Kuća Na Klik bežični senzor pokreta (spoljašnji) PIR-2050 Slike

Kuća Na Klik bežični senzor pokreta (spoljašnji) PIR-2050 cene

Spoljašnji bežični detektro pokreta se može postaviti bilo gde , spolja ili unutar objekta , bez potrebe za sprovođenjem električne instalacije jer se napaja preko baterija. Kada se detektuje pokret, spoljašnji bežićni senzor pokreta automatski aktivira jedan ili više Kućanaklik prijemnika. Nakon određenog perioda, Kućanaklik prijemnik koji je povezan sa PIR-2050 predajnikom se automatski isključuje. Programator za automtsko isključivanje se može programirati da šalje OFF signal u periodu od 15, 30, 45 sekundi pa do 1, 2, 3, 4 minuta. Maksimalni domet detekcije senzora je 10 metara. PIR-2050 je kompatibilan sa svim Kućanaklik prijenicima koji podržavaju manuelni sistem kodiranja. Ovaj predajnik šalje radio signale na 433,92 MHz. Signal prolazi kroz zidove, vrata i prozore a domet u zatvorenim prostorijama je do 30 m..
 
 
 
Prodavac Napomena Na stanju Cena Prodavac

Kuca na klik

Na stanju
Poseti prodavnicu
Bežični senzor pokreta ( spoljašnji) PIR-2050
Prodavcu napomenite da ste proizvod videli na portalu EPONUDA.com
Cena ažurirana: 30.09.2023

OPIS I KARAKTERISTIKE

  • Spoljašnji bežični detektro pokreta se može postaviti bilo gde , spolja ili unutar objekta , bez potrebe za sprovođenjem električne instalacije jer se napaja preko baterija. Kada se detektuje pokret, spoljašnji bežićni senzor pokreta automatski aktivira jedan ili više Kućanaklik prijemnika. Nakon određenog perioda, Kućanaklik prijemnik koji je povezan sa PIR-2050 predajnikom se automatski isključuje. Programator za automtsko isključivanje se može programirati da šalje OFF signal u periodu od 15, 30, 45 sekundi pa do 1, 2, 3, 4 minuta. Maksimalni domet detekcije senzora je 10 metara. PIR-2050 je kompatibilan sa svim Kućanaklik prijenicima koji podržavaju manuelni sistem kodiranja. Ovaj predajnik šalje radio signale na 433,92 MHz. Signal prolazi kroz zidove, vrata i prozore a domet u zatvorenim prostorijama je do 30 m.
  • Tipovi proizvoda
    Senzori i detektori
 
 
Promena cene

Grafikon prikazuje kretanje najniže cene proizvoda u izabranom vremenskom periodu.

Trenutno najbolja ponuda:

5932.00 din u Kuca na klik

 
Popularni testoviPrikaži sve
KOMENTARI
 
 
 
EPonuda sajt za upoređivanje cena i proizvoda, Vam omogućava da brzo i lako nađete Kuća Na Klik bežični senzor pokreta (spoljašnji) PIR-2050 po najpovoljnijoj ceni u prodavnicama Kuca na klik. Naš cilj je da kupci budu što bolje informisani o ponudi na tržištu Srbije (Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Leskovac, Subotica i ostali gradovi). Vrlo lako nalazite željeni proizvod, cene i akcije za kategoriju Senzori i detektori cene , ne morate da lutate od sajta do sajta za Kuća Na Klik Senzori i detektori, sve Vam je na jednom mestu. Naši operateri svakodnevno ažuriraju cene ali je potrebno da proverite cenu i dostupnost kod prodavnice. EPonuda ne može da garantuje potpunu tačnost specifikacije i slika za Kuća Na Klik bežični senzor pokreta (spoljašnji) PIR-2050. Pre kupovine, proverite podatke na sajtu prodavnice.
 
Popularni katalozi