Letnji popusti Letnji popusti
Sezambook Vitalno Telo, Večni Um, Dipak Čopra knjiga Slike

Sezambook Vitalno Telo, Večni Um, Dipak Čopra knjiga cene

Suprotno tradicionalnom shvatanju o starenju, naše telo može da nauči kako da na novi način doživi vreme, U knjizi Telo i duh, reka večnosti, dr Dipak Čopra kombinuje medicinu sa savremenim istraživanjima o starenju, da bi pokazao zašto i kako učinci starenja mogu da se spreče, Na nivou gde uverenje postaje biologija, naše mogućnosti su neograničene, Danas čak i konvencionalni mislioci priznaju da, u svetu zdravlja, duh-telo medicina ima vodeću ulogu, DoktorČopra, pionir ovog uzbudljivog područja, veruje da se delujući na nivou veze duha i tela, proces starenja može dramatično preoblikovati, Ova knjiga omogućava čitaocu da starenje doživi na drugačiji način, pruža tehnike za negovanje snage svesti i obrazlaže praktične korake za doživljaj bezvremenosti, Primenjujući ih, preuzimamo kontrolu nad starenjem i tako potvrđujemo osnovnu ideju ove knjige, utapanje tela i duha u reku večnosti, Ova knjiga je uzdrmala osnove naših zamisli o starenju, Ko bi mogao da pomisli da se rešenje takve celokupne misterije ne nalazi u našim fizičkim telima, već u našoj svesti? Jedino genije kakav je dr Dipak Čopra, Neverovatno!? Vejn Dajer, autor knjiga Ostvarite svoju sudbinu, Stvarna čarolija i Lutajući predeli.
 
  • Najbolja cena
 
Sezambook Vitalno Telo, Večni Um, Dipak Čopra knjiga Slike
Sezambook Vitalno Telo, Večni Um, Dipak Čopra knjiga
Trenutno najbolja ponuda:
1738.00 din u Delfi
Više o ponudi Prikaži prodavnice (1)
 
Prodavac Napomena Na stanju Cena Prodavac

Delfi

Na stanju
Poseti prodavnicu
Dipak Čopra - Vitalno telo večni um
Prodavcu napomenite da ste proizvod videli na portalu EPONUDA.com
Cena ažurirana: 16.07.2024

OPIS I KARAKTERISTIKE

  • Suprotno tradicionalnom shvatanju o starenju, naše telo može da nauči kako da na novi način doživi vreme, U knjizi Telo i duh, reka večnosti, dr Dipak Čopra kombinuje medicinu sa savremenim istraživanjima o starenju, da bi pokazao zašto i kako učinci starenja mogu da se spreče, Na nivou gde uverenje postaje biologija, naše mogućnosti su neograničene, Danas čak i konvencionalni mislioci priznaju da, u svetu zdravlja, duh-telo medicina ima vodeću ulogu, DoktorČopra, pionir ovog uzbudljivog područja, veruje da se delujući na nivou veze duha i tela, proces starenja može dramatično preoblikovati, Ova knjiga omogućava čitaocu da starenje doživi na drugačiji način, pruža tehnike za negovanje snage svesti i obrazlaže praktične korake za doživljaj bezvremenosti, Primenjujući ih, preuzimamo kontrolu nad starenjem i tako potvrđujemo osnovnu ideju ove knjige, utapanje tela i duha u reku večnosti, Ova knjiga je uzdrmala osnove naših zamisli o starenju, Ko bi mogao da pomisli da se rešenje takve celokupne misterije ne nalazi u našim fizičkim telima, već u našoj svesti? Jedino genije kakav je dr Dipak Čopra, Neverovatno!? Vejn Dajer, autor knjiga Ostvarite svoju sudbinu, Stvarna čarolija i Lutajući predeli
Karakteristike
Tipovi proizvoda
Psihologija
Vrsta knjige
Psihologija
 
Promena cene

Grafikon prikazuje kretanje najniže cene proizvoda u izabranom vremenskom periodu.

Trenutno najbolja ponuda:

1.738,00 din u Delfi

 
Popularni testoviPrikaži sve
KOMENTARI
 
 
 
EPonuda sajt za upoređivanje cena i proizvoda, Vam omogućava da brzo i lako nađete Sezambook Vitalno Telo, Večni Um, Dipak Čopra knjiga po najpovoljnijoj ceni u prodavnicama Delfi. Naš cilj je da kupci budu što bolje informisani o ponudi na tržištu Srbije (Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Leskovac, Subotica i ostali gradovi). Vrlo lako nalazite željeni proizvod, cene i akcije za kategoriju Umetnost cene , ne morate da lutate od sajta do sajta za Sezambook Umetnost, sve Vam je na jednom mestu. Naši operateri svakodnevno ažuriraju cene ali je potrebno da proverite cenu i dostupnost kod prodavnice. EPonuda ne može da garantuje potpunu tačnost specifikacije i slika za Sezambook Vitalno Telo, Večni Um, Dipak Čopra knjiga. Pre kupovine, proverite podatke na sajtu prodavnice.