848 proizvoda u 1 prodavnica
Filteri
Proizvođač
Cena

Najnoviji
Sortiraj
 
  • Proizvođač: FASARDIX
  • Odstrani sve
Popularni testoviPrikaži sve

Zanimljivi proizvodi te očekuju u srodnim kategorijama

Ne zanemarite povezane kategorije


 
123. . .10 >
 

 

Haljine su deo ženske garderobe koje voli većina dama i najčešće ih u garderoberu većina njih ima bar po nekoliko. Dobro odabrana haljina može da istakne prednosti figure i sakrije njene nedostatke.

U ormaru svake žene trebalo bi da postoji nekoliko haljina za razne prilike, a klasična mala crna haljina se računa kao nezaobilazni model.

ePonuda vam predstavlja sjajnu kolekciju ovih lepršavih i laganih odevnih komada, u kojoj možete pronaći nešto novo za sebe.

Kakve vrste haljina možete kupiti?

Proleće i leto su najbolje vreme za haljine, a izbor je ogroman. Ipak, ova odeća nije rezervisana samo za toplo i lepo vreme jer postoje modeli savršeni za prohladnu jesen ili oni koji u kombinaciji sa odgovarajućim čizmama, čarapama, sakoima i kardiganima predstavljaju savršeno rešenje za zimske autfite.

Tako su u ponudi možete pronaći:

- Haljine sa dugim ili kratkim rukavima

- Haljine na uže ili šire bretele

- Deblje ili tanje haljine

- Elegantne haljine

- Sportske haljine

Sve one su takve da mogu biti izrađene od različitih materijala, različitih boja i brendova, pa je samo pitanje šta vi želite i za koju namenu. Ukoliko ste već zamislili šta biste voleli da kupite, izbor neće biti težak.

Među mnogim predlozima i vrstama haljina vredi obratiti posebnu pažnju na nekoliko njih.

Klasična haljina

Apsolutni must-have je mala crna haljina koja će spasiti ženu od teškog izbora, jer je savršena i za sastanak i za neobaveznu šetnju. Možda samo njen kroj, kao i izbor materijala, mogu uticati na to da nije baš svaka od njih za svakodnevnu šetnju, ali ako zanemarimo detalje i posmatramo generalno, njihova praktičnost vam pruža zaista mnogo mogućnosti.

Haljine za proleće i leto u retro stilu

Budući da je sve već bilo u modi i da se istorija ponavlja, ove sezone bi trebalo da se u našem garderoberu pojavi bar jedan odevni predmet u retro stilu. Ljubitelji ovog stila sigurno će se zaljubiti u udobne i ženstvene lepršave haljine.

Haljine savršene za odmor

Najbolje rešenje za vruće letnje dane na moru jeste nežna haljina sa egzotičnim šarama. Kožne sandale i neka kapa će ovde biti odličan dodatak. Tu su i svi oni jednostavni i lagani modeli za plažu u kojima ćete uživati i osećati se maksimalno slobodno.

Sportski modeli haljina

Sportske haljine su odlična alternativa za žene koje vole jednostavnost i udobnost. Za ovu vrstu haljina često se koriste mekani pamuk ili pletene tkanine, što je izuzetno pogodan materijal za aktivne i dinamične žene.

Bilo da želite halinu za neku sportsku, opuštenu ili svečaniju varijantu, sajt ePonuda vam nudi veliki izbor modela neodoljivih haljina. Pronađite onu koja će savršeno odgovarati vašem ukusu i stilu, pogledajte sve informacije o njoj, izaberite omiljenu boju i brend i uživajte u osećaju udobnosti, lepršavosti i elegancije kakve samo ova odeća može da da jednoj ženi.

Prikaži više