168 proizvoda u 29 prodavnica
Filteri
Sortiraj
 

125.000 din - 160.072 din

prodavaca (17) Uporedi cene

112.000 din - 125.390 din

prodavaca (2) Uporedi cene

112.000 din - 125.390 din

prodavaca (3) Uporedi cene

125.000 din - 125.000 din

prodavaca (2) Uporedi cene
Popularni testoviPrikaži sve

142.000 din - 181.499 din

prodavaca (18) Uporedi cene

 
1234 >
 

 
Ponekad brendovi govore sami za sebe, a držeći u rukama novi model svetski poznatog brenda, 100% smo sigurni da imamo ne samo telefon, već i veoma inteligentan, ultra-moćan i moderan uređaj. Svi sanjaju o tome, ali vi ste ti koji danas možete postati njegov vlasnik! Vlasnik vodećeg iPhone 13 telefona u oblasti mobilnih uređaja i tehnologija!
Sajt ePonuda.com vam predstavlja originalne iPhone telefone - mobilne uređaje, čije je ime već postalo poznato na svetskom tržištu. Čak i uz očiglednu prevlast minimalizma u dizajnu modela ovog brenda, Apple telefoni su bili i ostali najsjajniji, najprepoznatljiviji i najpoželjniji mobilni telefoni među svim telefonima koji se nalaze u prodaji. Njihova funkcionalnost je neverovatna i čini da se zaljubite od prvih minuta rada. Čini se da za iPhone telefone nema nemogućih zadataka, lako se nose sa bilo kojim komandama i punopravno mogu da zamene tablet ili laptop. Štaviše, Apple telefon je jedna od retkih tehničkih izuma koji je i deo imidža - ​​neizostavan dodatak za uspešnu, samouverenu osobu koja preferira samo najbolje stvari.
Veoma popularni uređaji iz Apple linije su: iPhone 13, 13 Mini, 13 Pro i 13 Pro Max (najnovija izdanja), iPhone SE, zatim iPhone 12, 12 Mini i iPhone 11
Kako se iPhone razlikuje od običnog telefona?
Prva i glavna karakteristika Apple proizvoda je operativni sistem. Za razliku od drugih mobilnih telefona na tržištu, Apple modeli imaju jedinstveni brendirani iOS. iOS je dizajniran i namenjen isključivo za mobilne uređaje ovog brenda. Zahvaljujući tome, Apple telefoni su standard za multitasking, originalni interfejs i pojedinačne parametre, koji se ne mogu ponoviti. 
iOS sistem pruža mogućnost sinhronizacije iPhone-a sa ličnim računarom i iTunes servisom. Dok je za prve verzije iPhone-a, čija je cena bila više nego visoka kada je proizvod nastao, „povezivanje” uređaja sa računarom sa Mac ili Windows operativnim sistemom bio preduslov, najnoviji modeli ne zahtevaju sinhronizaciju sa računarom za podešavanje i korišćenje uređaja. Ipak, ovo je zgodna i korisna funkcija koja u velikoj meri olakšava rad sa telefonom.
Sledeća razlika koja karakteriše Apple telefon je prisustvo individualne prodavnice aplikacija. Mobilni telefoni drugih proizvođača aplikacije obično preuzimaju i instaliraju sa Play Store-a, dok korisnici iPhone-a za to koriste Apple-ovu zasebnu AppStore aplikaciju. Ostali operativni sistemi ne zahtevaju korišćenje odgovarajućeg softvera za preuzimanje aplikacija, a provera besplatnih aplikacija koje dopunjuju njihov katalog ne sprovodi se dovoljno pažljivo da bi korisnik bio potpuno siguran da su programi ili igrice pouzdani. AppStore-a danas sadrži hiljade 100% sigurnih i korisnih aplikacija koje su razvili programeri koristeći individualni skup alata.
Još jedan razlog za kupovinu Apple telefona su besprekorne tehničke karakteristike. Dakle, trajanje baterije Apple iPhone-a značajno premašuje brojke koje postavljaju bilo koji drugi uređaji na tržištu. Iako veličina ekrana ostaje unutar „standarda“ sa rastućim trendom proizvodnje fantastično velikih telefona, kvalitet ekrana iPhone telefona je bez premca. Ekran iPhone-a predstavlja najbogatiju paletu svetlih, zasićenih boja, velike gustine piksela i ogromnih uglova gledanja. U kombinaciji sa povećanim obimom ugrađene memorije i parametrima procesora, grafičkih kartica i RAM-a, sve ovo još jednom dokazuje pravo Apple proizvoda da pretenduju na titulu lidera u hi-tech svetu.
Imajte na umu da uključivanje Apple proizvoda na listu premium uređaja ne utiče na politiku cena kompanije. Da, cene iPhone-a se razlikuju od prosečne cene jeftinog telefona napravljenog u Aziji. Međutim, cene postavljene za Apple telefone su zaista opravdane potpunim servisom nakon prodaje, širokom listom funkcija i besprekornim kvalitetom uređaja. 
Prikaži više