157 proizvoda u 40 prodavnica
Filteri
Proizvođač
Cena
Dijagonala ekrana (inch)
Rezolucija ekrana
Operativni sistem
Ram memorija
Kapacitet hard diska
Proizvođač procesora
Tip procesora
Grafička karta

Sortiraj
 
148.490 din - 183.906 din 2 prodavnica Uporedi cene
  • Najbolja cena
Popularni testoviPrikaži sve
179.480 din - 182.697 din 3 prodavnica Uporedi cene
  • Najbolja cena

 
1234 >
 

 

Gejmerski laptop je moćan uređaj visokih performansi dizajniran za ljubitelje kompjuterskih igrica koji žele impresivno i glatko igranje igrica u pokretu. Za razliku od tradicionalnih laptop računara, gejmerski laptopovi su opremljeni naprednim hardverskim komponentama i funkcijama koje mogu da podnesu zahtevne aplikacije za igrice i pružaju izuzetno iskustvo igranja.

Karakteristike gejmerskih laptopova

Neke od ključnih hardverskih komponenti po kojima se gejmerski laptopovi ističu uključuju vrhunske procesore kao što su Intel Core i7 ili i9 ili AMD Ryzen 7 ili 9, namenske grafičke kartice kompanije NVIDIA ili AMD, brzu RAM memoriju i brze SSD uređaje (SSD diskovi). Ove komponente rade zajedno da bi pružile munjevito brze performanse, zapanjujuće vizuelne efekte i glatku igru, čineći gejmerske laptopove neophodnim za ozbiljne gejmere.

Brendovi gejmerskih laptopova

Postoji mnogo brendova koji nude gejmerske laptopove, svaki sa svojim jedinstvenim karakteristikama i specifikacijama. Neki od najpopularnijih brendova gejmerskih laptop uključuju:

Asus: dobro poznati brend koji nudi širok spektar gejmerskih laptopova u okviru ROG (Republic of Gamers) serije. Ovi laptopi dolaze sa moćnim procesorima, namenskim grafičkim karticama, brzom RAM memorijom i naprednim sistemima za hlađenje koji održavaju laptop hladnim čak i tokom intenzivnih gejmerskih sesija.

Alienware: ogranak kompanije Dell koja je specijalizovana za gejmerske laptopove i desktop računare. Alienware laptopovi su poznati po svom elegantnom dizajnu, moćnom hardveru i naprednim funkcijama kao što su Tobii tehnologija za praćenje očiju i prilagodljivo RGB osvetljenje.

MSI: popularan brend gejmerskih laptop računara koji nudi niz laptopova u okviru svojih GT, GS i GE serija. Ovi laptopovi dolaze sa vrhunskim hardverskim komponentama, naprednim sistemima hlađenja i prilagodljivim RGB osvetljenjem.

Acer: nudi niz gejmerskih laptopova u okviru svoje Predator serije. Ovi laptopovi imaju moćne procesore, namenske grafičke kartice i napredne sisteme hlađenja koji obezbeđuju nesmetanu i neprekidnu igru.

Razer: brend koji je poznat po vrhunskim dodacima za igrice i laptopovima. Razer laptop računari dolaze sa moćnim hardverom, naprednim sistemima hlađenja i elegantnim dizajnom koji ih izdvaja od drugih.

Lenovo: nudi niz gejmerskih laptopova u okviru svoje serije Legion. Ovi laptopovi dolaze sa moćnim hardverskim komponentama, naprednim sistemima hlađenja i elegantnim dizajnom koji je savršen za igranje igrica u pokretu.

Sve u svemu, gejmerski laptop računari nude odličan način da iskusite igranje igrica visokih performansi bez ograničenja na desktop računar. Sa svojim naprednim hardverom i karakteristikama, oni su odlična investicija za svakog ozbiljnog gejmera.

Prikaži više