Deca - najpopularniji proizvodi

Patike za dečake, Patike za devojčice, Cipele i patike za bebe, Trenerke i sportske pantalone za dečake, Jakne i kaputi za dečake

Izbor odeće i obuće za dečiju garderobu je odgovoran i važan zadatak. Svaki roditelj želi da pronađe najbolje za svoju voljenu bebu. A glavni kriterijumi pri izboru odeće su:

- kvalitet materijala i kroja;
- udobnost;
- čvrstina i izdržljivost;
- karakteristike u nezi i nošenju;
- cena.

U asortimanu dečije odeće i obuće lako možete pronaći sve što će detetu trebati u različitim uzrastima, leti, zimi ili van sezone, za šetnju na ulici ili kod kuće, za spavanje, za aktivnu zabavu.

Odeća za bebe
U prvim mesecima života bebina koža je veoma delikatna i ranjiva, tako da treba veoma pažljivo da birate odeću. Da biste izbegli nelagodnost, za bebu izaberite odeću od prirodnih materijala: pamuk, lan. Pamučna trikotaža je prijatna za telo, ne iritira kožu i ne ograničava pokrete.

Kvalitetna i udobna odeća za novorođenče obezbediće mu dobro raspoloženje i udoban san.

Lepa i moderna odeća za devojčice
Ne dive se samo mama i tata svojoj pametnoj i lepoj devojčici: već od treće godine, devojčica nije spremna da nosi sve, jer želi da joj odeća bude lepa, elegantna i moderna.

Asortiman odeće i obuće za devojčice je veoma raznolik, a dizajneri su se pobrinuli da se devojčice osećaju kao princeze u lepoj i udobnoj odeći. Izaberite prelepe haljine i suknje, majice i bluze, pantalone i hulahopke, kape i šešire, kao i cipele i patike.

Udobna i moderna odeća i obuća za dečake
Dečacima je potrebna odeća koja ih neće ograničavati u aktivnim pokretima: igranje na ulici i kod kuće, na igralištu ili sportskom terenu. Takva odeća će biti testirana na čvrstoću i izdržljivost, što znači da bi bilo bolje dati prednost modelima od prirodnog visokokvalitetnog materijala koji će izdržati i aktivno nošenje i često pranje.

Polo majice, majice i gaćice, šortsevi, pantalone, jakne i kombinezoni, sandale i čizme, kao i elegantna odela i kompleti - sve ovo će sigurno biti potrebno dečaku.
prikaži više
Popularni testoviPrikaži sve