Popusti kuca i basta Popusti kuca i basta
19 proizvoda u 8 prodavnica
Filteri
Filtriranje
Proizvođač
Cena

Sortiraj
 
5.730 din u Devar Poseti prodavnicu
  • Najbolja cena
  • Top 10
1.614 din - 2.478 din 2 prodavnica Uporedi cene
  • - 5 %
  • Top 10
2.950 din - 2.950 din 2 prodavnica Uporedi cene
  • Najbolja cena
3.570 din - 3.570 din 2 prodavnica Uporedi cene
  • Najbolja cena
15.000 din u Devar Poseti prodavnicu
  • Najbolja cena

 

Enciklopedije na akciji

sa najvećim popustom

Najveći popust

Enciklopedije na akciji

 
 

 
Enciklopedija je zbirka znanja u kojoj su abecedni unosi detaljno objašnjeni u obliku sažetih članaka. Organizovanje podataka na takav način omogućava vam da lako i brzo pronađete sveobuhvatne informacije o određenom konceptu, pojavi, događaju ili liku.

Enciklopedije mogu biti univerzalne, odnosno one koje sadrže sva opšta znanja poznata čovečanstvu, ali postoje i tematske enciklopedije koje se fokusiraju na određene teme i uže oblasti.

U našem katalogu možete pronaći mnoge tematske enciklopedije, kako za odrasle, tako i za decu. One obuhvataju enciklopedije o svetu oko nas, na primer, enciklopedije životinja, dinosaurusa, biljaka, gljiva, kao i ljudsko telo i njegovo zdravlje, pa čak i geografiju i astronomiju. Ljudi zainteresovani za tehniku, motorizaciju i vojnu opremu rado će čitati enciklopedije vozila, tenkova, naoružanja i brodova.

Zanimljiv predlog su i enciklopedije o kulturi i umetnosti – koje predstavljaju, na primer, muzičke zvezde i umetnička dela najvećih svetskih slikara – kao i enciklopedije sporta.

Mnoge publikacije ovog tipa kreirane su za decu radoznalu o svetu, pa su bogato ilustrovane i napisane pristupačnim jezikom, kako bi mladi čitaoci što više naučili čitajući ih.
Prikaži više