20 proizvoda u 6 prodavnica
Filteri
Sortiraj
 

19.999 din - 20.399 din

prodavaca (4) Uporedi cene

20.399 din - 21.413 din

prodavaca (2) Uporedi cene

3.790 din - 4.112 din

prodavaca (3) Uporedi cene

 

 
LEGO Star Wars je kolekcija namenjena deci ljubiteljima serijala Ratovi zvezda. Kreativni LEGO setovi uključuju vozila, realistične figure, svemirske brodove i pejzaže sa raznih planeta. Star Wars LEGO omogućava uzbudljivu zabavu na mnogo različitih načina, razvijajući maštu i učenje. Vaše dete može imati mnogo neverovatnih avantura u dalekoj, dalekoj galaksiji sa LEGO Star Wars setovima. U svakom od njih postoji predlog kako da se počne igrati, što će detetu pružiti mnogo fascinantnih sati u svetu mašte. Serija vam omogućava da ponovo kreirate kultne scene iz filma. Star Wars LEGO kolekcija će se svideti i starijim i mlađim fanovima Ratova zvezda.

Ako među vama ima ljubitelja popularne serije Ratovi zvezda, sigurno će vam se dopasti kolekcija LEGO Star Wars! Omiljena vozila, likovi iz kultne serije, svemirski brodovi, pejzaži sa različitih planeta - sve to ćete naći u setovima LEGO Star Wars kockica. Krenite da osvajate galaksiju. Vodite bezbrojne bitke između sila dobra i zla. Na raspolaganju su vam verne kopije korišćene u sagi - Jango Fett, TIE lovci, turbolaseri, Jyn Erso. Asortiman kompleta sadrži realistične figure i vozila koja se mogu izgraditi. I mladi i stari obožavaoci serijala Ratovi zvezda biće oduševljeni setovima LEGO Star Wars kockica i provešće vreme kreativno rekreirajući kultne scene iz filmskih hitova Ratovi zvezda ili kreirajući nove priče i scenarije bitaka dobra i zla u LEGO stilu.

Lego Star Wars kocke nisu samo obične igračke za decu. Takođe su prava poslastica za kolekcionare. Ako ste obožavatelj serije Ratovi zvezda, trebalo bi da vam se dopadaju proizvodi dostupni u ovoj kategoriji. Birajte između kompleta iz kojih ćete praviti svemirske mašine i istovremeno ćete se odlično zabaviti. Među njima ćete pronaći: Imperial Shuttle, Mandalorian Fighter ili Millennium Falcon Microfighter. Dostupni Lego setovi takođe omogućavaju da kreirate likove iz sveta Ratova zvezda, kao što su: Mandalorian i dete, R2-D2 ili Yoda. Zahvaljujući Lego Star Wars setovima, takođe ćete ponovo kreirati mnoge scene iz vaše voljene serije. Među setovima ćete naći, na primer, set "Zvezda smrti - Finalni duel" ili "Napad na generator na Hotu".

Lego Star Wars kockice su odlična ponuda kako za najmlađe obožavaoce popularne serije, tako i za starije fanove. Nakon sklapanja, figure mogu biti deo kolekcije koja izgleda prelepo na polici. Birajte između atraktivnih kompleta i izgradite svoj svet Ratova zvezda. Konstrukcija svemirskih vozila, mašina i heroja iz poznatog univerzuma pružiće vam mnogo zabave, bez obzira koliko godina imate.
Prikaži više