Extra sports prodavnica
Prodavnice (1)

Extra sports

Extra sports Etrustmark verified
FER KUPOVINA, DOSTUPNA SVIMA EXTRA SPORTS je maloprodajni lanac sportske obuće, odeće i opreme u Srbiji i regionu. Poznat je po odličnim cenama, stalnim popustima i asortimanu najpoznatijih svetskih brendova NIKE, Adidas, Reebok, Converse, Lotto koji je podeljen na ženski, muški i dečiji. Sve što vam je potrebno za celu porodicu pronaći ćete u Extra Sports-u. Kod nas je fer kupovina dostupna svima! Prva prodavnica otvorena je 2016. godine, na Novom Beogradu na 2.000 m2 sa više od 80.000 artikala u ponudi. U narednom periodu otvoreno je još 19 prodavnica u svim većim gradovima u Srbiji. Naši maloprodajni objekti se, osim u Beogradu, nalaze i u Novom Sadu, Kruševcu, Požarevcu, Mladenovcu, Loznici, Leskovcu, Sremskoj Mitrovici, Lazarevcu, Somboru, Užicu, Zrenjaninu i Bačkoj Topoli. Osim u Srbiji, EXTRA SPORTS trenutno posluje još u 3 zemlje regiona - u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Kupovina sportskih artikala potrošačima iz cele Srbije umnogome je olakšana i dostupnija lansiranjem internet prodavnice EXTRA SPORTS . Kupovina u Extra Sports internet prodavnici je brza i jednostavno, i što je još važnije potpuno bezbedna i pouzdana. Potrošačima je omogućena besplatna isporuka za sve porudžbine veće od 6.000 dinara, plaćanje pouzećem, karticama, kao i plaćanje na rate karticama banke Intesa. Proširenje, razvoj i unapređenje koncepta EXTRA SPORTS se nastavlja i dalje sa zadatkom i ciljem da u narednom periodu koncept postane prepoznatljiv pre svega kvalitetom ponude, ali i da postane prvi izbor mnogih potrošača zbog najboljeg odnosa kvaliteta i cena u sportskoj maloprodaji.

U mogućnosti ste da odaberete: - plaćanje pouzećem gotovinski u trenutku isporuke - platnim karticama tokom procesa kupovine na sajtu - plaćanje karticama na 9 mesečnih rata bez kamate tokom procesa kupovine na sajtu - plaćanje gift karticom

Za proizvode koje poručite u online prodavnici Extra Sports možete odabrati: Click & Collect isporuku tj. besplatnu isporuku u neki od Extra Sports maloprodajnih objekata u kome možete preuzeti svoju porudžbinu. Regularnu isporuku tj. isporuku na adresu koja je besplatna za porudžbine iznad 6000 RSD, dok se za porudžbine ispod 6000 RSD naplaćuje poštarina u iznosu od 200 RSD. Preuzimanje na D Express paketomatu na jednoj od 30 benzinskih stanica u Beogradu i 30 lokacija u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Čačku, Zrenjaninu i Pančevu. Ovaj vid isporuke je besplatan za porudžbine iznad 6000 RSD, dok se za porudžbine ispod 6000 RSD naplaćuje poštarina u iznosu od 200 RSD.
Pogledaj više
  • Novi Beograd
  • Omladinskih Brigada 100, lok18, 19 i 19a
  • 0800 003 009
  • online@extrasports.rs
  • www.extrasports.com
Filter
Kategorije

Extra sports proizvodi