete pronaći veliki izbor torbi, bez obzira da li se radi o poslovnim ili večernjim modelima, modelima za svaki dan, o putnim torbama ili torbama za opremu. Neka naš izbor bude vaša inspiracija za odabir najboljeg modela za vaše potrebe.

prikaži više
Filteri

Proizvođač

Cena

Min: 5190

Max: 9560

 

Najnoviji
Sortiraj po: