10 proizvoda u 20 prodavnica
Filteri
Sortiraj
 

 

PlayStation konzola je prvi put objavljena u decembru 1994. godine u Japanu. PlayStation je serija konzola za igrice koju je kreirao i razvio Sony Computer Entertainment. Kada su u pitanju igračke konzole, Sony je jedna od vodećih kompanija za igrice.

Nintendo, Sony i Microsoft su kompanije koje su decenijama pružale gejmersko blaženstvo i impresivna iskustva milionima ljudi – zahvaljujući jedinstvenim, naprednim i visokokvalitetnim konzolama za igrice.

Popularnost PlayStation konzola

Danas na tržištu postoji veliki izbor PlayStation konzola koje su neverovatno popularne među gejmerima. Bandai, Sony, Trust i Warner Bros su vodeći brendovi koji nude Playstation 4 igrice za dečake i devojčice.

Mobilne igrice na pametnim telefonima i tabletima ovih dana dobijaju ogromnu popularnost, ali ne mogu da pariraju imenima i nasleđu igračkih konzola. Možete dobiti vrhunsko iskustvo igranja samo uz zasebnu igračku konzolu i igrajući Playstation igrice.

S druge strane, za obične gejmere, PlayStation Portable je dobra igračka konzola. Ove konzole su lagane, prenosive i kompaktne. Takođe se lako mogu nositi u džepovima i torbama. Sa ovim konzolama možete igrati Playstation borbene igrice i Playstation zombi igrice.

Prikaži više