940 proizvoda u 52 prodavnica
Filteri
Proizvođač
Cena
Dijagonala ekrana (inch)
Rezolucija ekrana
Operativni sistem
Ram memorija
Kapacitet hard diska
Proizvođač procesora
Tip procesora
Grafička karta

Sortiraj
 
27.934 din - 31.730 din 9 prodavnica Uporedi cene
  • Top 10
Popularni testoviPrikaži sve

 
123. . .10 >
 

 

Poslovni laptopovi su dizajnirani za profesionalce kojima je potreban prenosivi uređaj za podršku u radu u pokretu. Napravljeni su da obezbede pouzdane performanse, dugo trajanje baterije i snažne bezbednosne karakteristike. Ovi laptopovi su takođe dizajnirani sa elegantnim i profesionalnim izgledom, što ih čini pogodnim za upotrebu na radnom mestu.

Ključne karakteristike

Neke od ključnih karakteristika poslovnog laptopa uključuju moćan procesor, brzu RAM memoriju i solid-state diskove (SSD) koji omogućavaju brzo pokretanje i učitavanje. Takođe dolaze opremljeni sigurnosnim funkcijama kao što su čitači otiska prsta i TPM (Trusted Platform Module) čipovi za zaštitu osetljivih podataka. Pored toga, poslovni laptop računari obično imaju duži vek trajanja baterije u poređenju sa laptopovima za svakodnevnu upotrebu, obezbeđujući neprekidnu produktivnost čak i kada su daleko od izvora napajanja.

Brendovi

Postoji nekoliko brendova koji nude visokokvalitetne poslovne laptopove, od kojih svaki ima svoje jedinstvene karakteristike i specifikacije. Evo nekih od najpopularnijih brendova poslovnih laptopova:

Dell nudi niz poslovnih laptopa u okviru svojih Latitude i XPS serija. Ovi laptopovi su poznati po svojoj izdržljivosti, dugom trajanju baterije i jakim bezbednosnim karakteristikama. Takođe dolaze sa naprednim opcijama povezivanja kao što su Thunderbolt 4 portovi i Wi-Fi 6.

Lenovo nudi niz poslovnih laptopa u okviru svojih ThinkPad i IdeaPad serija. Ovi laptopi su poznati po svojoj pouzdanosti, robusnim bezbednosnim karakteristikama i dugom veku baterije. Takođe dolaze sa ergonomskim tastaturama i TrackPoint pokazivačima, što ih čini idealnim za produžene sesije kucanja.

HP nudi niz poslovnih laptopa u okviru svojih EliteBook i ProBook serija. Ovi laptopovi su poznati po svom elegantnom dizajnu, moćnim performansama i naprednim bezbednosnim funkcijama kao što su BIOS sa samopopravkom Sure Start i HP Sure Sense zaštitom od malvera.

Asus nudi niz poslovnih laptopa u okviru svojih ExpertBook i ZenBook serija. Poznati su po svom laganom dizajnu, dugom trajanju baterije i moćnim performansama. Takođe dolaze sa funkcijama kao što su AI tehnologija za poništavanje buke i ASUS NumberPad 2.0 za poboljšanu produktivnost.

Acer nudi niz poslovnih laptopova u okviru serije TravelMate i Swift. Poznati po svojoj izdržljivosti, dugom trajanju baterije i jakim bezbednosnim karakteristikama. Takođe dolaze sa funkcijama kao što su Acer Bio-Protection čitači otiska prsta i Acer Purified Voice tehnologijom za poboljšane video konferencije.

Poslovni laptopovi su odlična investicija za profesionalce kojima je potreban pouzdan i prenosiv uređaj za podršku u radu. Sa svojim naprednim hardverom i bezbednosnim funkcijama, oni pružaju bezbrižnost i obezbeđuju maksimalnu produktivnost čak i u pokretu.

Prikaži više