Letnji popusti Letnji popusti
3120 proizvoda u 13 prodavnica
Filteri
Filtriranje
Proizvođač
Cena

Sortiraj
 
1.599 din u Ananas Poseti prodavnicu
 • Najbolja cena
 • - 30 %
1.189 din u Ananas Poseti prodavnicu
 • Najbolja cena
 • - 30 %
999 din u Ananas Poseti prodavnicu
 • Najbolja cena
 • - 69 %
899 din u Ananas Poseti prodavnicu
 • Najbolja cena
 • - 10 %
3.371 din u Beosport Poseti prodavnicu
 • Najbolja cena
 • - 55 %
Popularni testoviPrikaži sve
1.599 din u Ananas Poseti prodavnicu
 • Najbolja cena
 • - 30 %

Zanimljivi proizvodi te očekuju u srodnim kategorijama

Ne zanemarite povezane kategorije

1.928 din u Factcool Pogledaj ponudu
 • Najbolja cena

 
 

 

Tražite ženske pantalone za posao, svakodnevno nošenje ili neki od svečanijih modela za posebne prilike? Na ePonudi možete pronaći veliki izbor ženskih pantalona različitih stilova - bilo da je u pitanju neki poseban brend, boja, model, na raspolaganju vam je zaista velika ponuda koja će vas oduševiti.

Istražite šta vas sve čeka, uporedite cene i pronađite savršeni model za sebe.

Ženske pantalone za sve prilike

Kada kupujete pantalone sigurno vam je važno da one zadovoljavaju neke od kriterijuma koji su vam značajni - nekima će biti važno od kog materijala su, nekima će biti presudna boja ili stil, ali ono što je svima zajedničko jeste da se čini kao najvažnije da pantalone birate u skladu sa namenom za koju su vam potrebne.

U našoj ponudi možete pogledati više vrsta pantalona, saznati nešto više o njihovim karakteristikama, kao i pronaći informacije gde ih možete kupiti. Očekuju vas:

- Klasične ravne ženske pantalone

- Zvonaste pantalone

- Pantalone sa visokim ili niskim strukom

- Elegantne pantalone na ivicu

- Uske ili široke pantalone

- Kapri pantalone

Pored svega navedenog, tu su i drugi specifični modeli, te predlažemo da prelistate celokupnu ponudu i pronađete upravo ono što vam treba.

Nemojte zaboraviti da je pri izboru veoma važno uzeti u obzir šta sve to već imate u svom garderoberu od stvari, koja boja dominira, sa kojim majicama, bluzama i košuljama ćete kombinovati svoje nove pantalone, kako bi odabir bio što bolji.

Značajni kriterijumi za izbor ženskih pantalona

Kao i kada je u pitanju druga odeća, i kada kupujete ženske pantalone treba obratiti pažnju na materijal izrade, stil, boju i dezen, pa čak i brend ukoliko vam je to važno.

Odaberite široke pantalone, inspirisane ležernim, hip-hop i uličnim stilom i uklopite ih sa odgovarajućim patikama. Za toplo vreme odaberite kapri pantalone dužine tri četvrtine, užeg ili šireg kroja, i kombinujte ih uz patike, cipele ili mokasine.

Za poslovniji stil odaberite platnene ili lanene pantalone koje će vam svojom udobnošću dodatno olakšati vreme provedeno na poslu.

Kao i za druge vrste proizvoda u ponudi, i za pantalone ćete moći da se na jednom mestu, brzo i lako informišete, i uporedite cene direktno putem našeg sajta.

Istražite šta sve donosi naša sjajna ponuda i pronađite ženske pantalone u skladu sa vašim stilom, željama i potrebama. Bez obzira na to da li želite da kupite elegantne pantalone, klasičan model ili vam treba određena boja, brend, uživajte u fenomenalnom izboru proizvoda iz naše kolekcije. Čeka vas veliki izbor u kome će svaka žena naći pantalone prema svom ukusu.

Prikaži više