794 proizvoda u 62 prodavnica
Filteri
Proizvođač
Cena

Sortiraj
 
3.500 din - 4.130 din 7 prodavnica Uporedi cene
  • Popularno
306 din - 790 din 12 prodavnica Uporedi cene
  • Popularno
1.979 din - 3.239 din 9 prodavnica Uporedi cene
  • Top 10
3.590 din - 4.399 din 8 prodavnica Uporedi cene
  • Popularno
2.517 din - 4.399 din 17 prodavnica Uporedi cene
  • - 25 %
  • Popularno
13.789 din - 16.990 din 10 prodavnica Uporedi cene
  • Trending
Popularni testoviPrikaži sve
4.368 din - 4.999 din 7 prodavnica Uporedi cene
  • Trending
7.745 din - 12.099 din 3 prodavnica Uporedi cene

Zanimljivi proizvodi te očekuju u srodnim kategorijama

Ne zanemarite povezane kategorije

4.230 din - 5.899 din 6 prodavnica Uporedi cene
  • Trending
6.586 din - 14.299 din 20 prodavnica Uporedi cene
  • - 22 %

 
 

 

U današnje vreme TV oprema čini neizostavan deo svakog doma.

Veliku važnost pridajemo odabiru TV uređaja, jer svako od nas želi da TV dodaci u našem domu savršeno odgovaraju našim potrebama i potrebama ostalih čanova porodice. Jednom kada kupimo televizor koji zadovoljava naše tehničke zahteve, razmišljamo o tome kako da ga uklopimo u unutrašnjost našeg doma tako da se savršeno uklapa u estetski karakter određene prostorije u domu. Srećom, na tržištu postoji mnogo različitih rešenja, koja nam mogu pomoći da ostvarimo sve želje i potrebe.

Nosači za TV kao najbolje rešenje

Pored polica, ili nekih drugih vrsta nameštaja na koje se može postaviti TV uređaj, postoji i opcija da se isti okači na zid.  Možete pronaći široku paletu nosača za TV, koji odgovaraju vašem TV uređaju. Nudimo proizvode najboljih brendova, koji su već dugo popularni među kupcima. 

Tipovi nosača za TV

Postoje različiti tipovi nosača za TV, koji se razlikuju po načinu na koji se TV montira i po načinu na koji se nosač postavlja. Neki od najčešćih tipova nosača su:
1. Nosači za zid: ovi nosači se postavljaju na zid i omogućavaju montiranje TV-a na zid. Oni su obično najsigurniji i pružaju najbolji pogled, ali zahtevaju montažu i ugradnju. 
2. Stalak za TV: ovi nosači se postavljaju na pod i omogućavaju montiranje TV-a na stalak. Oni su lakši za instaliranje od nosača na zid, ali imaju manje mogućnosti podešavanja pozicije. 
3. Nosači sa rotirajućim mehanizmom: ovi nosači omogućavaju rotiranje TV-a oko njegove ose, što omogućava gledanje sa različitih uglova u prostoriji. 
4. Nosači sa podešavanjem visine: ovi nosači omogućavaju podešavanje visine TV-a, što je korisno ako želite da TV bude na određenoj visini ili ako imate više od jednog gledaoca u prostoriji. 

Pre nego što odaberete nosač, trebalo bi da razmislite o tome gde će TV biti postavljen, kakve su vaše potrebe za podešavanjem pozicije i da li imate prostora da instalirate nosač na zid ili je potrebno da koristite stalak.

Sigurno ćete pronaći opremu koja će se savršeno uklapati u vaš dom.

Prikaži više