Popusti kuca i basta Popusti kuca i basta
Pontaqua hlor za bazene granulat 3 kg Slike

Pontaqua hlor za bazene granulat 3 kg cene

Dezinfekcijskim sredstvom nazivamo onu hemikaliju koja uništava ili neutralizuje mikroorganizme u vodi bazena. Mikroorganizmi su živa bića nevidljiva golim okom koja neprekidno dospevaju u vodu preko kiše vetra i kupača. Od bakterija virusa algi i gljiva bakterije su najveći neprijatelji. Najveći broj mikroorganizama je bezopasan za ljudski organizam ali neki od njih izazivaju bolesti ili infekcije. Ukoliko se ne unište preko vode prelaze sa jednog čoveka na drugog. Organske materije vodu bazen.
 
 
 
Trenutno nemamo ponudu za ovaj proizvod!
Pogledajte slične ponude

OPIS I KARAKTERISTIKE

Dezinfekcijskim sredstvom nazivamo onu hemikaliju koja uništava ili neutralizuje mikroorganizme u vodi bazena. Mikroorganizmi su živa bića nevidljiva golim okom koja neprekidno dospevaju u vodu preko kiše vetra i kupača. Od bakterija virusa algi i gljiva bakterije su najveći neprijatelji. Najveći broj mikroorganizama je bezopasan za ljudski organizam ali neki od njih izazivaju bolesti ili infekcije. Ukoliko se ne unište preko vode prelaze sa jednog čoveka na drugog. Organske materije vodu bazena čine mutnom. Za dezinfekciju se najčešće koriste jedinjenja hlora.U bazenima treba održavati takvu količinu aktivnog slobodnog hlora (free chlorineFC) koja uništava mikroorganizme koje izazivaju infekciju i alge a da ne bude škodljiv po zdravlje kupača.Idealna sadržina aktivnog hlora je 115 mg/l.U slučaju male dece i osoba osetljivih na hlor preporučuje se upotreba sredstava za dezinfekciju sa kiseonikom. Pri ovom postupku dezinfekciju vrši aktivni kiseonik. Pored navedenog se kao alternativni postupci za obradu vode preporučuju ozonizacija ili uređaju za UV zračenje.

  • Chlorgranulat je hlorni preparat u obliku granula koji je namenjen za brzu dezinfekciju vode u bazenima za plivanje.
  • Proizveden je na bazi natrijum dihlorizocijanurata dihidrata.
  • PH je neutralan.
  • Rastvara se veoma brzo bez ostavljanja taloga i može se primenjivati u vodi različitog kvaliteta.
  • Sastav: natrijumdihlorizocijanurat dihidrat
 
Promena cene

Grafikon prikazuje kretanje najniže cene proizvoda u izabranom vremenskom periodu.

 
Popularni testoviPrikaži sve
KOMENTARI
 
 
 
EPonuda sajt za upoređivanje cena i proizvoda, Vam omogućava da brzo i lako nađete Pontaqua hlor za bazene granulat 3 kg po najpovoljnijoj ceni u prodavnicama . Naš cilj je da kupci budu što bolje informisani o ponudi na tržištu Srbije (Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Leskovac, Subotica i ostali gradovi). Vrlo lako nalazite željeni proizvod, cene i akcije za kategoriju Dezinfekcija (hlorisanje) bazenske vode cene , ne morate da lutate od sajta do sajta za Pontaqua Dezinfekcija (hlorisanje) bazenske vode, sve Vam je na jednom mestu. Naši operateri svakodnevno ažuriraju cene ali je potrebno da proverite cenu i dostupnost kod prodavnice. EPonuda ne može da garantuje potpunu tačnost specifikacije i slika za Pontaqua hlor za bazene granulat 3 kg. Pre kupovine, proverite podatke na sajtu prodavnice.
 
Popularni katalozi