159 proizvoda u 35 prodavnica
Filteri
Proizvođač
Cena
Operativni sistem
Ram memorija
Interna memorija
Veličina ekrana (u inch)
Tip ekrana
Selfi kamera (u Mpix)
Glavna kamera (u Mpix)
Kapacitet baterije (u mAh)

Sortiraj
 
53.589 din - 64.999 din 15 prodavnica Uporedi cene
 • Najbolja cena
 • Popularno
13.200 din - 21.880 din 24 prodavnica Uporedi cene
 • - 8 %
 • Top 10
20.589 din - 25.990 din 18 prodavnica Uporedi cene
 • Najbolja cena
 • Top 10
22.190 din - 25.990 din 17 prodavnica Uporedi cene
 • Najbolja cena
 • Top 10
79.499 din - 108.400 din 16 prodavnica Uporedi cene
 • Najbolja cena
 • - 33 %
22.370 din - 28.990 din 25 prodavnica Uporedi cene
 • Najbolja cena
50.999 din - 53.999 din 11 prodavnica Uporedi cene
 • Najbolja cena
 • - 20 %
Popularni testoviPrikaži sve
138.989 din - 149.926 din 14 prodavnica Uporedi cene
 • Najbolja cena
18.790 din - 25.990 din 24 prodavnica Uporedi cene
 • Najbolja cena

Zanimljivi proizvodi te očekuju u srodnim kategorijama

Ne zanemarite povezane kategorije

40.700 din - 59.220 din 20 prodavnica Uporedi cene
 • Najbolja cena

 
1234 >
 

 
Južnokorejski brend Samsung ima bogatu istoriju i reputaciju jednog od vodećih svetskih proizvođača mobilnih uređaja koji postavljaju trendove u ovoj oblasti. Samsung pametni telefoni dolaze u prelepim i izdržljivim kućištima koja mogu da izdrže tešku upotrebu. Odlikuje ih odlična funkcionalnost i izuzetne tehničke karakteristike.
Savremeni Samsung pametni telefoni, čak i pristupačni budžetski modeli, imaju vodeću opremu. Većina njih je opremljena displejom bez okvira sa matricom visoke rezolucije Amoled tipa, koji pružaju sliku visokog kvaliteta. Opremljeni su video kamerama sa nekoliko modula, uključujući i rotacione. Ovo rešenje vam omogućava da snimite cool selfije na glavnoj kameri, koji su uporedivi sa profesionalnim fotografijama.
Modeli Samsung pametnih telefona:
Proizvodi južnokorejskog proizvođača prisutni su u svim segmentima tržišta mobilnih telefona. Postoji 5 popularnih linija:
Galaxy S je vodeća serija, koja predstavlja uređaje opremljene moćnim procesorima za igranje igrica, tromodulnim kamerama i ogromnom memorijom. Kućišta su napravljena od materijala vrhunskog kvaliteta i pružaju zaštitu koja ispunjava IP68 standard. Modeli: Samsung Galaxy S22, S22+ I S22 Ultra, S21 FE
Galaxy M linija spada u pametne telefone srednjeg ranga sa jedinstvenim karakteristikama. Postoje slotovi za memorijske kartice kao što je microSD ogromnog kapaciteta (do 1 TB). Ogroman prostor za skladištenje sadržaja može značajno smanjiti zavisnost od interneta. Opremljeni su višemodulnim kamerama za snimanje u različitim uslovima.
Galaxy A je budžetska klasa uređaja. Kućišta su napravljena od plastike visoke čvrstoće u raznim bojama. Svaki od modela ima minimalnu potrebnu funkcionalnost u vidu glavne i dodatne kamere, velikog dijagonalnog displeja i konektora za povezivanje punjača i slušalica. Modeli: Samsung Galaxy A03, A13, A52s, A33, A53, A32
Galaxy Z su jedinstveni uređaji sa fleksibilnim ekranom, dostupni u različitim Flip and Fold verzijama. Poslednji imaju sistem od šest video kamera koje mogu da rade u hendsfri režimu. Mehanizam sa skrivenim šarkama obezbeđuje preklapanje i rasklapanje uređaja i ima dug vek trajanja. Korišćene tehnologije proizvodnje ekrana čine da se linija preklopa ekrana gotovo ne primećuje. Modeli: Samsung Galaxy Z Flip 3, Fold 3
Galaxy Note paket uključuje olovku sa finim vrhom, smeštenu u posebnom odeljku kućišta. Pametni telefoni ove serije opremljeni su profesionalnim kamerama koje mogu da snimaju video u 4K rezoluciji. Modeli: Samsung Galaxy Note20
Moderni Samsung telefoni sa ekranom osetljivim na dodir su uređaji dizajnirani da istaknu visok status vlasnika. Elegantan dizajn i ogromna funkcionalnost vodećih modela dobro su upotpunjeni dostupnošću budžetskih uređaja i uređaja srednje klase. A tehnologije tanke olovke i fleksibilnog preklopnog ekrana, implementirane u serijske uzorke, čine ih potpuno jedinstvenim.
Većina Samsung modela pametnih telefona opremljena je komunikacionim modulima:
Bluetooth - za bežični prenos podataka.
Wi-fi - za pristup internetu.
NFC - za beskontaktno bankovno plaćanje.
Mobilni uređaji su opremljeni raznim sigurnosnim sistemima koji omogućavaju otključavanje ekrana:
Face ID sistem prepoznaje lice vlasnika sa datim nivoom skeniranja.
Otisak prsta - u ovom slučaju, skener se može postaviti na ekran, na bočnu ili zadnju površinu uređaja.
Jedna od glavnih prednosti Samsung Galaxy pametnih telefona je visok kapacitet baterije. Model M31 ima rekordne performanse - može neprekidno da pušta muziku skoro 5 dana, u režimu video reprodukcije radi najmanje 23 sata.
Ostale tehničke karakteristike Samsung pametnih telefona nisu ništa manje impresivne:
Podržani komunikacioni standardi: 2G, 3G, 4G (LTE) i 5G.
Ugrađena memorija: minimalno - 16 GB, maksimalno 512 GB.
Rezolucija do 2560 × 1440 pri brzini osvežavanja ekrana do 120 Hz.
Skoro trećina Samsung pametnih telefona dolazi sa metalnim kućištem, što značajno povećava njihovu izdržljivost. Među njima su i vodootporni modeli i modeli otporni na udarce napravljeni za ekstremne sportiste i one koji su navikli da rade u nepovoljnim uslovima.
Pogledajte kompletan izbor na stranici “Mobilni telefoni
Prikaži više